Skip to content
17 reacties
3998 weergaves

Gebeft worden met/zonder schaamhaar

Een vraag aan de meiden hier. Als je gebeft wordt, is er dan een verschil hoe het voor jou voelt als je wel of geen schaamhaar hebt? Voelt het beter om gebeft te worden als je geen schaamhaar hebt of maakt het voor jou geen verschil?

23 jaar
4 jaren geleden

17 Reacties

  • @ Jongen van 19: Knip je dan veel weg? Mijn vriendin vindt het niet fijn als ik daar met een schaartje in de buurt zou komen. Ook bij haar zijn er natuurlijk wel haartjes die wat hinderlijker zijn bij het beffen, bijvoorbeeld de lange haren die iets boven haar clitoris staan. Dat is voor mij echt een heel kriebelig plekje. Maar die blijven gewoon staan, ik ben er inmiddels ook wel aan gewend geraakt. Mijn vriendin zelf heeft helemaal geen last van die haartjes, dus voor zichzelf vindt ze bijknippen ook niet nodig.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Kroelt je vriendin ook zo graag met jouw bosje prethaar voordat ze je heerlijk pijpt. Mijn vriendin wel en ze wordt er heel geil van zegt ze zelf. Ik vind het ook heerlijk en opwindend om door haar bosje naar d'r spleetje te kroelen en een haartje in m'n mond af en toe zit ik echt niet mee en zij ook niet.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn vriendin heeft ook een behaard poesje. Ik vind het juist heel leuk. Het is dan idd ook net 'n poesje en ik kroel daar graag mee. Als ik haar bef knip ik soms wat hinderlijke haartjes weg en pas de beharing 'n beetje aan. Mijn vriendin vindt dat prima. En idd ik ben de eerste en enigste die haar bef, en intiem met haar is. Mijn vriendin heeft nu 'n spiraaltje in haar baarmoeder en daardoor is het nu echt helemaal veilig dat we ook intiem zijn.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Een kale kut kan ook heel schoon zijn als het meisje haar goed wast. Er zijn momenten dat je spontane sex hebt en dat je kut niet schoon is. Daar is niks aan te doen, behalve geen sex op dat moment. Als een jongen zijn piemel ook niet schoon houdt is deze vaak ook te smerig om hem in je mond te stoppen.
    Meestal ga wij eerst douchen voordat we sex hebben en als dat niet kan, dan geen sex.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik snap dat niet elke jongen dat fijn vindt, ik kan heel goed begrijpen als iemand de voorkeur geeft aan een kale kut, of een streepje. Ik vind daar ook helemaal niks mis mee. Maar mijn vriendin houdt haar kut ongeschoren, en werkt ook niks bij, en ik vind daar niks mis mee. Uiteindelijk ben ik de enige die haar beft, en ik weet ook wel dat dat anders voelt dan een kale kut. Ik heb eerder ook wel kale kutten gebeft, heb daar ook erg van genoten, maar nu heeft mijn vriendin het dus behaard. Dat maakt toch niet uit? Ik vind het prima en niemand anders heeft er last van dat mijn vriendin een behaarde kut heeft. Ik ben de enige die het te zien krijgt.

    Maar goed, de vraag was ook niet wat jongens fijn vinden, de vraag was bedoeld voor meiden, of er voor hun een verschil is in hoe het voelt als ze gebeft worden. Of het haar voor hun (en hun genot) ook in de weg zit, of dat dat niet uitmaakt.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Liever een schoon, goed bijgehouden behaard kutje beffen dan een ongewassen stinkende kale kut. Weet je hoe vies dat laatste is?!! Weet je ook dat een kale kut veel eerder stinkt doordat o.a. de talg- en andere!! afscheiding direct op de huid blijft zitten?

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Weet je hoe vies het is om meid te beffen met haar...

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Heel erg bedankt voor je uitleg meisje van 18! Het lijkt er op dat het dan ook verschilt per meisje waar ze het fijn vindt om gelikt te worden. Mijn vriendin vindt het vooral lekker om tussen haar lippen en bij haar clitje gelikt te worden. Daar groeit geen haar. Ik lik ook wel eens aan de buitenkant van haar lippen, die zijn wel harig, maar niet heel erg, dus dat gaat ook wel. Als ik daar lik voel ik haar huid gewoon. Boven de vagina, dus op de venusheuvel, lik ik niet. Dat is echt te harig om aan te likken en ik denk niet dat zij daar nog veel van voelt, ik zou dan met mijn tong haar huid niet kunnen voelen.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • TS
    Ik vind het namelijk ook lekkerder als er rondom mijn vagina wordt gelikt. Dus erboven en mijn schaamlippen. Daarom ben ik ook helemaal kaal. Vinden de jongens met wie ik sex heb ook lekker.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • TS hier. Bedankt voor de antwoorden, ik was vooral benieuwd naar hoe het voor de meiden voelt, of daar een verschil in zit. Zoals meisje van 20 ook zegt: voor degene die beft is het inderdaad een ander verhaal, ik spreek uit ervaring en er zit voor mij ook een heel groot verschil tussen het beffen van een gladde kale kut, of het beffen van een harige kut. Dat laatste kriebelt natuurlijk behoorlijk als je beft en soms krijg je een losse haar in je mond.

    Ik was benieuwd of een meid ook echt meer voelt als het haar daar weg is, of dat het eigenlijk niet zoveel uitmaakt. Ik zie wat wisselende antwoorden, meisje van 18 zegt dat het voor haar zeker een verschil maakt, meisje van 20 zegt dat het gevoelsmatig beter voelt omdat ze zich schoner voelt, maar dat er feitelijk geen enkel verschil is.

    Bedankt voor alle reacties tot nu toe!

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Een goed onderhouden bosje schaamhaar is prettiger dan een niet goed bijgehouden, vaak stinkende, kale kut.
    Dat schoonhouden is wat mij betreft het belangrijkste, ook bij een knul en dan zie ik liever mét een bosje dan zo'n kale, beetje baby-achtige, spleet of piemel. Het staat zeker bij jongens ook stoerder, mannelijker en bij ons laat het nog iets te ontdekken over.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn vriendin en ik zijn allebei geschoren onder. Zij helemaal en ik heb een streepje. Schaamhaar is iets waar ik op afknap. Mijn ex deed er niets aan. Het is nog steeds een leuke meid maar ze heeft een oerwoud in haar broek wat ik vies vind.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn vriendje vindt het heerlijk dat ik een mooi bosje schaamhaar (hoezo 'schaam', wij vinden het 'prethaar'!) heb en kroelt heel lekker naar mijn spleetje toe waardoor ik dan al bijna klaarkom. Wij vinden het mooi en geeft niks als je af en toe een haar in je mond hebt, die mag de ander er dan uithalen en dat kan ook heel sensueel zijn!

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Grappig dat er een jongen reageert terwijl de vraag aan meisjes wordt gesteld.....
    Maar mijn antwoord; gevoelsmatig voelt het beter..... je voelt je schoon, je voelt je helemaal bloot en geeft je over. Maar feitelijk maakt het geen verschil. Een jongen of meisje die je goed beft zal bij je schaamlippen de haartjes toch uit elkaar houden om er goed bij te kunnen en ook evt. je schaamlippen openen.
    Maar hoe het voor de persoon is die beft...... Dat is natuurlijk een ander verhaal.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Als een meisje pas glad geshoren is het wel lekker voor mij om haar te likken zonder een bosje, maar als die zich drie of vier dagen geschoren heeft dan is het soms wel irreterend om die stijve haartjes die pas uitgegroeid zijn aan mijn tong te voelen.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik voel meer als ik kaal ben, dus ik scheer altijd als ik sex ga/wil hebben. Is voor die jongen ook veel lekkerder dan steeds een haar in zijn mond te krijgen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ben kaal van o deren, wil niet dat mijn vriend haartjes in zijn mond krijgt. Verwacht van hem ook dat hij zich scheert, wat hij graag doet ook, elke ochtend.

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten