Skip to content
18 reacties
1605 weergaves

Wegscheren bij vulvagedeelte

Hoii, kan iemand mij vertellen hoe je ooit het gedeelte kunt scheren daar helemaal beneden? Van de voorkant maakt mij niet uit, maar hoe kan je het daarbeneden / daartussen wegscheren? Hoe doen jullie dit??

14 jaar
4 jaren geleden

18 Reacties

  • Oh ik zie nu reacties hier, ok thnxx.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • hee hoi, ja dat vroeg ik mij ook wel af hoe anderen dat doen. Heb je al reacties gekregen? Ben ookwel benieuwd daarnaar eigenlijk. Hoor het graag, grtjs,

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen #23, ze knipt het wat gelijk als er haren langer dan een 2-3 cm. gaan groeien. Enkel de bikinilijn doet ze bij de liezen met een ladyshave en scheren doet ze al jaren niet meer. Ik vind het prima en ze ziet er als een mooie volwassen vrouw uit. We zijn naturist en op de camping waar we vaak op vakantie gaan zie ik nu ook meer vrouwen die een mooi bosje laten staan. Heerlijk om te zien!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • @ jongen van 22: Nee, ik had al door dat je met kortwieken niet bedoelde dat het heel kort zou worden. Tot hoe lang trimt ze het dan? 1 of 2 cm?

    Maar ook bijwerken/trimmen doet mijn vriendin niet. Ze laat alles gewoon staan zoals het is en kijkt er niet naar om en dan wordt het best wel lang, zeker als je zoals haar soms een jaar of langer niet scheert en ook niet bijwerkt. Ik denk dat het bij mijn vriendin iets van 5 cm lang is. Het is dan gewoon puur natuur en dat zal er wel wat wilder en iets minder netjes en verzorgd uitzien dan hoe jouw vriendin het heeft.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Nou ja, echt kortwieken bedoelde ik nou ook weer niet, meer het wat bijwerken want net als jij houden wij ook van een mooie, goed verzorgde volle bos prethaar, zoals wij het noemen.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • @ jongen van 22: Ah, duidelijk. Nee, kortwieken doet mijn vriendin nooit, die laat normaal gewoon alles staan zoals het is. Dat ziet er misschien wat minder netjes uit, maar ik vind dat geen probleem en zij kan zich er ook niet druk om maken. Bijtrimmen om er voor te zorgen dat er niks buiten haar bikinibroekje komt hoeft niet, het past er allemaal net in.

    Alleen toen ze een paar maanden geleden die streep schoor kortte ze de haartjes die er nog stonden wel wat in, zodat het er verzorgd uitzag. Inmiddels is het weer een volle ongetrimde bos.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Tja jongen van 23, mijn vriendin laat ook alles staan, maar ze kortwiekt het af en toe zodat het weer netjes oogt. In de zomer trimt ze regelmatig de bikinilijn hoewel ik m.n. enkele krulletjes boven d'r broekje uit erg geil vind. Ik laat zelf ook alles lekker staan (klinkt een beetje dubbel geloof ik...haha). Wij vinden dat beiden prettig en heerlijk om in te kroelen en stoeien!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • @ jongen van 22: Ik begrijp je wel. Ik snap dat het wat lastiger is als het maar een beetje is dat je wil wegscheren, zoals de bikinilijn of bij de bilspleet. Bij de bilspleet en anus heeft mijn vriendin helemaal geen haar zitten, dus dat scheelt weer. En meestal scheert ze dus helemaal niet, maar als ze wel scheert gaat er gelijk ook heel wat af. Soms helemaal kaal, dan kan er natuurlijk niet zoveel verkeerd gaan omdat je niet te veel kan weghalen. Kaal is wat dat betreft een stuk makkelijker dan de bikinilijn, dat veel preciezer moet gebeuren. En laatst liet ze dus een brede streep staan, maar dan moet er ook al veel weggehaald worden en blijft alleen wat op de venusheuvel staan, en dat kan een meid normaal zelf ook wel goed zien en voelen, en is dus ook minder lastig dan als je verder naar onderen met een scheermesje aan de gang gaat. Het enige waar je dan voor moet zorgen is dat de streep netjes recht wordt, maar als dat niet was gelukt had ze waarschijnlijk toch maar alles weggehaald.

    Van mij hoeft ze niet te scheren, ik zie liever een volle bos, maar in de sauna voelt ze zich prettiger als ze geschoren is. Ik was wel blij dat ze de laatste keer toch een streep liet staan, ik vond het wel mooi staan bij haar en beter dan helemaal kaal.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen van 23, niet iedereen is zo handig met een scheermes/ladyshave. Ik help mijn vriendin er altijd bij en dan gaat het alleen om de bikinilijn en helemaal onder naar de bilspleet toe. Bij mij knipt of scheert ze het ook soms wat bij en dan m.n. ook onder en de bilspleet. Het is nog leuk om te doen ook en vaak mond het uit in wat spelen met elkaar gevolgd door je weet wel. Lekker toch!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • @ jongen van 22: volgens mij kunnen veel meiden dat ook prima zelf, zonder hulp van anderen. Kwestie van goed voelen wat je doet, eventueel een spiegel gebruiken, gehurkt zitten zodat de huid goed strak staat en een goed en scherp scheermesje en scheerschuim of scheergel gebruiken.

    Mijn vriendin heeft een harige kut, ik vind dat ook mooier. Normaal scheert en knipt ze helemaal niks. Maar als ze met vriendinnen naar de sauna gaat, ongeveer een keer per jaar, dan scheert ze wel. Simpelweg omdat ze zich daar prettiger bij voelt. De laatste keer was ongeveer een half jaar geleden en toen heeft ze een brede streep laten staan. Daarna heeft ze alles gewoon weer laten groeien dus het is nu weer helemaal harig. Maar als ze scheert, dan kan ze dat prima zelf en dan is het resultaat ook gewoon netjes. De laatste keer waren haar lippen helemaal glad en was haar streep kaarsrecht, en was afgezien van de streep ook alles helemaal glad. En het is nog nooit misgegaan, terwijl als ze scheert ze altijd behoorlijk wat haar heeft om weg te scheren.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Inderdaad meisje van 17, laat de rest lekker staan, doe ik ook en vind het ook veel mooier en volwassener dan zo'n kale spleet. Als je de onderkant toch wil bijwerken, laat het dan door een vriend/vriendin doen want zelf is dat uitermate lastig en pijnlijk als het mis gaat bovendien.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik knip alleen de bikinilijntjes wanneer ik ga zwemmen. Rest laat ik gewoon normaal begroeid. Teveel gedoe elke keer om te scheren knippen

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Eerst knip ik het altijd heel kort, zo gaat scheren al wat makkelijker. Je moet er tijd voor pakken en Het heel rustig doen. Doe het met een scherp mesje anders lukt het echt niet.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • @TS Als je het bij een ander doet dan zie je toch beter dan als je het bij zelf doet.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • #J16 ik denk dat dat een beetje lastig is XD (TS hier btw:))

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Er zijn twee meisjes in mijn klas die zeggen dat ze het bij elkaar doen. Maar ik weet niet of het echt waar is.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Een spiegel op de grond leggen in de badkamer en in hurkzit erboven gaan zitten. Dan zie je je onderkant beter. Altijd goed opletten dat je je niet snijdt met het scheermes. Een snee in je poenie is geen pretje, het prikt nogal.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Haha ik vind het altijd triest dat er bij sommige dingen niet wordt gereageerd, dus ja, ik wilde reageren, maar ja ik heb zo'n ding niet dus ja, sorry XD.

    13 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten