Skip to content
16 reacties
2043 weergaves

Pijn tijdens het neuken

Hoi, sinds 3 maanden heb ik verkering met een jongen van 16. Ik ben ontmaagd door mijn ex. Dat deed niet echt pijn en daarna helemaal niet. Maar bij mijn huidige vriend doet het altijd pijn. Het voelt alsof hij ergens tegenaan botst. Het is een hele leuke jongen maar wat doet ie fout???

14 jaar
4 jaren geleden

16 Reacties

  • Ik heb dat ook met mijn vriendin mijn lul is 21 cm en ik stoot zelfs tot in de baarmoedermond. Voor mij voelt dat lekker is een kringspier om mijn eikel. Maar mijn vriendin vind het zeer doen dus ga ik minder diep

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Dan was het geen echte liefde. Anders had je bij hem gebleven. Jij dumpt hem nu zonder dat hij een kans krijgt. Je kan er ook samen over praten en een oplossing zoeken zonder dat het pijn doet. Misschien lag het niet aan hem, maar heb jij iets in je vagina dat irriteert. Sex heb je samen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Maar als hij zo leuk is waarom zou je dat allemaal opofferen voor sex? Hey verschilt natuurlijk wel waar je naar opzoek bent een serieuze relatie of een toyboy. Als het pijn doet moet hij gewoon wat voorzichtiger doen en niet te snel beginnen aangezien het bij het meisje aan het begin allemaal nog wat stijf is en wat moet ontspannen wat niet altijd snel lukt.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is vervelend om te horen maar zo te horen heb je een juist besluit genomen.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey, ts hier. Hij begrijpt niet dat ik het niet wil omdat het pijn doet. Nu voelt hij zich een looser. Heb gezegd dat dat niet zo is. Ik heb ook gezegd dat ie heel leuk is. Maar dat ik niet geniet als we het doen. Ik vind het best wel zielig voor hem! Maar ik wil niet eerst een relatie opbouwen om eigenlijk nu al te weten dat het niets gaat worden. Daarom heb ik het gisteren uitgemaakt.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Standjes uit proberen is een optie !
    @16 mijn vriendin heeft niets liever dan ik stoot tegen haar baarmoedermond , moet me wel wat terug trekken als ik kom anders doet het wel pijn , zo voelt ze beter mijn stralen sperma !! en kan er meer van genieten .

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • En doe niet jij onderop en je benen over zijn schouders want dat moet dan helemaal niet lekker/pijnlijk zijn. Wel handig als hij een gewone maat heeft (zeg ik en heb maar 1 mijn gehad mijn huidige voor 16 maanden nu en ik mag heb niet zien van mijn ouders)

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb dat ook maar ligt wel aan met wie ik ik het doe. Als hij te lang is kan ik dat goed voelen.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Dan moet jij het hem maar leren. Misschien kan je eerst alleen maar standjes doen waarbij jij iets meer moet doen. Hij moet gewoon het tempo en gevoel leren.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Je vriend heeft een tante lange dolo

    10 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi, hier ts. Dankjewel voor jullie tips. Die van mijn vriend is niet groter dan van mijn ex. Met hem alle standjes gedaan wat altijd lekker was! Ook diep... Nooit pijn! Mijn vriend had nog nooit geneukt voor wij het deden. Een vriendin zei dat sommige jongens het gewoon niet kunnen. Misschien hij ook niet....

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Misschien een ander standje jij bovenop zo dat jij bepaalt hoe diep het gaat.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Welk standje neuken jullie? Hoe is de piemel van je nieuwe vriendje ten opzichte van je vorige vriendje?? Langer en/of dikker? Je kan een ander standje proberen, dan schuift de lul van je vriendje met een andere hoek erin, dan kan die misschien dieper gaan zonder je pijn te doen. Als dat niet helpt ligt het dus wss aan dat zijn pik groter is. Dan moet je langzaam beginnen om alles op te rekken tot het past. En als je echt om hem geeft moet je misschien ook wel een beetje pijn verbijten af en toe

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Is zijn lul niet te groot dan?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • In denk dat je nieuwe vriend een grotere penis heeft dan je ex. Hij stoot door zijn lengte tegen je baarmoedermond. En dat doet pijn.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn zus en een vriendin zegden mij dat het wat pijnlijk is als de jongen tegen de baarmoedermond stoot.
    Misschien gebeurt dit nu met jou?

    Probeer eens een standje waarmee hij niet zo heel ver in je komt.

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten