Skip to content
7 reacties
1157 weergaves

Dokter

Ik was bij de dokter omdat ik van die puistjes tussen mijn billen en schaamstreek heb en ik vond die vrouw echt niet fijn, mijn moeder was er bij en keek ook mee. Die dokter zei zo van: je hebt een klein spleetje zeg. Echt beschamend

12 jaar
4 jaren geleden

7 Reacties

  • Voor je gaat denken over een klacht ofzo, je kunt misschien ook alleen een afspraak maken met die dokter, en dan zeggen dat je wat zij zei, dat je dat gewoon echt niet fijn vond. Ja, dat is razend spannend om te doen, zoiets gaan zeggen, maar, reken maar dat die dokter dat op prijs stelt om te horen. Ja, echt, en ze kan dan ook gelijk uitleggen hoe ze zoiets doms kon zeggen. Enne, áls je zoiets durft, en ja dat is superspannend, dan merk je voor jezelf ook dat het je sterker maakt, ergens iets van zeggen.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • DIE doc moet dat niet zeggen

    klacht indienen

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Hij kan ook voor de grap gezegd hebben waar je moeder bij was .. Zo ben je meer ontspannen juist omdat hij als man je naakt zou zien.

    Denk ook dat hij het juist om die reden zei van klein spleetje. Denk dat je er misschien wel gespannen uitzag in zijn richting wellicht.

    Artsen zowel mannelijk als vrouwelijk zien echt wel honderden mensen naakt. Zowel kinderen als volwassenen . Mijn moeder zei altijd ben blij dat er artsen zijn. Je hebt ze nodig zo nu en dan.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Dit is niet erg professioneel van je dokter. Hij ziet vaker meisjes en vrouwen bloot, dus hij ziet veel verschillen. Maar dit moet hij niet gaan zeggen. Denk jijzelf dat je anders bent dan andere meisjes daar beneden? Je bent zoals je geboren bent en daar moet je gewoon blij mee zijn en mee leven.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Waarom schaam je je voor jezelf, echt raar.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • vind dit raar

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat zegt je moeder er van? Want dat is inderdaad niet heel normaal.

    De enige meisjes die ik naakt heb gezien zijn baby's op hun verschoonkussen en mijn ex van 18. Dus ik heb geen idee hoe het vrouwelijke lichaam precies ontwikkelt in de tussentijd. Maar kan mij zo voorstellen dat een meisje van 12 nog lang niet volgroeid is en dat er nog heel veel zal gaan groeien.

    En daarnaast kun je altijd een klacht indienen als je het echt vervelend vond(wat ik mij goed kan voorstellen).
    De drempel richting dokters is soms al erg hoog als je geslachtsdelen moet tonen en zo'n opmerking helpt dan niet.

    Maar ik hoop dat die puistjes niks ernstigs is.

    21 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten