Skip to content
4 reacties
686 weergaves

kunnen je borsten nog groeien als je 17/18 bent?

Hey, ik heb laatste tijd best veel pijn aan mijn borsten en bh’s en bikini topjes lijken minder te passen? ik ben bijna 18 en heb ook dit nu pas n tijdje, ik dacht dat t al gestopt was namelijk.. maar heeft iemand n verklaring, want dat hoort toch niet ? het is ook niet alleen als ik ongesteld ben ofzo .. haha nu ben ik bang dat ik zwanger ben ofzo (maar dat kan niet)

17 jaar
4 jaren geleden

4 Reacties

  • Wanneer je 18 bent, kan het nog best zijn dat je borsten nog iets groeien. Dit zou dan ook groeipijn kunnen zijn. Mocht het nou nog lang zo blijven, word er aangeraden even langs de huisarts te gaan. Gewoon om even te checken (bij het maken van een afspraak kan je ook om een vrouwelijke dokter vragen, wanneer je dit prettiger vind)

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Je borsten groeien volgensmij 5 jaar na je eerste menstruatie, alleen verschilt het denk per vrouw. In het algemeen veranderen je borsten zolang je leeft dus het kan zomaar dat je in je jonge jaren cup A hebt maar op je 40 met cup C komt of zelfs D ( of je nou kinderen hebt gehad of niet )

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Volgens mijn moeder groeien ze tot je twintigste.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ben je de pil gaan slikken in het laatste jaar of zoiets? Door de pil kunnen je borsten ook groter worden. Mijn bff is vorig jaar de pil beginnen nemen en vertelde me dat ze er een grotere bh-maat door gekregen heeft. Maar het kan voor iedereen anders zijn denk ik.

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten