Skip to content
11 reacties
464 weergaves

Dameslaarzen-fetisch

Ik heb ontdekt dat ik een fetisch heb voor hooggehakte dameslaarzen, maar ik wil wel gewoon een vriendin. Zouden jullie het acceptabel vinden dat je vriend dit heeft of kan ik het maar beter verborgen houden als ik date. Ik lees op internet dat dit een veelvoorkomende fetisch is, maar ik ken niemand die dit heeft. Heeft er iemand wel ervaring mee?

18 jaar
4 jaren geleden

11 Reacties

  • Hi, ik vind dat je op elk moment jezelf moet zijn. Hoe moeilijk de situatie ook is. Als ze je niet kunnen accepteren voor wie je bent dan is dat hun problemen en niet het jouwe. Zelf hou ik erg veel van manga en anime. En niet iedereen is het eens met hoe veel ik er mee bezig ben. Op mijn school heb ik ook vaak de vraag gekregen over hoeveel fanservice er in zit. Terwijl dat er heel vaak juist niet inzit. Geen idee of dit geholpen heeft maar Ik hoop dat je een positiever beeld krijgt hier door

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Eigenlijk raar dat er zo moeilijk wordt gedaan over zo alledaags product als een paar dameslaarzen. Ze zijn gewoon overal te koop en worden dagelijks door miljoenen vrouwen wereldwijd gedragen. Dus helemaal niets geks aan.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Het lijkt wel of meiden bang voor je zijn als je een fetisch hebt. En er niets over willen horen. En je niet als vriend willen hebben. Terwijl ze juist blij moesten zijn als hun vriend zo opgewonden van iets wordt. Als je het goed inpast in een relatie kan het voor allebei voordelen hebben, of denken jullie daar anders over?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Sorry maar je hebt het bij het verkeerde forum verteld.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik had gehoopt op serieuze antwoorden en feedback van meiden over naaldhaklaarzen. Het gaat mij om het maatschappelijke en sociale aspect van mijn fetisch. Niet om het seksuele, dat weet ik wel. Het is voor mij enorm moeilijk en verwarrend, ik heb geprobeerd om het weg te stoppen, maar ik raak dan enorm gefrusteerd en de fetisch en de behoefte aan dameslaarzen komt dan 10x zo sterk terug. Snap niet dat meiden er zo negatief op reageren. Volgens lopen de meisjes die zo hard roepen zelf met hoge naaldhakken jongens expres op te geilen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Je bent volkomen normaal hoor gewoon lekker doen waar je zin in hebt. Je hoeft dat alleen te zeggen tegen mensen die je intieme dingen toevertrouwd. Verder vind ik het behoorlijk raar dat er sterk wordt ingehakt op dit onschuldig onderwerp terwijl er over al die pedofiele topics hier wordt gedaan alsof dat allemaal maar normaal is.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Hou je fetishes in een andere rubriek aub

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Raar of niet, doet er niet toe, het is nu eenmaal zo: ik wordt opgewonden van dameslaarzen met hele hoge naaldhakken. Ik kan het niet veranderen of negeren. Op internet ben ik erachter gekomen dat dit fetisch heet. Mijn vraag is meer: zijn er meisjes die zoiets al wel eens bij een jongen hebben meegemaakt en hoe stond je er tegenover? Positief of negatief?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • k vind dit wel gemeen, laat die jonge toch lekker.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • @meisje 13: mee eens

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • jullie zijn raar

    13 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten