Skip to content
12 reacties
2326 weergaves

Samen met mijn vriendin of gewoon lesbisch?

Hoi hoi, wij zijn 2 meisjes van 13 en we zijn al vriendinnen vanaf groep 1. Wij logeren veel bij elkaar, omdat mijn ouders gescheiden zijn, mijn vader in het buitenland werkt en mijn moeder werkt in het ziekenhuis. Als zij avonddienst of nachtdienst heeft slaap ik bij haar. Maar ook als het niet hoeft slapen we bij elkaar voor de lol en omdat het super gezellig is. Sinds een jaar zijn we al crush op elkaar en zoenen we best wel veel..... Lekker bloot tegen elkaar aan. En de intieme plekjes zijn ook super lekker. Maar wanneer ben je nog vriendinnen en wanneer ben je lesbisch?

13 jaar
4 jaren geleden

12 Reacties

  • Echt mooi dat je ouders je steunen hierin! Veel plezier nog met je vriendin

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi, ts hier. We zijn uit de kast. Wij wilden het nog niet maar mijn moeder begon er over. We praatten over van alles en nog wat toen ze ineens over verliefdheid begon. Dat ik nu de leeftijd heb om verliefd te worden of al ben of geweest ben. Ik keek recht voor me uit en zei niets. Zij wist al meer dan ik had verwacht want ze begon ineens over mijn vriendin. Dat het een mooi lief meisje is. Ik zei nog steeds niets en ineens barstte ik in huilen uit. Toen wist ze genoeg. Ze zei dat het helemaal niet erg is. Toen mijn vader thuis kwam heb ik het zelf verteld. Ook hij reageerde super! Mijn moeder zei... Sorry dat ik het op deze manier deed... Maar zij kent mij natuurlijk door en door en merkte al langer dat er iets was. Toen heeft mijn vriendin het ook aan haar ouders verteld. Haar moeder reageerde goed, haar vader iets minder. Hij vindt dat alleen een man en een vrouw bij elkaar horen. Maar het is onze eigen keuze zei hij. Voor de rest weet niemand het nog. Dat komt wel als we weer naar school kunnen. Het voelt nu wel vrij, ook als we samen zijn.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • @TS Je mag doen wat je wilt, als jij je er prettig bij voelt om met haar te zoenen etc., dan mag dat. Wij kunnen niet jouw grenzen bepalen, dus jij moet ontdekken of je lesbisch of vriendinnen bent.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Maak je nergens ongerust of wat dan ook over. Op deze leeftijd is het, zoals al gezegd, een ontdekkingsreis. Dat die soms best wel op lesbisch uit kan lopen is niks vreemds. Over enkele jaren zeg je waarschijnlijk geen brrrr meer tegen jongens en ga je die 'ontdekken' waarbij uiteindelijk meestal ook seks te pas komt. We gaan het allemaal zien en meemaken.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon doen wat goed voelt. Misschien. Ben je wel. Bie of lesbisch was ik dat maar hahha

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier. Jongens zijn ieuw!!!! We kijken wel samen naar meisjes.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben het helemaal eens met het meisje van 16. Jullie zijn gewoon op ontdekkingstocht. Dat gebeurd vaak op die leeftijd en is best spannend, zeker als je met een jongen erbij op 'ontdekking' gaat, of 'doktertje' gaat spelen! Ik heb er veel van geleerd samen met mijn ruim 2 jaar oudere broer.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier. We zijn erg verliefd op elkaar. We zien elkaar gelukkig iedere dag.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • wat voor dingen hebben jullie met elkaar gedaan dan

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • ik ben ook close met mijn bff en hebben ook gezoent om te oefenen maar dat intieme hebben we niet gedaan wel vergelijken. ben je verliefd op haar?

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen16jr.; kijk eens goed naar haar leeftijd.....
    Dit valt gewoon onder ontdekken wat je fijn vindt en experimenteren met iemand van je eigen geslacht / het andere geslacht. Pas later ga je keuzes maken (en mensen stempels opdrukken).

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou zeggen dat je lesbisch bent als je verliefd bent op je vriendin en met haar samen door het leven wil gaan.

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten