Skip to content
14 reacties
8270 weergaves

Bos wandeling

Ik liep laatst in het bos. Toen ik aan het al een tijdje aan het wandel was. Kwam ik een vrouw tegen die was naakt aan het wandelen. Ik keek er niet raar van op. Ze liep gewoon. Nu wil ik het zelf ook eens proberen. Maar mag dat en zijn er meschien tips

19 jaar
4 jaren geleden

14 Reacties

  • Kort geleden heb ik ook helmaal in m n nakie in het bos gelopen. Best wel eng maar wel heel fijn en heel spannend ! Het beste is het pad afgaan en diep het dicht begroeide bos in dan heb je de minste kans dat iemand je ziet. Af en toe moest ik wel met een dikke tak een paadje tussen de planten door slaan. Had me helemaal uitgekleed, kleren bij een boom op een hoopje gelegd en naakt verder gelopen. Als ik t weer ga doen dan neem ik wel een plastik zak of tas mee om m n kleren in te stoppen want thuis zat er een teekje in mijn t shirt.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Volgens mij is naaktlopen nog steeds strafbaar. Behalve dan waar het officieel mag. Maar het is natuurlijk wel heel spannend om iets te doen wat eigenlijk niet mag. Naakt ben ik nog nooit geweest, maar mijn vriendin en ik gaan wel eens in het bos lopen met alleen ons slipje aan. Het liefst 's morgens of 's avonds, dan is het stil. Het is spannend, soms een beetje eng, maar ook erg lekker. Dus als je het graag wilt moet je het gewoon eens proberen. Wel een beetje voorzichtig zijn.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • meisje 18 ...hihi ik draag ook vaak niks onder een zomerjurkje of rokje en ga dan ook shoppen en terrasje pakken . niemand die het ziet en toch een beetje bloot . wel oppassen als je schoenen gaat passen ... mijn een keer een klein incidentje overkomen met een verkoopster . bij het passen van laarzen bleef de rits steken en tilde ze mijn been op terwijl ze op haar knietjes voor mij zat ..... oops . ze kleurde net zo snel rood als ik ...

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 10 dat kan gebeuren rot voor je. Ik had dat een keer op straat kon gelukkig net optijd achter een auto gaan zitten. Ps.ik lig wel eens naakt te zonnen in de duinen.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ik in de lente, zomer en herfst met lekker weer een kort rokje of jurkje draag, ''vergeet'' ik af en toe om eronder een broekje/slipje te dragen. En gewoon de stad in gaan om te winkelen. Ben ik ''bedekt bloot'' en vind ik leuker dan echt bloot ergens lopen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik woon vlak bij een en ga er ook vaak na toe. Soms loop ik ook kom pleet naakt. Mij beste vriendin doet ook soms me. Dan laten we onze kleren achter in de bosjes. Het mag officieel niet. Maar het is wel heel spannend en geil om te doen. Wij zin 1 keer betrapt maar de mensen waren hee netjes. Ze zijden gedag en liepen rustig door net of het heel normaal was. Maar kan me ook voor stellen dat mensen er niet van gediend zijn.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 13, Ik was te laat en voelde het niet zo aankomen, ik had diarree

    10 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 10 hoe kin je nu in je broek poepen in een bos je kan toch gewoon in de bosjes poepen?

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik had een keer in mijn broek gepoept toen we in het bos waren, toen moest mijn onderbroek en broek uit, mijn shirtje en schoenen had ik wel aan maar gelukkig kwamen we niet veel mensen tegen, maar ik vond het niet heel erg ofzo

    10 jaar
    4 jaren geleden
  • Hé meisje van 19. Ik ga het zeker doen als het weer goed is om lekker naakt bijten. Lijkt me echt heel geil. Stiekem hoop ik dan iemand tegen te komen maar ook weer niet. En naar wat jij zij over plassen ga ik dan ook doen. Dat lijkt me ook wel heel spannend

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Opwindend is naaktlopen in een bos zeker. maar nee, het is (lang) niet overal toegestaan, strafbaar zelfs. maar, de betrapkans door bv een boswachter is klein. Wel zal menig andere wandelaar zich stilletjes wellicht toch storen aan jou naaktloperij. Maar, ach, het is zó geil, zo opwindend spannend. Dus, gewoon doen, het isalle spanning helemaal waard. Zelf plas ik graag als ik in een bos ben, liefst zo dat er enige kans op betrappen is.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Welk bos is dat? Dan ga ik daar ook wandelen!

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee het is raar zeker met de corona

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja bij mij thuis mag je dat

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten