Skip to content
10 reacties
3536 weergaves

Vingers likken na vingeren

Ik vinger me zelf best wel veel en vind het lekker om mijn natte vingers te proeven. Is dit gek of doen meer meisjes dit???

13 jaar
4 jaren geleden

10 Reacties

  • Nee hoor,dat is niet raar. Je zit in een periode dat je veel wilt weten en ontdekt over jezelf,dus is dat niet gek om te doen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind het ook heel lekker om de smaak van een kutje te proeven. Is meestal zoutachtig en misschien, maar dat is zelden een beetje zoet.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • M13 Als een meisje wordt gebeft, dan krijgt diegene die het doet ook het vocht op of in zijn/haar tong/mond. En dat zal ook wel lekker zijn. Bij jongens komt er ook voorvocht uit wat niet vies hoeft te zijn. Sperma is iets anders en niet iedereen zal dit lekker vinden. Dat ligt er ook aan wat de jongen gegeten heeft en of hij veel drinkt en/of rookt.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat is afscheiding uit je vagina. Het is meestal normaal dat je dit hebt. Je kan een inlegkruisje gebruiken om het op te vangen. Ben je al ongesteld geweest? Anders is dit een voorteken dat je het wordt. Als het heel erg is kan je ook een schimmelinfectie hebben.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Hallo ik heb soms iets in mijn onderbroek zitten zo’n beetje wit geel achting is dit normaal?

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je opgewonden bent, dan is dat vocht niet vies vind ik. Met afscheiding in je vagina zou ik het niet doen. Dat lijkt me vies. Probeer het een keertje als je aan het masturberen bent. Het is best wel geil.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • is dat niet vies?

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Zelf doe ik dit wel af en toe omdat ik het lekker vind. Het is zeker niet gek.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • hoi , ik doe dit zelf ook vaak , eigenlijk ongemerkt gaat dit vanzelf, als je het leuk vind gewoon doen toch?

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi,

    is normaal hoor heb mezelf zo ook wel eens geproefd maar vind het niet zo lekker zelf. Doe het wel eens voor mijn vriend omdat die dat geil vind om te zien hoe ik mezelf proef maar gewoon zelf doe ik het niet.

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten