Skip to content
18 reacties
5893 weergaves

Zusje (16) heeft string, waarvoor?

Heuj, ik zag in de wasmand een string liggen van mn zusje (moet van haar zijn, want dat is het enige meisje in mijn huis) en ze is 16. Maar mijn vraag is dus: wil dat zeggen dat ze, ja zeg maar ‘sletterig’ doet daarmee? Of dragen meisjes ook gewoon een string omdat het lekker zit? Een string bestaat toch alleen maar omdat het ‘geil’ is? En ik durf het niet aan haar te vragen, dat is echt veel te ongemakkelijk.

19 jaar
4 jaren geleden

18 Reacties

  • Ja, als ik er bij stil sta is het heel raar dat ze het zou doen om sexy te zijn. Ik heb de string ook nu gezien terwijl het corona-tijd is, ze draagt het dus sowieso ook als ze niet naar buiten gaat. Maar ja, hoe kan het ook dat ze het zou gebruiken om jongens op te geilen? Je ziet een string niet zolang je een broek draagt. Ik schrok er alleen van omdat ik de associatie met een string alleen heb met geilheid enzo. En ja, nogmaals, echt waar, seks is helemaal aan haar zelf, ik vind alleen dat string-gedoe zo’n naar idee. Maar goed, dat had ik allemaal al verteld haha. Echt nogmaals enorm bedankt voor het reageren, aan jouw reactie heb ik echt iets gehad! :)

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Het zal inderdaad het beschermende gevoel zijn dat je als oudere broer tegenover je zusje hebt. Jij geeft al aan dat je meiden in string geil kan vinden, en ineens draagt je jongere zusje een string. Ik snap dat dat zulke gevoelens kan opleveren, omdat je je ineens beseft dat jouw jongere zusje misschien ook wel met seks bezig is, en wat nog erger is voor jou, misschien wel dingen doet om jongens op te geilen. Maar zoals je je zusje beschrijft is het een nette meid en zijn er tig redenen denkbaar waarom ze een string draagt, en is het niet logisch dat ze het zou doen om jongens op te geilen. Ik denk dat heel veel meisjes van 16 een string dragen, daar moet je niet zoveel achter zoeken.

    En misschien is het over een paar jaar wel weer voorbij, en is er weer iets anders wat ze dan draagt als ondergoed. Mijn vriendin is 22 en draagt ze bijna nooit meer.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik draag soms ook strings maar nooit in het openbaar, en niemand weet dat ik dat doe. Ik vind het gewoon leuk zitten/geil. Maar ik heb nog nooit seks gehad/zelfs geen lief.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja dat zal het denk ik zijn Meisje 20. Het kan eigenlijk niet zijn om jongens op te geilen, want ja, je ziet het niet zolang je je broek aan hebt. En dat mijn zusje haar broek voor iedereen zou uittrekken, nou dat doet ze sowieso niet, dat weet ik in ieder geval zeker. Maar ik schrik gewoon als ik dat zie weet je wel. Als jongen kan je zelf geil worden van meisjes met strings, en dan denk je opeens aan je zusje van 16 met een string... ?? walgelijk naar idee

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Omdat je dan je geen ondergoed ziet facepalm

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Bedankt jongen van 23, dat stelt me oprecht gerust. Ik weet echt niet waarom ik me er zo druk om maak. Is dat gewoon grote broer-beschermgevoel? Want dat gevoel heb ik nog nooit echt heftig gevoeld. Het zou me serieus niet uitmaken als ze seks heeft, dat is natuurlijk helemaal niet aan mij, alleen ik wil niet dat ze zich als een ‘slet’ gedraagt. Maar je reactie stelt me serieus gerust. Fijn dat je de moeite nam om te reageren :)

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Voor veel meiden is het niet hebben van lijntjes in strakke broeken zoals skinny jeans inderdaad een enorm voordeel van strings. Als ze vaak strakke broeken draagt zal dat vermoedelijk de belangrijkste reden zijn waarom ze strings draagt. En in zulke strakke broeken zal het ook wel lekkerder zitten dan een gewone slip met van die dikkere randjes. Voor mijn vriendin is het niet hebben van lijntjes in strakke broeken de enige reden om nog strings te dragen.

    Wat ook nog kan meespelen is dat klasgenoten ook strings dragen en dat ze het ziet tijdens het omkleden voor de gymles, en dat ze er gewoon bij wil horen.

    Als het goed is zie je strings juist niet als je ze draagt, dus jongens ermee opgeilen zal ze wel niet doen. Dat zou misschien lukken als ze haar string iets boven haar broek laat uitkomen, maar daarvoor moet je een vrij lage broek hebben (en dat is niet meer zo in de mode), en jongens vinden dat vaak wel een beetje ordinair als een meid dat expres doet. Dus daar ga ik ook niet van uit.

    Of ze seks heeft of met seks bezig is kun je niet afleiden uit het feit dat ze een string draagt. Mijn vriendin droeg al op haar 15e strings, meer dan een jaar voordat ze voor het eerst seks had. Maar er zijn ook genoeg meiden die met seks wachten tot ze 17, 18 of nog ouder zijn.

    Kortom: geen reden om je druk te maken.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja ik zocht het nog even op op Google waarom meiden een string dragen, en ik krijg vooral antwoorden dat het lekkerder zit enzo. Mijn zusje is dus niet een slet die probeert jongens op te geilen of zo. Verder maakt het me niet uit of ze seks heeft natuurlijk, vond alleen het enorm willen opgeilen van jongens een naar idee. Maar nu ben ik opgelucht. Ik ben TS trouwens, en de twee berichten hierboven ben ik ook.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ten eerste gaf ik al aan dat ze het enige meisje is in dit huis, mijn moeder woont ergens anders, dus ze weet daar helemaal niet vanaf. En nee, geen problemen met dat ze seks heeft, als ze een normale vriend heeft zou ik er geen moeite mee hebben, al zou ze 12 zijn. Maar sorry dat ik er moeite mee heb dat ze seks heeft met jan en alleman, en zich zelfs aantrekkelijk probeert te maken dmv een string, maar dat vind ik gewoon een walgelijk en naar idee. Maar kan het niet zijn dat ze om andere redenen een string draagt?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Mensen die hier zo koel op reageren hebben denk ik niet een zusje. Ik denk dat jongens (en meisjes misschien zelfs meer) met een zusje mijn zorgen begrijpen.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat je zus een string heeft betekent dat ze seksueel actief is met jongens. Ze is tenslotte ook al 16 jaar. Dat de string gewoon in de wasmand ligt betekent dat jullie moeder er ook van af weet en het goed vind. Dacht jij dat je zus altijd maagd zou blijven?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • TS hier. Ja sorry, sletterig is een woord dat ik niet had moeten gebruiken. Maar mijn vraag is meer: betekent dit echt gelijk iets seksueels?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • TS hier. Jongen van 23, wat jij zegt vind ik interessant. Kan het zijn omdat je dan niet de lijntjes van je onderbroek in een skinny jeans ziet? Want dan ben ik gerustgesteld. Ik weet niet waarom maar ik krijg gewoon een naar gevoel als ik eraan denk dat ze bezig is met seks enzo.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Je voelt je meer vrouwelijk in mooie/sexy lingerie. En dat is gwn fijn.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Nou, ik vind een string niet gelijk sletterig. Er zijn zoveel meiden van die leeftijd die strings dragen omdat ze dat mooi vinden, of sexy, of praktisch omdat je dan geen lijntjes van je ondergoed ziet als je een strakke broek draagt. En sommigen vinden het gewoon lekker zitten. Ik zou er dus niks achter zoeken.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb een zus van 18 en draagt soms een stringetje weet ik. Maar of je daardoor sletterig bent weet ik echt niet hoor: je gaat toch niet showen in het openbaar met je ondergoed.
    Waarschijnlijk heeft ze dat gekocht om te weten hoe het voellt.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn zusje van 14 had op haar 13e ook al veel strings

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je een string draagt ben je echt niet meteen een slet het kan ook gewoon zijn omdat ze het mooi vind of lekker vind zitten

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten