Skip to content
25 reacties
7309 weergaves

Jurk of rokje

Ik heb nu veel jurkjes en rokjes aan. Moet je dan speciale onderbroeken dragen. Mijn bff zegt strings. Haar zus heeft ze maar die zijn te groot.

13 jaar
4 jaren geleden

25 Reacties

  • Ik draag niets onder een rokje of jurkje. Ben trouwens het liefst sliploos, alleen als ik ongesteld ben draag ik een slipje

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • in de zomer draag ik bijna nooit een slipje onder mijn zomerjurkje of rokje . ik draag meestal wel schoenen met een hakje of een sleezool omdat het dan vrouwelijker is en je langere benen lijkt te hebben . in de winter draag ik ook weinig een slipje onder mijn rokje en dan heb ik stayup kousen ... ik heb een tijdje terug 1 foto op een voyeurs site gepost en kreeg er veel leuke reacties op maar ik post er verder geen meer ze vonden het sexy en geil .. ik was wel niet herkenbaar en een nickname ..

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ik een kort rokje of kort jurkje draag is het lekker weer. En meestal ben ik eronder bloot. (klein topje, echte mini-/microrok of een echte mini/micro jurk, hoge veter-gladiator sandalen, meer draag ik dan niet) Ga dan de stad in om te shoppen of om een terrasje te pakken, Ik wil zo ook weleens op de universiteit verschijnen, maar meestal zit er dan een bikinibroekje onder.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • oopss was gaan shoppen met een vriendin twee leukrokje gevonden in de uitverkoop .... sta ik in een pashokje ...net mijn rokje uit doet mijn vriendin het gordijn aan de kant ze had nog een leuk rokje en topje gevonden ... stond ik daar in mijn blote .... ik rood en zij ooohh sorry ... tijdens het winkelen verder nog wel over gehad en zij heeft in de volgende winkel ook haar slipje uit gedaan die dag nog wel om gelachen en toen we later een hapje ginnen eten op een terrasje vertelde ze dat ze het spannend vond en nog nooit had gedaan maar zeker ook vaker ging doen . welkom in de grote stad ... ;)

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 23 het jurkje zonder BH was geen optie dus die wel een aan gedaan . morgen kort spijker rokje met een shirtje dan zal ik mijn bh uitlaten net als mijn slipje en dan even de stad in shoppen ... hoop dat het niet te druk is en mensen afstand houden ...

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • als je het nog spannende wilt maken doe je ook geen bh aan

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • mooie dag vandaag wat trekken jullie aan vandaag rokje , jurkje short en wat niet .... ik ga zo van huis in een zomerjurkje met bh en zonder slipje ...spannend

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • meisje 15 moet je echt proberen ik doe het al lang en vind het geweldig ...en nee rokje waaien niet zomaar omhoog . dus wees gerust en alleen een beetje opletten met traplopen in winkels . gaan zitten met een rokje blijft het zelfde als zonder stringetje . suc6 ...ben benieuwd Ka

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • uhm ik weet niet waarom iedereen niks onder z’n jurk aandoet? wat als t omhoogwaait? wtf? ik doe ook altijd n langer strak broekje eronder voor als mensen op school eronder kijken op de trap of als ie omhoog kruipt..

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik draag dan een string maar dat zal je misschien nog niet willen. Er niks onder heb ik nog nooit gedaan maar ga het proberen denk ik.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • ik draag meestal niks onder mijn rokje of jurkje in de zomer of winter maakt niet uit ...in de winter draag ik stay up kousen met zo'n rubben bandje . in het begin moet je er aan wennen en ben je bang dat andere het zien maar dat is natuurlijk niet zo . ik ben begonnen met winkelen en later ook met op stap gaan en feestjes . een beetje opletten maar na een tijdje is het gewoon en heb e er geen erg meer in . veel plezier en het is gewoon lekker ....altijd K.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik doe er onder niks aan.
    Als je het niet durft moet je gewoon kleine stapjes doen.
    Doe het bevroobeeld eerst op je kamer, daarna in de huiskamer en dan als je even naar de winkel gaat dit heb ik ook gedaan en nu durf ik het wel.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier bedankt voor jullie antwoorden en ik ga het vragen of mama het wil kopen voor me.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • ik draag wel eens een naadloos stingetje van dat hele dunne stof ... maar af en toe ook niks omdat ik het niet mooi vins als ze de randjes van mijn string of broekje zien .. Het is wel opletten met wind en ook met roltrap opgaan . Greetz Ka

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Het liefst doe ik er niks onder, maar dat kan niet altijd ligt er een beetje aan wat voor rok of jurkje. Bij strakke rokjes of jurkjes kan dat goed, als ze wat wijder zijn dan doe ik meestal gewoon hipsters zonder naden

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • M13 Die zijn gewoon te koop bij Hunkemöller of andere lingeriezaken. Google maar.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ga echt niet niks dragen maar hoe heet dat naadloose slippen?

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Msje 18: nu is deze warmen dagen wel, daarom ga ik ook even douchen

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik doe meestal geen ondergoed aan onder een rokje of jurkje.
    Zit lekker alleen moet het niet een te kort rokje zijn want anders heb je een probleem als je op de fiets zit.
    Als ik gym heb op school doe ik wel ondergoed aan.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Er bestaan ook onderbroekjes uit rekbare stretch zonder rand.

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten