Skip to content
32 reacties
4793 weergaves

Kleur schaamhaar

Is het raar als je schaamhaar niet zwart is?

13 jaar
4 jaren geleden

32 Reacties

  • Hoi, ik ben een meisje van 17, ik heb donkerblond hoofdhaar, zwarte wenkies, zwart okselhaar en een hele grote zwarte bos op mn kut. Scheer nooit, vind het prettig en fijner om een erg harige kut te heb en, ben blij dat t bij mij echt helemaal harig en behaard is beneden.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @ Meisje van 21: Volgens mij zijn de haren op de schaamlippen vaak wat dunner, waardoor ze lichter lijken. Tenminste, bij mijn vriendin zijn ze iets fijner dan de haren op haar venusheuvel. Ik denk niet dat plas de kleur echt lichter kan maken. Van mijn vriendin weet ik ook wel dat die haren nat worden door het plassen, maar normaal veeg je ook snel daarna weer af.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben donkerblond. Welke kleur mn okselhaar heeft weet ik eigenlijk niet, dat scheer ik altijd. Zie soms wel donkere stoppeltjes.
    Mn schaamhaar is wel wat donkerder dan mn hoofdhaar. Alleen bij mijn schaamlippen is het wat lichter, Zal wel komen omdat daar mn plas altijd tegenaan komt

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb lichtblond haar. Mijn schaamhaar en okselhaar is bruin (niet heel donker). Het verschilt heel erg per persoon welke kleur schaamhaar je hebt.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijne is lichtbruin en heb een hele bos

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • blond hoofdhaar en zwart schaamhaar

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • ik ben lichtblond en heb ook een lichtblond schaamhaar en okselhaar. Het is niet veel wat er groeit maar wat er zit scheer ik, vind glad mooier.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb blond haar maar donkere wenkbrauwen dat is ook de kleur van mn schaamhaar

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • hey, ik ben een meisje van 18 en ik heb me nog nooit geschoren, ik werd op mn 10e harig op mn kut, kijk ik heb altijd al blond hoofdhaar, maar mn eerste bosje schaamhaar was al bruin, nu is het al jaren een grote zwarte bos die over heel mn kut groeit. ik ben bi, en zowat al de meisjes die ik had hadden allemaal zwart schaamhaar. mijn okselhaar is ook echt zwart zwart, ik denk toch wel datt bijna alle meisjes zwart schaamhaar hebben, ik vind het idd heel mooibij mij al dat zwarte schaamhaar, enn ik vind het best geil om op het naaktstrand rond te lopen en mn grote zwarte bos schaamhaar te laten zien hi hi!
    Nu ik 18 ben is mijn zwarte bos echt enorm groot, het is echt zo 'n grote harige driehoek dia naar alle kanten wild om mn kut heen zit, ja, ik krijg wel eens commentaar dat ik te harig ben en het helemaal nooit heb verzorgd. ja dat is waar, maar het is min keus, mijn kut...en ik blijf toch altijd een super harig meisje: ik vind het gewoon heel mooi en vrouwelijk dat ik zo veel zwart schaamhaar heb! XXX

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 13 jaar is niet raar. Schaamhaar krult meestal wel. Ik heb donkerbruin schaamhaar en ook gekrult. Oksels scheer ik nu kaal maar in de winter tot zomer laat ik het altijd groeien

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben op m'n hoofd heel erg blond , oksels ( scheer ze iedere dag hoor.. ) zijn wat donkerder , en beneden ( scheer ook iedere dag helemaal kaal ) nog iets donkerder. Sinds ik scheer zijn haartjes wel iets donkerder en harder volgens mij

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • @ Meisje van 13: Dat is volkomen normaal. Bij de meeste mensen is het schaamhaar krullend, ook al hebben ze op hun hoofd steil haar. Niet-krullend schaamhaar komt vooral bij Oost-Aziaten (Chinezen, Japanners, etc.) voor.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Van de jongens weet ik, omdat ik er wel enkele zie in de douches na de sport, dat de meesten krullend schaamhaar hebben, ook al is hun hoofdhaar steil.

    Van de meisjes hebik er nog niet genoeg zien om er iets over te vertellen. Maar een vriendin zegt dat de meesten wel krullend schaamhaar hebben.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zelf heb donkerblond/lichtbruin hoofdhaar en mijn schaamhaar en okselhaar is letterlijk zwart. Maar wat ik raar vind is dat mijn schaamhaar krullend is, terwijl mijn hoofd haar steil is. Is dit normaal?

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Zelf heb ik zwart hoofd oksel en schaamhaar. Mijn vriend van 12 heeft donsig lichte kleur haar beneden en oksels zijn kaal.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb bruin schaamhaar.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • M20 Ik weet niet hoe jij je tekst zo op het forum krijgt, maar het leest best wel irritant. Kan je het op een normale manier doen?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  •   Hoi hoi TS, meisje van 13. Ik ben een jonge vrouw van 20 en je   vraag is ten eerste niet raar hoor! Kijk meisje: toen ik 10 was kreeg   ik al een beetje beharing bij mijn kut, maar toen ik dus net als jij 13   werd had ik echt al een hele grote bos schaamhaar. bij mij was het   niet raar dat mijn harige kut zwart-zwart was. niet elk meisje krijgt   zwart schaamhaar, het is wel zo, en dat heb ik best veel al gezien dat   de meeste meisjes het wel zwart hebben. Maar je hebt ook Gingers,   blonde en zo. Maar maak je geen zorgen hoor...eigenlijk hebben de   meeste meiden van 16/17 jaar pas de kleur die ze blijven hebben,   en meestal is dat dus zwarte beharing. Snap je? Doei lieverd!  

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn schaamhoor is iets lichter dan mn haar, licht rood/oranje, bij mn okseps nog ietsje lichter.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben donkerblond en mijn schaamhaar is bijna zwart. Had een tijdje sex met een roodblonde jongen, en zijn schaamhaar was eerder roodbruin.

    20 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten