Skip to content
8 reacties
875 weergaves

plotseling zin

Soms zie ik films, ja ik kijk dat ook wel eens, dat vrouwen achter een wal of bij een boom opeens gaan masturberen. Dat ik soms plotseling zin heb om dat te doen komt mij niet onbekend voor, maar ik ga er in het openbaar niet aan toegeven, ook niet op verstop plekken. Ik ben benieuwd hoe jullie hiermee omgaan? Ik wil het niet van jongens weten, maar van meisjes en van alle leeftijden wat mogelijk is.

14 jaar
4 jaren geleden

8 Reacties

  • (ander meisje van 14)

    Ik heb eens op een forum gelezen dat sommige meisjes of vrouwen kunnen klaarkomen met alleen hun spieren vanonder. Dus zonder vingeren en zonder iets anders te bewegen. Bekkenbodemspieren aanspannen, loslaten, aanspannen, loslaten, enz..., een hele tijd. Die deden dat ook in het openbaar, op de bus en trein. Maar niemand anders kan er iets van zien, want ze zitten of staan helemaal stil. Je plas inhouden tot het dringend is helpt ook: dan drukt dat langs binnen op je clitje voor extra genot. Ze zeggen dat het vooral hun fantasie is die het spannend maakt. Misschien kan je deze dingen eens uitproberen?

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • ik herken het wel ... en heb er zelf ook last van...nou ja last wil ik het niet noemen . ik heb het al wel eens buiten gedaan . bij een parkje het was erg rustig maar het was wel heel opwindend en een keer in het bijzijn van mijn vriendin op het strand ... dat was echt super spannend .. ze zou opletten dat er niemand ..maar toen ik mijn ogen opende en opkeek zat ze naar mij te kijken en liepen er mensen op een 8 meter voorbij ... ppfff maar gewoon doen .... 

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Soms op de wc ergens anders moet je het volhouden tot thuis.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoe los jij het op meisje van 15?

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Wel leutig in een filmpje, maar ik kan me niet voorstellen dat meisjes dat ook doen.

    Zal hhet eens vragen aan vriendinnen.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Geen haar op mijn hoofd die eraan denkt om dat in het openbaar te doen haha. Je kan altijd gezien of gefilmd worden. Als ik het wil doen, doe ik dat thuis, alleen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • ja herken het best lastig soms

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb dat wel eens op school bijvoorbeeld , ik kan mezelf vaak met een paar minuutjes spelen op wc wel tevreden stellen.

    14 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten