Skip to content
24 reacties
2340 weergaves

Wanneer begonnen met masturberen?

Heyy! Ik ben 13 en ik heb een vraagje! Deze vraag is voor jongens en meiden: Wanneer zijn jullie begonnen met masturberen? Ikzelf ben begonnen op mijn 12e. Dat is dus een jaar geleden!

13 jaar
4 jaren geleden

24 Reacties

  • Ik kwam al klaar voordat ik sexuele voorlichting kreeg, nog voordat er werd gesproken met leeftijdgenoten. Ik ben eind juli jarig. Het moet ergens tussen 10 en 11 zijn gebeurd. Ik speelde gewoon ermee en vermoedelijk heb ik gedachten gehad over meisje. Ik dacht dat het spetteren plas was. Hele tijd heb ik niet geweten wat het was en ik schaamde mij ervoor om het iemand te vertellen of te vragen. Tot het moment dat wij sexuele voorlichting kregen

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik was 11 toen ik begon

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik was denk ik een jaar of 11 toen ik echt iets begon te voelen als ik er bepaalde handelingen mee deed. je speelde er eerder altijd wel mee maar zo boeiend was dat niet. toen ik begon vond ik het steeds interresanter en dat ging zo door totdat ik ongeveer 13 was. toen het ineens wel heel lekker voelde en dus ook voor de eerste keer klaarkwam. ik wist niet wat me overkwam. verder ben ik er nooit mee gestopt. doe het bijna dagelijks. en soms wel meedere keren per dag. met goeie porno wil je gewoon verder gaan :)

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik op mijn elfde denk ik. Bij seksuele voorlichting op school werd daar over verteld en ik dacht van, nou dat moet ik ook maar eens proberen. Ik kwam toen echt na 30 seconden, haha. Toen een hele tijd niet meer gedaan omdat ik me schaamde. Op mijn 12e/13e weer begonnen en er nooit mee opgehouden ;).

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ben hiermee op mijn 12de begonnen

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • M12 laatste berichtje Heb je nog nooit daar gevoeld en voelde het toen niet lekker? Je hoeft het niet te doen, maar het is niet verkeerd om jezelf te ontdekken wat lekker is. Als iemand tegen je zegt dat iets daar doen niet mag..... het is jouw lichaam. En misschien komt het nog wel als je wat ouder bent.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Nog nooit en ik wil het zo houden

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • J21 Jij bent zeker allang van school gegaan. Op je 16de zeker? Laat iedereen hier zijn ding doen, zonder kinderachtige opmerkingen zoals die van jou.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • ZO JONGE LEEFTIJD

    KICKEN JULIE OP ELKAAR HIer OP ALLES wat er geschreven staat , af trekken julie je af op de geile praat die hier neergeschrevene wordt ?

    12J 13j
    15j
    11jaar
    moeten julie niet studeren, julie blijken wel oversexte gasten die enkel daar mee bezig zijn

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • vorig jaar

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • 11, de dag na mijn verjaardag.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik speelde als kind al met mijn piemeltje toen ik nog niks van sex en masturberen wist. Het was gewoon lekker om voor het slapen gaan met mn handjes tussen mn benen te spelen.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben begonnen toen ik echt net 9 was. Redelijk vroeg dus, maar mijn puberteit begon ook vroeg (ik had toen al schaamhaar ook) ik kon niet klaarkomen en had geen flauw idee wat ik aan het doen was, maar t voelde goed. Het is anders voor iedereen x

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • M10 Ik was ook 10 maar ik kwam niet klaar. Jij wel? Ik kreeg mijn eerste orgasme pas toen ik 12 was.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik was 10 toen ik voor het eerst vingerde.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Op mijn 10e kwam ik voor het eerst klaar in een zwembad ik ging aan zoon stroomversnelling hangen en toen tegen mijn piemel aan en toen gebeurde het

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Weet niet hoe ik er opeens op kwam, maar het begon rond 11/12 jaar volgens mij.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Volgens mij toen ik 11 was. Naar mijn idee begon ik er redelijk jong mee. Ik heb het hier wel over echt masturberen, want voor zover ik weet speelt vrijwel iedere jongen al met zijn geslachtsdeel vanaf, wat zou het zijn? Het moment dat hij het bestaan ervan ontdekt waarschijnlijk.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • 10/11

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • 13 jaar oud

    14 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten