Skip to content
10 reacties
5117 weergaves

Seksuele dingen doen met vriend/vriendin

Hoi ik vraag mij af of jullie vaak in je eentje vingeren/mastruberen of met een vriend of vriendin en als je het dan met een vriend en vriendin doet wat doen jullie dan ( Elkaar beffen elkaar vingeren of pijpen)

Ik zelf doe het vaak in mijn eentje maar ook best vaak met mijn vriendin

Ik ben benieuwd naar jullie ervaring

(Ben ook benieuwd wat er daar voor gebeurd wat zeg maarde aanleiding daarvan is)

14 jaar
4 jaren geleden

10 Reacties

  • Ik ga het ook wel doen hoor

    11 jaar
    4 jaren geleden
  • Weer ander meisje van 19. Wat hierboven beschreven wordt had ik in grote lijnen ook met een vriendin, totdat we door mijn broer van toen een jaar of 19 denk betrapt werden. Ik was toen 16 of 17 en m'n vriendin ook. Hij zag ons bezig en stond plots met een forse bobbel in z'n sportbroekje voor ons. Hij zag ons naakt en toen wilden wij hem ook naakt zien en ja, wat had hij een grote stijve pik. Ik had hem wel eerder naakt gezien maar niet zo dichtbij. We hebben hem goed bestudeerd en zijn voorhuid teruggetrokken zodat we z'n eikel ook goed konden bekijken en betasten en toen kwam hij spontaan klaar. Even schrokken we maar toen vonden wij het zo mooi om te zien dat we er niet af konden blijven en ook even geproefd hebben en dat was best lekker. Hij heeft ons daarna ook goed bekeken en betast met de nodige gevolgen. Dit is zeker een jaar doorgegaan, tot mijn vriendin naar de grote stad verhuisde en misschien wel goed zo. Mijn broer heeft inmiddels ook een vriendin.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Aan TS want je had nog een vraag;
    we waren 13 en zaten in dezelfde klas. Op een vaste dag waren we altijd smiddags vroeg klaar en dan gingen we naar haar thuis of ook bij mij om samen huiswerk te maken. Op zo een middag zei ze eens dat ze zich onder had geschoren. Waarop ik vroeg wat bedoel je. Maar ze had haar broek al losgeknoopt en deed die naar benee. Kijk maar zei ze. Ik was helemaal verbaasd ik had mijn vriendin nog nooit bloot gezien. Ook wel raar zo zonder haar. Ik ben zelf donker en heb vanaf 11 zo ongeveer schaamhaar en best wel veel. Ik deed daar toen nog niets mee, behalve dan de donkere haren weghalen die onder mijn slip uitkwamen. In het begin vond ik schaamhaar ook best wel stoer. Je voelde je geen kind meer en je hoorde erbij.
    Ze had een glad spleetje en dat zag er toch wel anders uit dan bij mij. Ik zei dat ook tegen haar waarop zei natuurlijk nieuwsgierig reageerde met de vraag hoe het er bij mij dan uitzag. Nou, je begrijpt het wel; mijn broek moest ook uit en we hebben elkaar toen goed bekeken. En ook vroeg ze nog of ze me vanbinnen mocht zien. Ik vond dat wel raar, maar ja wat is raar op zo een moment… Dus ja, en ik ging op bed liggen met opgetrokken benen, deed mijn haren opzij en opende me voor haar waarop zij met haar gezicht vlakbij alles goed aan het bekijken was. En ik vroeg haar wat ze eigenlijk zag want ik had geen idee. Ik had mezelf ook nog nooit zo bekeken. Daarop pakte ze een spiegel en hield die voor me zodat ik mezelf zo ook kon bekijken. Daarna hebben we dat ook bij haar gedaan. Zelf vond ze zonder haar toch wel fijner zei ze, ook bij het vingeren. En met een beetje body begon ze zich te wrijven. En ze kwam het dat we samen maar wel ieder bij zichzelf, ons aan het masturberen waren en dat was wel geil zo samen.
    Weken later toen ik eens onder de douche stond heb ik impulsief toen ook mijn haren weggeschoren. En kort daarop heb ik dat haar toen ook verteld en natuurlijk moest er toen ook weer gekeken en vergeleken worden en eindigde het natuurlijk op dezelfde wijze. Dat gebeurde daarna nog wel eens totdat we 15 waren zo ongeveer en vriendjes kregen. Toen stopte het samen masturberen, maar ze bleef nog altijd wel mijn beste vriendin. Tot nu nog steeds. En nee, we hebben elkaar nooit bevredigd, die behoefte hadden we klaarblijkelijk niet.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik masturbeer, bef en zoen best vaak met een heeeeel goede vriendin van me.
    We gaan vaak samen met de racefiets op pad en ik word echt heel geil van haar lichaam in de strakke fietskleding (dat weet ze) en dan fiets ik vaak achter haar om naar haar kontje te kijken.
    Als we dan nat (ik vooral van onderen) en bezweet bij haar of mij thuis komen dan gaan we douchen.
    We houden dan onze fietskleding aan om het zweet er uit te spoelen en dan zoenen we onder de douche en laten onze handen over de natte fietskleding gaan.
    Meestal vingeren we onder de douche al wat maar dan gaan we gauw naar de slaapkamer voor een heerlijke lik en vinger beurt.

    Dit doen we nu zo'n anderhalf jaar en het is ons grote geheim.
    Als ik alleen masturbeer fantaseer ik vaak over haar terwijl ik onder de douche sta met mijn fietsbroek aan.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • we hebben geoefend met tongzoenen met mijn bff en ze een paar keer aan mijn borsten gezeten omdat ze zelf niks heeft maar ze groeien bij ook nu.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • aan meisje 19 jaar; en wat was de aanleiding, hoe is het begonnen? En hoe lang zijn jullie daarmee doorgegaan en hebben jullie elkaar dan nooit aangeraakt?

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Op jouw leeftijd gebeurde dat ook wel samen met mijn beste vriendin. Maar dan alleen bij jezelf, we raakten elkaar niet aan. Maar we keken natuurlijk wel naar elkaar.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind het veel fijner om samen met iemand te masturberen, dat kan dan een vriend zijn of een liefje.

    En als ik het met een liefje doe dan wordt dat eigenlijk voorspel want meestal laten we elkaar door beffen en pijpen klaarkomen.

    De aanleiding? Zoiets zeggen dat je geil bent en als de ander dan ook geil is kan je vragen om het samen te doen.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Nu met Corona natuurlijk alleen. Maar doe ook vaak met m’n beste vriend (ook 12) elkaar aftrekken, elkaar pijpen en soms ook elkaar anaal nemen

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • En wat vind je fijner met of zonder vriend/ vriendin

    14 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten