Skip to content
2 reacties
491 weergaves

Verpest?

hoi, Ik zit al een paar jaar met een meisje in de klas waar ik verliefd op ben. We waren die tijd gewoon vrienden etc. Maar het werd wel duidelijk dat ik haar leuk vond?? In het afgelopen schooljaar gingen we al steeds meer met elkaar om en ook vaak tot een uur of 2 en soms tot 5 uur sochtends met elkaar chatten en dan om 8 uur allebei doodop in de les zitten :) en ze 'liet me ook zien' aan haar beste vriendin terwijl ze in call zat met mij. Ze vroeg me toen ook of ik mee zou gaan naar sneekweek en later nog een keer of ik mee zou gaan naar Arnhem, ze wou nog niet vertellen waarom. Ze deelde veel muziek en persoonlijke dingen over haarzelf met mij. Kortom we hadden het vgm best leuk online, opschool bij vrienden en op ons werk. Een maand of twee geleden heb ik ook echt tegen haar gezegd dat ik verliefd op haar ben. Nou deed ze gelukkig helemaal niet raar ofzo en vond ze het wel leuk/wist ze het dus ook al wel. Nou gingen we nog net zoveel met elkaar om, alleen op iets andere manier. Het is niet 'echt' iets geweest, maar het leek erop alsof ze me ook wel een beetje leuk vond. De afgelopen weken werd het alleen steeds 'wat minder' en sinds vorige week negeerde ze me ineens grotendeels en vandaag heeft ze 'ontvriend en restricted' op snap en insta. Ze zei redelijk vaak dat ze me irritant vindt (zo is ze ook een beetje) maar ze ging al die tijd wel gewoon met me om zoals hierboven. Ik probeerde steeds uit te vogelen waarom ze ineens zo doet, maar daar reageerde ze niet op en heb ik behalve gn en gm snaps niet meer naar haar gestuurd de afgelopen dagen omdat ik dacht dat het misschien iets tijdelijks was, morgen zou ik weer proberen. Maar ze heeft me vandaag unfriend op snap, en toen stuurde ik iets op insta en heeft ze me gerestrict??. Ze is gewoon zoals ze is en daarom vind ik haar ook leuk, maar daart hoort ook bij dat ze bijna nooit wat uitlegt of herhaald en dus ook niet waarom ik vervelend ben ofzo. Ik snap er niks van en wil gewoon met haar praten. Straks moeten we gwn weer naar school en werken etc en dan zie ik haar, zit ik waarschijnlijk weer 5 dagen in de week met onze vriendengroep (bij haar). Lekker lang verhaal, Help wat moet ik doen??

16 jaar
4 jaren geleden

2 Reacties

  • Helemaal eens met meisje 17. Als zij niet eens het lef heeft om iets uit te leggen dan is ze jou niet waard. En al zou ze er moeite mee hebben als jij veel contact met iemand hebt en je wil dat niet meer hoor je dat netjes te doen in plaats van op deze manier. Ik zou zeggen laat het rusten want de kans dat ze uitleg gaat geven is erg klein. Mocht je het echt willen weten kun je het haar in reallife vragen aangezien het dan negeren moeilijker gaat. Maar het moet geen stalken worden.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Soms is het gewoon zo. Spijtig dat dit moet gebeuren en dat je nu misschien aan jezelf gaat twijfelen, maar er is echt geen reden om dat te doen. Ik zou geen energie stoppen in het proberen te achterhalen waarom, daardoor gaat ze je misschien gewoon nog meer vermijden of erger nog, een hekel aan je krijgen. Accepteer dat dit je pijn doet en dat dit je emotioneel verwart, maar zij is er blijkbaar gewoon niet klaar voor.
    Maar hey! Er is vast wel een andere fijne meid die je leuk vindt. Dus zeg dat even elke dag tegen jezelf in de spiegel. Zorg goed voor jezelf en verzorg je lichaam elke dag goed. Dan kom je binnenkort wel een meid tegen die er helemaal voor wil gaan met jou!

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten