Skip to content
7 reacties
1702 weergaves

Meisje opgewonden maken

Ik ben sindskort bezig met een meisje. We willen een stap verder gaan: seks. Hoewel ze heel graag seks wil, is ze ook zeer zenuwachtig. Zo heeft ze mij gevraagd of ik als eerst haar kan geil/opgewonden maken. Wat voor manieren vinden jullie geil/opwindend als een jongen aan jou zit? Zoals harentrekken of de binnenkant van de benen strelen...

19 jaar
4 jaren geleden

7 Reacties

  • als zij niet weet waar ze opgewonden van raakt moet je gewoon rusting beginnen met kleine dingen, en blijf met haar praten terwijl je dat doet, vertel haar dat jullie samen gaan ontdekken wat ze wel en niet fijn vind en dat zij aan moet geven of ze iets wel of niet fijn vind, en waarschijnlijk de eerste paar keer doe je iets wat ze niet fijn vind en haalt dat de sfeer er uit, volgende keer beter. maar belangrijk is dat zij de controle heeft en je stopt op het moment dat ze iets niet fijn vind

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • J18, ik wilde alleen zeggen dat het nogal verschillend kan zijn. Als mijn beste vriendin hier zou posten zou ze zeggen haar borsten wat stevig te behandelen, Ik moet daar niets van hebben. Aan de andere kant vind ik soms een paar tikken voor mijn achterste heel opwindend, maar dat geldt ook niet voor iedereen. Gewoon proberen uit te vinden wat zij lekker vindt is dan toch het beste?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik wil absoluut niet opscheppen maar een striptease kan een meid behoorlijk opgeilen. Wel een stoere echt mannelijke zonder belachelijke danspasjes. Op de goeie muziek rond haar draaien en langzaam heel langzaam je kleren uittrekken en het laatste stukje aan haar over laten.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • @m18 daar ben ik het helemaal niet mee eens. Dit is juist de plek om anderen om advies te vragen. Zijn vriendin vraagt of hij haar wat kan opgeilen. Oftewel 'verras me'. Hier kunnen wij dan wat tips geven over hoe die dat moet aanpakken.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ga filmpjes kijken op internet. Dan hoef je de vraag niet meer te stellen. In een goede relatie maak je elkaar wijzer door erover te spreken. Ik vraag mij af wie er nerveuzer is.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Eerst lekker zoenen, knuffelen elkaar strelen op fijne plekjes en dan na een tijdje voorzichtig met je handen onder haar shirtje en zachtjes haar borsten aaien en met haar tepeltjes spelen. Als zij dan ook lekker met haar hand in jouw broek zit worden jullie zeker weten opgewonden genoeg om uit te kleden en verder te spelen. De binnenkant van haar benen is een goeie van je, dar is het vaak erg gevoelig en ja,. dan ben je al zo dichtbij,... dat de rest vanzelf gaat. Het is een hele leuke ontdekkingsreis om er achter te komen waar jullie opgewonden van worden en wat het beste werkt voor jullie. Heel veel plezier en doe lief en voorzichtig met elkaar.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • J19, dat is toch helemaal geen vraag om hier te stellen? Het kan voor ieder meisje weer anders zijn. En zelfs per keer verschillen. Een kwestie van samen proberen dus en haar gewoon vragen het te vertellen als ze iets fijn vindt of juist niet. En wat haar lekker lijkt natuurlijk. Haren trekken hoort daar voor de meeste meisjes niet bij.

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten