Skip to content
9 reacties
2394 weergaves

Kinky?

Ik weet niet of dit onderwerp hier past, maar het houdt me nogal bezig. Als ik het met mezelf doe kijk ik vaak plaatjes of filmpjes. Als daarin meisjes worden vastgebonden of dat al zijn raak ik erg opgewonden. Ik fantaseer ook dat ik dat meisje ben. Ik vraag me vaak af hoe het zou zijn om er zo bij te liggen, maar weet niet of ik het wel echt mee wil maken want het lijkt me ook eng. Ben ik nu een beetje vreemd?

18 jaar
4 jaren geleden

9 Reacties

  • Ja je bent zeker niet enigste de van dat soort kinky dingen houdt. Zo lang je je partner vertrouw kan je best veel en ver gaan op kinky gebied

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier, bedankt voor jullie reacties tot nu toe. Het maakt me alleen maar nieuwsgieriger hoe het zou voelen. Ik verlang nu echt naar touw om mijn lichaam. Helaas heb ik al een jaar geen vriendje meer, zodat het lastig wordt om er iets mee te doen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Vastbinden en blinddoeken kan, is bloedgeil ook, weet ik uit ervaring. Ben ook al staand vastgebonden. Moest toen plassen ook, moest in een bakje dat hij vasthield. Doodeng, en tegelijk heel opwindend. Klemmetjes ook al meermalen gevoeld, gevoelig maar zalig geil, op tepels en ook al eens mn buitenste schaamlippen. Ik was toen zó nat. Ook al eh, behoorlijk opgerekt, mijn kut dus. Nou ja, het blijft opwindend, eindeloos veel te ontdekken.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Om aan boundage te beginnen moet je iemand goed vertrouwen, ik heb wel eens gedaan, eigenlijk mijn vriend deed niets anders als bij onze normale sex, alleen ben je dan vast gebonden en je kunt je eigen niet bewegen. Dat is wat het zo spannend maakt, en ja je komt wel heftig klaar!

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee dat is niet vreemd, veel vinden dat best lekker en je kunt kunt van alles proberen. Ik heb met m'n vriend ook wel het een en ander geprobeerd, was best lekker en leuk om te ontdekken.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee, je bent niet vreemd. BDSM is ontzettend normaal. Ik houd er zelf ook van, maar dan juist van het vastbinden van vrouwen. Manieren vinden om seks spannender en interessanter te maken doen wij als mensen al eeuwen. Het wordt minder snel besproken, maar het maakt je niet vreemd.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Helemaal niet raar! Veel vrouwen vinden vastgebonden worden opwindend. Dit heet "bondage". In shops zijn veel spullen te vinden om dit veilig te doen. Advies zoek een vertrouwt persoon om je fantasie werkelijkheid te laten. Er langer mee rond blijven lopen is alleen maar jammer van je tijd.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Vast gebonden worden bedoel je dan niet meer bdsm Bondage, Dominance,Submission,Masochism

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Kinky is het zeker. Als je wil, kan je het ook echt beleven, mocht je een vriend of vriendinnetje hebben, die je voor 100% kan vertrouwen. Zelf heb ik het al eens gedaan met enkele vriendinnetjes : hen geblinddoekt en dan met straps handen en voeten aan de bedstijlen bevestigd. Daarna wat met hen gespeeld, gevingerd en gelikt tot .... Meer hoeft het niet te zijn.

    21 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten