Skip to content
8 reacties
515 weergaves

Wat vinden jullie?

Hooi, wat vinden jullie als meisjes nou mega aantrekkelijk/geil aan een jongen? Mag van alles zijn, uiterlijk innerlijk, noem maar op! ;)

15 jaar
4 jaren geleden

8 Reacties

  •   Heey, ik ben een jonge meid van 20, ik heb best wat vriendjes gehad   en niet altijd de beste. wat boven staat is dus echt wel waar. Maar   jongens snappen/ zien vaak gewoon niet dat een meisje echt gek   is op hem, en inderdaad: als een jongen een meisje recht in haar   ogen kijkt, en zijn blik zelfspot en warmte uitstraalt, dan is zo 'n   jongen aardig op de goede weg hoor!   De meeste meisjes vallen ook op jongens met veel uitstraling, en   jongens die een meisje tot tranen toe kan laten lachen...En ja,   meisje 18 hierboven: ALLES draait toch om uitstraling. Een jongen   kan nog zo gespierd zijn, een vette BMW hebben...maar geen humor   hebben, Tsja... Ik als meisje van 20 kijk daar dwars door heen, ik zal   eerder de jongen met de uitstraling van een Victoriaanse dichter die   in een roestige LADA naast me stopt, en de onmogelijke vraag aan   me stelt of zijn wrak toch niet hip is, en me dan aankijkt alsof hij   van het 'Sterrenstelsel der Pleiyaden' komt, hi hi ! XXX   Ik zelf vind een jongen die super intelligent is, en mij ook dingen kan   uitleggen die ik eerst nooit snapte erg aantrekkelijk...)p   Zelfspot, mooie ogen, indringende blik, sarcasme en veel uitstraling   die liefde, een beetje gekte en 1v/de belangrijkste: GEEN ALCOHOL!!

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 15, alles draait om uitstraling. Je kunt nog zo'n knap gezicht of geweldig lichaam hebben, zonder uitstraling maak je geen kans. Tenminste niet bij mij. Vrolijk, open spontaan doet het hem. Wel een beetje verzorgd natuurlijk, zowel jij als je kleding. Verder, een jongen heeft het of hij heeft het niet. Ik kan niet zeggen waar dat precies door komt.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja, zo is het nu eenmaal. Op sommige meiden hebben bad boys een enorme aantrekkingskracht. Jij hoeft daarom niet te veranderen hoor. Je bent prima zoals je bent. En ooit vind je een meisje dat bij jou wil zijn.
    Die meiden die op patsers vallen, daar wil jij echt niks mee te maken hebben. Trouwens, het gedrag van patsers is ook alleen maar om hun onzekere binnenkant te verbergen. Daar mag je gerust los doorheen kijken.

    Het is ook iets typisch Westers hoor. In Japan bijvoorbeeld is goede manieren hebben iets dat erg aantrekkelijk maakt.

    Maar wacht af en onthou: jouw tijd komt nog wel! Er is heel zeker een meisje dat bij je past. Op een dag kom je haar gewoon tegen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 17. klopt zeker, het valt mij ook erg op dat die meisjes dan van alles aan zichzelf hebben laten doen enz. en de jongens die er wel goed uitzien en wel manieren hebben die worden dan naar mijn mening minder vaak gezien dan die "stoere" patsertjes.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • als hij/zij bereid is om moeite te doen voor je, en laat merken dat ik gewaardeerd word.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Kijk eens om je heen. Overal zie je patserige venten met een opzichtige auto, stoere kleren die er totaal niet uit zien en een lelijk gezicht. En bovendien ook dom, macho, en een verschrikkelijk grote bek. Eerst roepen en dan denken. Maar let er eens op, ze hebben allemaal een knappe vriendin. Dus ja, waar vallen meiden op? Dat is niet te zeggen, want het is voor elke meid anders. Voor de ene meid ga jij je uit de naad werken en ze zal je nog niet zien staan. Terwijl voor een andere meisje één blik van jou prachtige ogen genoeg kan zijn om haar te doen smelten...
    Dus ja, wat is er aantrekkelijk? Dat hangt ervan af wie er kijkt.

    Het valt wel op dat meiden die voor zo'n patser vallen meestal ook een vader hebben die in die categorie past. Meiden die een vader hebben die aan alcohol verslaafd is en thuis klappen uitdeelt, komen zonder het zelf te willen en zonde daar actief naar te zoeken vaak ook bij een verslaafde terecht die hen mishandelt. En meisjes die een verstandige, ietwat stille en beheerste vader hebben zullen waarschijnlijk spontaan misselijk worden van patsergedrag en een jongen kiezen die meer op hun vader lijkt.

    Echt wel handig om een leraar psychologie te hebben die ook veel dingen vertelt die niet in het lesboek staan!

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Als een meisje zegt dat ze mij lekker vind en mij wel wilt ontmoeten

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Als een jongen mij recht in mijn ogen aankijkt! Verder moet hij gewoon lief zijn met humor. :)

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten