Skip to content
12 reacties
6490 weergaves

Wat vinden meiden van mannen in strakke leggings en strings

mijn vriendin is helemaal gek op leggings vooral dus van die gladde of glimmende en zelfs lak en latex leggings heeft ze nu al paar gekocht. Nu zei ze me laatst dat het haar super opwindend lijkt om mij in strakke mannenlegging te zien die glimpt of van lak maar liefst latex legging is en dat ik die dan thuis draag en of met mannenstring eronder of niks zegt ze nu ben ik nieuwschierig welke meiden dat nog meer sexy vinden zon legging bij man aan en wat vinden jullie wat daar dan sexy onder moet

23 jaar
4 jaren geleden

12 Reacties

  • Ik ben dus jongen en loop dus wel eens in lak of shiny leggings. Stiekem onder lange broek met weggaan of zo vindt dit wel lekker En benieuwd idd wat meiden ervan vinden

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Leuk dat de jongens allerlei meisjes kleiding stukken dragen, maar wel vind ik jammer dat ik nog nooit een jongen in een leggings, panty’s en of een maillots heb zien dragen op straat, of word deze in geheime gedragen? Mijn moeder werkte toen in Bijenkorf en toe had ze een meneer die een panty voor zijn vrouw kochten, maar mijn moeder denkt van wegen een groot maat dat het toch voor hem was! Wat is er van waar? Mijn paart draag ze dan mooi in het openbaar!

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • ik ben nu sinds poosje wel weer vrijgezel maar fantaseer er vaak over om vriend te hebben die elke dag een sexy mannenstring voor me draagt vooral als hij een lekker kontje heeft hihi. Dus zal willen dat meer meiden dit ook leuk vinden en dat het eens de mode word voor de man ik draag zelf ook altijd strings en zelf op het strand zal lekker wezen dat de tijd eens komt dat er ook meer mannen daar zo bij liggen en ik draag oook altijd leggings meestal met niks eronder en mmmm ja lijkt me super spannend om vriend er ook lekker thuis eens in te zien en latex waar ik er ook 2 van heb is dan helemaal opwindend om te zien en er aan te voelen en zien wat er er dan in zit mmmm dus zal zeggen lekker dragen toch voor je vriendin mijn zegen heeft ze

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje van 15, wil jij persé dit topic blokkeren omdat je (nog) niet van strings wil horen en al zeker niet voor jongens. Er zijn genoeg meisjes die een string bij jongens juist heel leuk en spannend vinden. Mijn eigen vriendin wordt er zelfs opgewonden van als ik in een ministring of beetje doorzichtige rondloop. Vervolgens ziet ze mij ook opgewonden worden en dat is toch heerlijk. Er zijn best veel meiden die er niet voor uit willen of durven komen en daardoor lijkt het op wat jij wil, maar dat is een vertekend beeld.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • jeetje meisje 15 reactie is toch genoeg als je het zelf niets vind dan is dat toch genoeg het staat maar net online niet gelijk iedereen reageert het is toch normaal om aan andere meiden te vragen hoe ze dit vinden en mijn vriendin dus niet als enigste zo denkt maar zijn nu al 2 meiden die dit ook al sexy vinden ben benieuwd als er meer meiden het nog leuk gaan vinden.
    en ja om terug te komen op vraag van meisje 18 mijn vriendin zal het het opwindends vinden zonder ondergoed dan.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik kan wel reactie s zien, maa die van jouw ook. Wat is jouw tegenstrijdige berichten? Als jongens het willen gaan dragen , dan doen ze toch meisje 15. Sterker nog mijn vriend draagt zelf een panty en een maillot. Ik heb er geen probleem hoor.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Niemand reageert dus what is your piont!

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • @meisje 15 wat is er met jou aan de hand? Praat liever voor jezelf nu verpest je alleen maar deze topic.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • dus 2 reageren in 24 uur dus nee vrouwen houden er niet van

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi ts, mijn vriend heeft altijd een panty en een mayo gedragen, nu nog, ik vind het wel goed staan en leuk.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind het wel sexy. Ik vroeg mijn vriend ook laatst hij droeg toen niets eronder. Wat ik persoonlijk heel opwindend vind maar ieder meisje is anders. Dus vraag ff aan je vriendin wat zij opwindender vindt.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Gezien niemand reageert dus nee.

    15 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten