Skip to content
12 reacties
782 weergaves

Geen zin in sex

Ik heb al ruim 4 jaar een vriend en hebben sinds 2 jaar sex met hem.
Het is een hele lieve aardige jongen en ik hou ook van hem.
Maar wat mij nu opvalt,ik heb steeds minder zin in sex.
Als wij neuken,heb ik iets van oké is dat het als hij in mij klaar kom is het gelijk over.
Dan gaat hij naar de badkamer zijn piemel wassen en dan aankleden of slapen.
Is dat nu alles denk ik dan,maar is dit normaal zo.
Hoe en wat doen jullie.
Natuurlijk weet ik wat orale sex is maar dat vinden wij beide vies.

19 jaar
4 jaren geleden

12 Reacties

  • Vond je het niet raar dat je vriend ook sex had met zijn zus ( pijpen,beffen en neuken)? Of zouden ze dit al vaker met elkaar gedaan hebben? Ik hoop dat jullie wel alles veilig deden.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Was inderdaad wouw,later heb ik begrepen dat zijn zus dit allemaal had geplant,want mijn vriend had het met zijn zus over gehad hoe onzeker wij waren.
    En of zij ons kon helpen.
    Ze had zelfs een vibrator voor mij gekocht wat lief hè.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Wouw

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben het meisje deze vraag stelde. Ik en mijn vriend hebben er over gepraat dat ik meer wilde dan alleen maar standaart sex en hij was daar ook voor. Afgelopen weekend bleef ik bij mijn vriend slapen ,zijn ouders waren een lang weekend weg. Alleen hij en zijn zus waren thuis. Zaterdag stond ik onder de douche kwam zijn zus binnen,dacht eerst dat het mijn vriend was. Ze moest lachen omdat ik nog schaamhaar had. En vroeg waarom ik niet kaal was,ze liet haar slipje zaken en zag dat zij wel kaal was. Ik schaamde mij en zij dat ik niet wist hoe ik dat moest doen. Maar toen kwam haar broer en wilde de badkamer in,nee zei ze dit zijn even vrouwen zaken kom over 1/2 uurtje maar terug. Ze klede zich verder uit en kwam bij mij in bad en zei ik scheer je wel kaal. Nau ik heb het geweten was nooit zo opgewonden geweest,toen ze klaar was zijn wij naar haar slaapkamer gegaan en heeft ze mij gevingerd en gebeft. Maar toen kwam mijn vriend ( haar broer)binnen. En om het kort te maken wij hebben heel het weekend met zijn 3e sex gehad. Wij vonden dit geweldig zijn zus heeft mij ook geleerd hoe ik moest pijpen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Samen vrijen is veeeeeeeeeeel meer dan ff snel neuken, klaar en slapen. Daar zullen jullie samen aan moeten werken en om te beginnen samen daarover praten.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Sorry maar simpel. Benen over zijn schouders en op zijn hondjes.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Voorspel, zodat je geiler word en dus zin krijgt. Iets nieuws uitproberen zoals een vibrator of blinddoek zoals al gezegd werd en misschien een erotische massage met glijmiddel en dergelijke. En ja, orale seks zou ook een goede optie zijn maar dat word het dus sws niet begrijp ik.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Hartelijk dank voor jullie advies.
    Wij doen inderdaad geen standjes gewoon standaard sex.
    Wij zijn beide op dit gebied een beetje onzeker en ik wil best expermiteren.
    Ik ga met mijn vriend hier over hebben en laat hem dit ook allemaal lezen.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik had het precies het zelfde, maar orale sex doen we en vinden erg lekker, eerste alles goed wassen en dan pijpen en likken, we doen standje 69, omdat een standaard sex saai werd, deed ik extra kousen aan, dat maakte spannender, extra pikante lingerie aan, ergens buiten doen, in een hotel kamer bijvoorbeeld! Sterker nog toen volgend ochtend hadden we geen kaartje niet storen geplaatst,kwam kamer dienst mevrouw, die zag ons in onze blootjes staan vrijen, erg lekker was dat.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 19 neem jij de pil? Soms kan je hierdoor (veel) minder zin hebben, wist je dat? Maar goed, dat is maar één mogelijkheid. Waar ik ook aan denk: je hebt een goeie, veilige relatie. Die bieden wel stabiliteit, veiligheid en geborgenheid, maar vaak niet de beste seks. Daartoe moet je zelf wat meer opwinding tussen jullie beiden brengen. Doe het eens op een andere, ongewone plaats. Laat hem jou eens vingeren en je klitje masseren tot je een keihard orgasme krijgt. Trek hem daarna ook klaar, je hoeft daarom niet te pijpen als je dat niet wil. Probeer eens andere standjes enz. Kijk eens samen naar een ondeugend filmpje. Gewoon iets dat je opwindt. Wees wat minder 'braaf' in bed, word een beetje meer 'stout', dat maakt het allemaal wat spannender. En dus lekkerder. Je krijgt er meer gevoel bij dan. Koop eens een bedspeeltje. Of spreek met hem af dat je elkaar beiden een speeltje cadeau doet en dat dan ook samen uitprobeert. Variatie en nieuwe dingen uitproberen kan wonderen doen. Ik denk dat andere meiden nog meer tips kunnen geven waar ik ook nog iets kan van leren! ;-)

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Als een jongen klaarkomt is de seks wel klaar vaak ja. Hebben jullie wel genoeg voorspel? En welke standjes doen jullie? Voorspel en veel afwisseling van standjes zijn belangrijk. En vind je je vriendje wel echt aantrekkelijk? Is het een beetje lekkere jongen?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Je kan het misschien wat spannender maken ofzo, met blinddoek of elkaar kietelen van te voren, andere standjes.

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten