Skip to content
10 reacties
1869 weergaves

Jongens in joggingbroek

Wat vinden de meiden van jongens in een joggingbroek? Wat vinden jullie van deze stijl?

18 jaar
4 jaren geleden

10 Reacties

  • Grijze wijde joggingbroeken vind ik wel tokkieachtig,ik draag die alleen in of om huis of soms naar vrienden. Dat zijn echte chillbroeken. Naar school enz heb ik strakkere of aussie van gladde stof,die zijn netter om te zien.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Voor sporten kan nog wel, maar gewoon zo naar school ofzo vind ik het er heel tokkie uitzien

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen 15, waarom draag je hem nooit meer dan, is ie stuk gegaan ofzo? Ik draag altijd mn grijze tech fleece broek naar school, elke dag weer genieten hoe lekker dat zit

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik spreek even voor mezelf, ik draag nu alleen nog spijker broeken. Maar ik had een tijdje terug een tech fleece broek, die zat confortabel en had strakke pijpen, (wat ik wel belangerijk vind omdat het er anders een beetje sloeberig uitzag). Droeg ik soms naar school met airforce bijvoorbeeld goed te combineren. En ook droeg ik m als een soort hang broek of als ik ff snel ergens heen moest ofz.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind het sexy casual voor thuis of in de gym natuurlijk. Maar buiten.. nee

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • M17,ik vind grijze joggingbroeken ook de fijnste broeken om te dragen. Maar een donkere trainingsbroek van gladde stof is vele malen netter.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Leuk voor sport anders heel erg lelijk zeker met Adidas slippers erbij.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind persoonlijk grijze sweatpants bij jongens echt mooi/geil maar dan wel leuk combineren met de rest van je kleding. Of als een jonge net wakker is en hij draagt grijze sweatpants oef 🥵

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ligt eraan, om te sporten maakt het niet uit maar in het dagelijks leven echt niet niet. Sommige zien er wel leuk uit maar zeker GEEN stoffen trainingsbroeken, kan echt niet.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Om te sporten, okee, of om van/naar de gym te gaan, niks mis mee. Maar jongens die dagelijks een joggingbroek dragen, dat kan iets marginaals hebben en dan is het zeker niet aantrekkelijk.

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten