Skip to content
20 reacties
8660 weergaves

Nodig moeten

Ik vraag of het normaal is of wild te plassen voor een meisje. Dat jongens het eerder doen dan meisjes is wel bekend. Maar ik heb altijd als il nodig moet dat ik dan toch een wc zoek. Maar ik was laatst op een boot met 2 jongens en een vriendin, en toen moest ik heel nodig. Maar ja hoe plas je als meisje op een boot. Ik heb toen in een emmer geplast noodgedwonnen. Maar is het vreemd dat ik dat dee omdat ik een meisje ben?

17 jaar
4 jaren geleden

20 Reacties

  • Er zijn broekjes waar je helemaal geen nat op ziet. Ik heb eens een aziatisch meisje gezien met een strakke sportlegging, in een zwarte, satijnglanzende stof. Ik stond in de stad naar een uitstalraam te kijken, en zij stond vlak naast mij. Ze had een mooi slank figuur. Daarna hurkte ze boven het kelderrooster, en ze knoopte haar schoenen dicht. Het leek heel gewoon, niets speciaals.

    Toen ze rechtstond, veegde ze met haar hand een paar druppels af van haar achterste. Het trok mijn aandacht. Pas toen viel het mij op dat het kelderrooster waar ze gehurkt had, druipte van het nat. Ondanks het zonnige en droge weer. Dus pas toen besefte ik dat ze geplast had. Als je heel goed keek, zag je vaag een donkere vlek op haar billen, ongeveer zo groot als een hand, maar op dat satijnzwart was dat bijna onzichtbaar. Als ik haar die druppels niet had zien afvegen, had ik het nooit gemerkt.

    Ze deed heel gewoon en onopvallend, helemaal niet schichtig of zo. Het leek alsof het normale routine was.

    Dus als je glimmende sportleggings of yogapants aan hebt, is onopvallend hurken blijkbaar ook een optie? Dan loopt het alvast niet in je schoenen, en is alleen je zitvlak een beetje nat, net alsof je op een natte bank gezeten hebt. Met een witte of lichtgrijze legging kom je natuurlijk niet ongemerkt weg. Misschien toch eerst thuis eens uitproberen voor de spiegel, voordat je dat in de stad gaat doen?

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je het weet zie je het uiteraard wel meisje van 19. Maar ik heb altijd mijn shirtje over mijn broekje en doe het alleen bij hoge nood dus zelden. Een keer een jongen die het door had , die me liep te plagen, verder nooit.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Staande gaat toch de helft in je schoenen meisje 15.
    In je sportbroekje ziet toch iedereen aan je natte billen dat je in je broek hebt geplast meisje 21.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb vroeger bij wandelingen en uitstapjes met school helaas ook al een paar keer in mijn broek moeten doen, omdat er geen toiletten waren.

    Als je een los rokje of kleedje aan hebt, kan je tijdens een pauze gewoon in het gras of in het stro gaan zitten. Strek je benen recht naar voor. Doe alsof je gedachtenloos aan de zoom van je rokje friemelt, en spreid het onopvallend zo ver mogelijk uit, zodat je er zeker niet op zit. Daarna kan je gewoon in je broek plassen, zonder dat iemand het merkt. Tegelijk met je GSM prullen, helpt om de aandacht af te leiden. Je onderbroek is dan wel nat, maar dat droogt snel.

    Als je moet blijven rechtstaan en er is veel lawaai en iedereen staat dicht op elkaar, dan gaat het ook. Ga in het gras staan, of op een rooster op het voetpad, met je benen tegen elkaar, of een paar centimeter uit elkaar, niet te ver. Doe dan alsof je telefoneert, met drukke handgebaren. Of neem je make-up spiegel en werk je make-up bij. Dat trekt alle aandacht naar je gezicht. Dan merkt ook niemand het. Moet je natuurlijk niet doen als het muisstil is.

    Tegenwoordig, als ik denk dat er geen toiletten gaan zijn, doe ik liever een pull-up broekje aan. Voor mij passen Tena broekjes in maat S met capaciteit Super (=7 druppels, groen label) goed en ze vallen niet teveel op. Die kunnen makkelijk een grote plas opvangen, of meer als je met kleine beetjes plast. Het is natuurlijk niet de bedoeling om erin te doen, maar alleen voor de zekerheid, om gerust te zijn. Als die pull-up dan toch eens nat is, is het geen ramp. Maar gelukkig is dat nog maar twee keer gebeurd.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk dat dat voor iedereen een probleem is ander meisje 21. Ik loop als het redelijk is minimaal 10km, soms 15 of 20 dus heb bij al mijn loopjes punt buiten de stad ook al om deze reden. Zeker nu alles dicht is en je nergens kunt.
    Het vervelende is dat bij mooi weer het overal druk is en dat dan toch weer genant is. Gelukkig heb ik dan een kort sportbroekje aan en dan plas ik in mijn broek. Gecontroleerd zittend in het gras of zo. Niet ophouden tot je niet meer kan, want dan loop je al een kwartier dat iedere stap pijn doet en dan komt het op het beroerdste moment. Bovendien gaat het dan ook in je schoenen. Ik weet het is onnatuurlijk, maar na een paar keer ben je er aan gewend. Gaat alleen bij plassen, zodra ik poepen op voel komen neem ik voorzichtig de kortste weg naar huis, als er geen WC is uiteraard.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 21 ik zou gewoon ff een steegje ingaan of achter een auto gaan zitten.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Tijdens het hardlopen moet ik onderweg vaak, zowel plassen als poepen. Echter woon ik in de stad, waar niet direct veel bosjes zijn. Hoe gaan anderen hiermee om?

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat klopt meisje van 20! Ik was afgelopen zomer met de atb in het bos en moest eigenlijk thuis al plassen. De drang werd steeds groter en op een gegeven moment voelde ik mijn fietsbroek nat worden. Ik plast in mijn broek!! Thuis met fietskleding aan onder de douche gegaan om de urine uit mijn fietsbroek te spoelen. Vond het achteraf wel geil eigenlijk om een natte broek te halen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • als er echt geen andere optie is en je een rokje of jurk aan hebt dan kan je het ook gewoon langzaam laten lopen.
    wordt je onderbroek wel nat maar dat ziet toch niemand.
    mocht het licht zijn buiten dan is het wel handig om dit ergens achter een boom of in de bosjes te doen.

    heb ook een keer tijdens een klasse uitje heel nodig moeten plassen, toen heb ik mijn rokje naar achter geschoven zodat ik er niet op zat en het langzaam door mijn slipje heen laten lopen.
    voelt niet echt lekker maar niemand heeft iets kunnen zien.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Je zult wel moeten, want er komt een moment dat je het echt niet meer op kunt houden. Behalve dat dat wel precies op het genantste moment zal zijn, loop je dan ook nog de rest van de dag in een zeiknatte broek tot in je schoenen. Onderweg naar de WC thuis of op de camping neem ik dat risico wel, maar in alle andere gevallen toch maar, hoeveel bekijks er ook is, broek omlaag. Als je met vriendinnen bent ff regelen dat ze je uit het zicht houden. Leuke opmerkingen beantwoord ik dan met een leuke reactie. Andere met mijn middelvinger.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon lekker wildplassen doe ik ook vaak tijdens het joggen. Wildpoepen heb ik ook al vaak gedaan.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @M17: Als je echt hoge nood hebt en de keuze is tussen megagenant wildplassen of alles in je broek, daN maken de meesten toch de keuze voor het eerste. Dat betekent nog niet dat het maar moet kunnen om gewoon tussen de mensen te gaan staan plassen. Dat je vindt dat iedereen vanwege die nood je piemel of je poenie wel mag zien is misschien jouw zaak, maar dat het vreselijk smerig en enorm onfatsoenlijk is en daarom ook verboden is een andere zaak. Het is ook niet dat je plotsklaps in een situatie komt, je moet waarschijnlijk al erg lang heel nodig en had dat beter op kunnen lossen. Mijn broer voldoet aan jouw laatste voorbeeld. Verkeerd ingeschat dat hij onderweg van strand naar camping daar de WC nog kon halen, kon het letterlijk niet meer ophouden en stond ineens midden op straat te pissen. Nou ik hoor dan niet meer bij hem, en schaamde me dood voor hem.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey weer TS hier. Meisje boven mij, je heb idd gelijk dat je zo min mogelijk aandacht moet trekken als je nodig moet. Maar dat doet mij aan 2 dingen denken. Het 1ste is, wat als je op een evenement bent en je kan geen kant op maar je moet zo nodig. Dit jaar moest een vriendin van mij nodig plassen tijdens carnaval. Het was heel druk bij de wc's en er was nergens een plek waar je ongezien kon gaan. Dus zij heeft gewoon tussen alle mensen geplast. Natuurlijk wat opmerkingen gekregen en foto's en filmpjes, maar je was toch verkleed. Het 2de wat mij te binnen schoot is dat ik vorige zomer op een beach party was en daar was een dronken jongen die stond te plassen midden in de crowd. Je zag alles en hij deed niet de moeite om het te bedekken. Die deed er niks aan om geen aandacht te trekken. Jongens zijn best wel makkelijk in zo'n soort dingen i guess.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Is waar, als wij meiden met de billen bloot gehurkt gaan zitten is dat erg zichtbaar, in elk geval de billen en als je opstaat toch ook je kruis, even. Maar, toch, als je moet dan moet je. En als je daar ook naar handelt, gewoon de bosjes ingaan zonder om je heen te kijken of je niet gezien wordt, dan zullen maar weinig jongens bedenken dat je gaat plassen. En nou ja, als ze het zien, en komen kijken, wat zien ze dan helemaal? Een plasstraal, blote billen en even je kruis en je slip of string, als je omhoog komt vanuit hurk. Nee, niet leuk, kan best schaamtevol zijn ook. Blijft alleen dat je gewoon soms wel móet plassen, en dat doe je dan gewoon zo dat je niet persé de aandacht trekt. Je schamen en van alles in je hoofd halen helpt je dan echt niet van je hoge nood af.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey ts hier. Dus ik kom erachter dat er meer meisjes zijn die wildplassen. Maar als er jongens in de buurt zijn, zijn jullie dan niet bang dat ze je zien? Want jongens hoeven maar met hun rug naar je toe te plassen. Maar ik moet dan mijn broek omlaag trekken waardoor ik van voor en achter te zien ben.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik plas ook geregeld wild, het maakt me op zich niet echt uit of mensen me zien, als je moet dan moet je. Ik was laatst met een vriendin in een park waar geen toiletten waren, heb daar ook in de bosjes geplast en mijn vriendin heeft zelfs gepoept.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat moet dat moet. Bijna iedereen plast natuurlijk het liefst op een toilet maar soms is het niet te voorkomen dat je ergens moet wildplassen.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon ff de bosjes in of ergens achter een auto of in een steegje gaan wildplassen doe ik ook zo vaak. Ook al een paar keer wildgepoept trouwens. Maar ja als je moet dan moet je toch?

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Op korte tochten en kleine boten moet je het gewoon ophouden en duurt het een dag dan is er of een WC met pompje of die emmer in het vooronder of een soort zitje waar je erg elegant :(op moet gaan zitten. Ik was 19 op een weekkamp. Ik kan het heel goed lang ophouden. De eerste drie dagen heb ik het de hele dag opgehouden :((. De vierde dag ook, maar toen was ik zover dat ik het niet haalde na het afmeren van de boot naar De WC’s:(((. Gelukkig een dag slecht weer en toen ben ik maar op dat zitje gegaan:((((((

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • (ander meisje van 17) Nee, dat vind ik niet vreemd. Jongens kunnen eenvoudigweg een boom zoeken. Dan zou een meisje toch niet verplicht moeten worden om in haar broek te plassen? Nee, meiden hebben volgens mij evenveel recht om wild te plassen dan jongens. Het is alleen minder makkelijk. Hoewel, misschien dat een plastuit het mogelijks wat eenvoudiger kan maken. Maar op een boot is een emmer zeker niet raar!

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten