Skip to content
17 reacties
1004 weergaves

Wat zouden jullie doen?

Ik studeer in A'dam en ben werkstudent. Het leven is hier nogal duur. Ik werk al bijna 1 jaar in een sushi-restaurant. Nu hebben we een aanvraag voor een besloten avond voor zakenmensen. Dat gebeurt wel meer en dat doen we dan altijd in de bovenzaal waar dan voor de rest geen andere gasten komen. Deze keer is het nogal bijzonder. Mijn baas heeft mij gevraagd of ik die avond een Nyotaimori-model wil zijn want ik heb daar volgens hem wel 'de looks' voor. Ik verdien dan veel meer dan op een normale avond. Ik twijfel maar kan het geld wel goed gebruiken. Zouden jullie dit doen?

18 jaar
4 jaren geleden

17 Reacties

  • Ja zeker is dit vervelend, ik heb nu minstens 3 wkn geen inkomen. En mss nog wel langer. Ik heb een 0-uur contract en ik weet niet of je dan voor aanvulling in aanmerking komt.
    Die nyotaimori is afgezegd omdat we gesloten zijn. Het was een afsluiting van een soort van jaarvergadering van een multinational. Die gaat misschien wel/niet door, maar de reservering bij ons iig dus niet.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Vervelend en jammer. Ik had wel van je willen horen hoe het is gegaan en hoe je het hebt ervaren en nog wel eens zou willen doen. Is het nu uitgesteld naar een later moment of helemaal afgezegd?

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja, dat is wel duidelijk dus. Nu alle restaurants en overige horeca minstens dicht moeten blijven tot 6 april gaat het voor mij nu op 27 maart ook niet door helaas. Wij hebben alle reserveringen voor die periode deze morgen al afgezegd. Ik had me er al helemaal op ingesteld en was erg benieuwd. Jammer.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Je hebt gelijk, tenminste het klinkt tegenstrijdig maar het valt allemaal wel mee. Om te beginnen komt de sushi niet in aanraking met mijn lichaam. Ik heb begrepen dat er gewassen bladeren op me worden gelegd waarop de sushi komt. Dan is het wel hygiënisch maar ook is de presentatie daardoor mooier. Bovendien komt er helemaal niet zoveel op me te liggen heb ik gehoord. Zou ook niet kunnen voor deze hele groep, er zou dat te weinig sushi zijn. Het zijn enkele tientallen mensen. Ik word ook versierd met bloemen enz. Ik krijg bv ook bloemetjes tussen mijn tenen en in mijn haren…. Het nyotaimori-model is bij ons dus meer ter decoratie binnen het hele buffet. Letterlijk de eye-catcher dus tijdens de avond. De meeste sushi wordt opgediend op schalen die rechtstreeks uit de keuken continu worden aangevuld. En dat is super vers. Al met al zal ik zo’n 2 uur stil moeten liggen. En daar komt dan nog de tijd bij waarin ik met de sushi en verdere versiering in een andere ruimte wordt opgemaakt. Bij elkaar ruim 2½ uur is me verteld en natuurlijk vooraf goed douchen maar zonder zeep. Ik mag geen geuren op om de smaak van sushi niet te bederven. Ook geen deo dus of crèmespoeling in mijn haren of wat voor andere geurtjes dan ook.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat ik niet snap is dat je zegt dat bij jullie alles super vers is maar dat de sushi dan wel 2-3 uur op je lichaam in een warme ruimte ligt uitgestald en het dan nog steeds lekker moet zijn. De temperatuur loopt op en dat is sowieso niet fijn voor sushi. Maar ook lijkt het me helemaal niet hygiënisch, die sushi op je lichaam. Je zal je vast wel hebben gewassen, maar toch.

    20 jaar
    4 jaren geleden

  • NEE, NEE, NEE..... beslist niet. Dat adres in A'dam is bedoeld voor de toeristenindustrie. Dat moet zo goedkoop mogelijk en is puur voor de sensatie en niets anders. En dat adres in Breda (bericht is uit 2017) is van een escortorganisatie.
    En dan zijn de bedoelingen ook wel duidelijk.
    Wij hebben wel een website maar die ga ik hier niet noemen. Dat mag ik niet natuurlijk. Wij opereren in een ander marktsegment. We zijn iets duurder maar daar krijg je dan ook een super-kwaliteit voor. Bij ons is alles vers gemaakt van de beste producten. En dat mag dan ook wat kosten.
    Die nyotaimori bieden we helemaal niet aan als arrangement. Dit doen we nu eenmalig op aanvraag voor een bijzondere klant in een besloten groep.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb deze gevonden in Amsterdam, is dat waar jij werkt? https://funamsterdam.com/amsterdam/amsterdam-naked-sushi/
    En in Breda is er ook nog zoiets volgens het AD
    https://www.ad.nl/binnenland/primeur-in-breda-sushi-eten-op-lichaam-naakte-vrouw~a00fb769/?referrer=https://www.bing.com/

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb zaterdag tegen mijn baas gezegd dat ik het doe. Hij reageerde verrast misschien had hij dat wel niet verwacht. Maar hij was ook blij en zei dat ik daar geen spijt van zou krijgen.
    Hij vroeg me of ik nog ergens tattoos heb maar die heb ik dus niet. Dat is niet mijn ding. Moet iedereen zelf weten maar ik vind tattoos niet mooi. Hij keek ook naar mijn handen en vroeg of ik mooie voeten heb. Nou, dat is wel een dingetje. Ik heb nml een lelijke nagel aan een voet. Hij reageerde dat hij me blij zou maken. Ik moet nu nml op die vrijdag 27 maart overdag eerst nog naar een nailstudio voor mijn handen en voeten. En dat op zijn kosten! Hij vroeg me ook of ik al had gesproken met dat andere meisje en dat ik vragen die ik zou hebben ook aan haar kon stellen omdat ze dit al eerder heeft gedaan.
    Ik heb inmiddels wel gemerkt dat niet iedereen hier hetzelfde over denkt. Best veel mensen associëren dit met seks terwijl dat niet zo is. Tenminste zo zie ik dit niet. Maar toch ga ik het daarom thuis maar niet vertellen en ook niet verder in mijn vriendenkring. Alleen aan enkele hele goede vrienden.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • kzou da nie durven. Lust ook ginne sushi. Mar ga jij t wel doen dan?

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Het lijkt me wel heel tof om dat met een groep vrienden eens mee te maken. Is er niet ergens een restaurant waar ze dat wekelijks of maandelijks doen?

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Bedankt voor jullie reacties. Ik heb er inmiddels best wel over nagedacht en ik heb 3 redenen om het te doen. Om te beginnen vind ik het verrassend dat ik ben gevraagd door mijn baas. Ik vind mezelf helemaal niet zo bijzonder maar hij vraagt me toch maar. Daarom voel ik me speciaal. Daarnaast natuurlijk toch wel het geld want dat is best veel, absoluut. En op de derde plaats is het ook wel spannend. Maar ook wel veilig want anders zou ik het zeker niet overwegen. Ruim een jaar geleden, voordat ik hier kwam werken hebben we wel eens eerder zo iets gehad en toen was een ander meisje wat hier nog steeds werkt het model bij de Nyotaimori. Ze vertelde me dat het absoluut veilig is. Dat had ik ook wel verwacht want wij zijn een bekend sushi-restaurant met een goede naam. Ik heb ook begrepen dat het gezelschap eind maart afkomstig is van een multinational die het hoofdkantoor heeft in A’dam. De mensen komen van alle vestigingen van over de wereld en bestaat zowel uit mannen en vrouwen.
    En nee, ik hoef niet helemaal naakt. Het andere meisje zei dat ik best nog wel een c-string of strapless thong in vleeskleur mag dragen. Heeft zij ook gedaan.
    Wij hier in het westen denken dan gelijk aan seks enzo, maar in Japan wordt dit gezien als een kunstvorm met een hele oude geschiedenis. Het dateert nog uit de tijd van de samoerai en de geisha’s. Die werden toen nog vereerd en het versieren met eten was daar kunst.
    De grootste uitdaging die avond is om best lang stil te liggen en niet diep te ademen anders rolt de sushi van je buik, haha. En ook mag je geen oogcontact maken. Je moet de hele tijd naar het plafond staren en de mensen niet aankijken. Ook mag je absoluut niet praten. Dit w-end moet ik mijn baas laten weten of ik het doe of niet.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Doe het alleen als je je er prettig bij voelt, en laat je niet dwingen!

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Moet je niet willen doen. Je brengt jezelf in een situatie waarin je vervelende dingen kan meemaken. Vooral als er drank aan wordt geboden.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Je baas heeft jouw niet voor niets gevraagd, hij vind dat je er goed uitziet. Maar je zal zelf ook wel door hebben dat je er beter uitziet dan andere meiden. Dus gewoon doen en lekker gebruik maken van je looks. Laat de lelijke meiden maar zwoegen in de keuken.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb eens geggogeld en gezien dat je dan bloot op tafel ligt terwijl de gerechtjes op je lichaam liggen.

    Wil je dat echt?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • wat moet je dan doen. In een kimono lopen ofzo? En krijg je daar dan meer geld voor. Zou ik dan dus altijd doen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Of ik het zelf zou doen weet ik niet.

    Maar ik kan je wel meegeven dat je het alleen moet doen als je je er zelf prettig bij voelt.
    Je moet het niet gaan doen om het geld, daar kan je later spijt van krijgen.

    Maar als jij er goed bij voelt zou ik het zeker gewoon doen!

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten