Skip to content
7 reacties
1413 weergaves

Ben ik nu lesbisch?

Ik was een tijdje terug uitgeweest met een vriendin van mij. Toen we terug waren bij haar huis was ik een beetje verdrietig dat ik afgewezen was door een jongen. Mijn vriendin was mij aan het opvrolijken en tegelijker tijd met mij aan het flirten (zij is lesbisch). Ze zij dingen als dat ik mooie ogen heb rn een lekkere kont. Ze zegt meestal wel van die dingen en ik heb er geen problemen mee. Maar op dat moment voelde het toch anders (kan mss ook van de drank komen). Ik keek haar aan op dat moment en ik heb haar gezoend en we zijn nog verder gegaan die avond. Maar ik zit mij nu af te vragen of ik toch stiekem lesbisch ben. Ik vind jongens wel leuk maar die avond met mijn vriendin was zeker niet verkeerd.

17 jaar
4 jaren geleden

7 Reacties

  • Ik heb wel eens iets geëxperimenteerd met een jongen en vond dat eigenlijk best fijn maar nu heb ik een vriendin en ben al 3 jaar met haar samen dus maak je niet druk

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ook meegemaakt

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ík denk dat je uit kwetsbare positie hebt gehandeld? Heb ik ook meegemaakt,toen ik mijn ex vriend betrapte met een andere, ik had toen ook een seksueel ervaringen met een vriendin van mijn, maar dat ging een paar weken zo, eigenlijk vond ik sex met een meisje lang niet verkeerd! Ben ik nu ook een lesbische meid? Nee ik heb weer een nieuwe vriend.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik denk dat het ngal wel gebeurt dat een jongen iets sexueels doet met een andere jongen en meisjes ook wat uitproberen met elkaar zonder daarbij lesbisch of gay te zijn.

    Ik denk niet dat ik homo ben als ik met een andere jongen iets geils en seksueels doe want eigenlijk word ik niet verliefd op die jongens waarmee ik het doe. En voor de meeste meisjes zal dat ook wel zijn denk ik.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Hallo meisje van 17. Je bent alleen maar lesbisch als je enkel maar tot meiden (en niet tot jongens) aangetrokken voelt en met meiden wil vrijen. Als je je enkel tot jongens aangetrokken voelt (en niet tot meiden) ben je hetero. En als je beiden wel ziet zitten om mee te zoenen en seksen, dan ben je biseksueel.

    Als je je één keer in een dronken bui hebt laten verleiden door een vriendin, maar verder alleen maar verlangt naar vrijen met jongens, dan ben je daarom nog NIET lesbisch. Dat zou wel het geval zijn mocht je nu jongens totaal links laten liggen en compleet valt voor die vriendin (of een andere knap meisje).

    Hoe het zit bij jou dat kom je wel op het spoor. Wat je ook bent, het is goed. En je hoeft nu ook niet een keuze te maken voor de rest van je leven. Je bent een vrij mens dus je kiest zelf met wie je zoent of sekst, zolang dat steeds ook voor de ander een vrije keuze is. Geniet ervan en hou het veilig!

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee hoor, dat valt gewoon onder experimenteren. Veel jongeren doen dat wel eens (of vaker). Niks mis mee.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zelf zou op het eerste ogenblik denken dat je lesbisch bent. Maar het kan ook puur aan de drank liggen en dat je onder invloed was. Kreeg je romantische gevoelens? Of was het puur seksueel? Meisjes experimenteren vaker met elkaar, omdat zij de enige zijn die echt weten wat ze lekker vinden op seksueel vlak. Dus dit betekent niet meteen dat je lesbisch bent. Er blijkt zelfs uit een onderzoek dat geen één meisje 100% hetero is. Als je nu met jouw vriendin omgaat, is het dan awkward, of voel je je stiekem wel verliefd? Hoe is de relatie tussen jullie nu? :-)

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten