Skip to content
27 reacties
4915 weergaves

Topless

In de zomer ga ik graag topless. Inmiddels alweer een paar jaar. Ik vind het gewoon prettiger dan met een hele bikini aan. Maar zeker hier in Nederland ben ik een van de weinige meiden die dat doet. Ook met mijn vriendinnen zit ik als enige met blote borsten. Wat vinden andere meiden van topless? Waarom wel of juist niet?

18 jaar
4 jaren geleden

27 Reacties

  • Meisje 21, van mij mogen ze hun zwembroek aanhouden, anders verwachten ze ook nog dat wij onze bikini broekjes thuis laten. Wel een gewone kleine zwembroek graag zodat ze een "reactie" niet kunnen verbergen in een overdosis aan slobberige stof. En gewoon ook topless natuurlijk. Ik heb een hekel aan die types die met een shirt aan naar mijn tieten staren. Meisje 19: niets mis met mensen die naar een naaktstrand gaan, maar ik heb daar vaak teveel uitzicht dat ik niet wil zien. Daarom kom ik er nauwelijks.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongens zonder zwembroek, meiden niet anders, op een naaktstrand kan dat gewoon. En ja, een enkele keer zie je daar mooie dingen, net als in een sauna trouwens. Stijve tepels, een erectie, zichtbaar uitstekende schaamlippen.... Topless is mooi, een naaktstrand heeft ook wel iets ;-)

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Spijtig dat er op het strand geen jongens zonder zwembroek lopen zodat wij ook iets te zien krijgen, hihi

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Als jij het prettig vind om topless te zonnen moet je dit doen. Ik heb hier ook ervaring mee en het is inderdaad wennen als je vriendinnen het niet doen. Ik zou zeggen gewoon lekker blijven doen

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • M15 Loop jij dan topless of met bikinitopje?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • ik heb nu al best wel grote borsten en ik voel me vaak aangekeken op het strand hebben jullie tips

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • J20, blijkbaar heeft het voor jou direct een seksuele lading als een meisje iets van zichzelf laat zien. Ik kan me dat van een puber nog voorstellen maar die leeftijd ben je toch te boven. Je kunt er toch ook gewoon naar kijken als mooi om te zien, bewonderend? Zo doe ik dat ook bij mooie mannen. Ik wil gewoon er zo bij kunnen lopen als ik me prettig voel, of dat nu topless aan het water is, of uitgaan in een kort rokje. Niet als seksueel object, maar omdat ik me zo lekker voel.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen 20 Dat valt wel mee hoor, tenzij je niets gewend bent natuurlijk

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb nog nooit een BH gedragen. Is ook niet nodig met mijn cupmaat 70A.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • @ meisje 18 jr: van lekkere blote tieten te zien krijgt een man al snel een stijve hoor. Anders zijn de meiden niet knap genoeg, hahaha

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • J20, niets gewend? Volgens mijn moeder liep vroeger bijna iedereen zo rond, en zaten de meiden gewoon topless tussen de jongens. Het was toen ook niet seksueel of zo. Net zoals ik het zie, gewoon lekker vrij gevoel, zonder bijbedoelingen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou direct een keiharde krijgen als ik een groepje meiden topless zou zien passeren, hihihi!!

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik kan daar echt boos om worden van dat gefilmd. Het gaat nog niet eens om topless of niet, maar ik vind het echt aso om zomaar random mensen te gaan filmen. Ik zou ze aanspreken, want het is echt laf.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Vin ik ook jongen 23. En als jij dan met je vrienden daar komt. Dan mag je uiteraard naar ons kijken en doe je dat dan normaal of krijgen we rare opmerkingen? En jullie zelf.....een short tot aan je knieen of mogen wij ook zien dat jullie bovenbenen en en builk hebben? Ik blijf gewoon topless komen hoor, maar jebegrinpt wat voor jongetjes, ook van 23, voormij afgedaan hebben.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier. Gelukkig ook nog een paar meiden die het ook doen. Want het is zo jammer dat de meesten zich vrijwillig hebben laten terugdringen naar het volledige badgoed. Omdat het op internet terecht zou kunnen komen? Hoe groot is de kans dat het bij bekenden terecht komt? En dan hoef je je er toch nog niet voor te schamen, want je doet niets dat niet mag en je laat ze zelf zien. Bepaalde groepjes die gluren en dan gaan schelden of opdringerig worden? Dan moeten we maar wat assertiever worden, het is meer hun probleem dan het onze. Of misschien moeten de wat ruimer denkende jongens en mannen maar eens voor ons en onze blote borsten opkomen. Of ons niet perfecte lijf. Laat toch die schoonheidsidealen voor wat ze zijn, je mag er zijn zoals je bent. Als we het weer met ons allen gaan doen, net als onze moeders en grootmoeders vroeger heeft er niemand meer iets over te zeuren. Ik zal alvast het voorbeeld geven en mijn bovenstukje thuis laten.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Mooi meisje 20 Helaas gebeur5 het op het strand waar ik altijd heen ga helaas niet zouden meer vrouwen topless moeten gaan

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb met mijn cupje A uiteraard ook geen bh nodig als ik niet sport. Draag dat ding dus niet als het niet verboden of zo is. Dat doe ik ook principieel om vrouwen te helpen die door het gepreuts niet meer durven. Misschien durven ze wel als ze niet de enige zijn. En ja ik zal bij een ftustraatje wel op de smartphone staan en er zal er wel een naar Allah hebben moeten bidden omdat hij door mij een erectie kreeg. Maar dat gebeurt dan toch in zwembroeken waar je met je hele familie in kunt gaan camperen.j

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je met je borsten bloot wil lgaan, dan doe je dat gewoon. Ik draag nooit een topje, niet aan het strand of niet aan het zwembad van het hotel. Ik heb wel hele kleine borstjes, Cup AA. Ik ben vorig jaar met mijn vriend in Griekenland naar een waterpark geweest, en ook daar droeg ik alleen maar een broekje. Daar werd ik wel de hele dag begluurd. Maar het is mijn keuze. Ik geniet ervan om met mijn tetten bloot te lopen; en mijn vriend maakt er helemaal geen punt van. Dus, ik ga altijd topless!

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • M19, natuurlijk trek je wel eens de aandacht en zijn er mensen die heel stiekem kijken en zo. Ik moet zeggen dat het op de plekken waar ik kom erg meevalt. De types die jij noemt klonteren hier veelal in de wijken samen. Bovendien vind ik dat we recht hebben op onze vrijheid en ons niet hoeven aan te passen aan hier nieuw binnen gekomen culturen en opvattingen. Als ik topless wil gaan is dat mijn goed recht. En moeten zij zich aan de regels houden. Kijken mag, dat kun je niet verbieden, meer mag niet.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Sowieso, foto's maken van anderen, ongevraagd, is niet fijn. Maar, maak een filmpje van ze, hoe ze doen, zoom gerust in op hun gezicht. Vinden ze niet fijn, maar, je filmt hen in alle openheid.

    20 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten