Skip to content
13 reacties
5620 weergaves

Nat klaarkomen

Toen ik mezelf laatst aan het vingeren was kwam er bij het klaarkomen een golf vocht mee. Eerst dacht dat ik dat ik geplast had, maar daar rook het niet naar. Op internet las ik dat het wellicht squirten was. Nou ben ik wel vaker erg nat als ik opgewonden ben maar dit was wel heel heftig. Zijn er meer meiden die dit hebben en heb je er controle over? Het was wel lekker maar een nat bed is niet zo handig.

15 jaar
4 jaren geleden

13 Reacties

  • Niet fijn hè, zo'n golf geilvocht die vrijkomt als je klaarkomt. helaas, sommige meiden hebben dat vaak, soms bijna altijd, andere meiden worden niet heel nat, eigenlijk maar net genoeg om klaar te komen zonder irritatie. Natuurlijk, er zijn ook veel meiden die zalig klaarkomen, en een enkel keertje dat ze dat squirtend doen, echt druipnat, of zelfs een klein fonteintje. Zó klaarkomen is zeer heftig, en het gebeurt eigenlijk alleen als een meisje haar g-spot behoorlijk 'bewerkt' of als ze dat laat doen. Je moet je er dan ook nog maar net aan kunnen overgeven. Maar, meisje 16, jij behoort blijkbaar tot het kleine aantal meiden dat elke keer druipnat klaarkomt. Helaas, er is niets aan te doen. Hooguit dat je als je jezelf vingert niet je kutje ingaat met je vingers maar het houdt bij vingeren van je clit. En tja, een handdoek, twee keer dubbelgevouwen, kan veel geilnat opvangen. Maar inderdaad, leuk is het niet. Ik spreek uit eigen ervaring, ben een paar keer heftig squirtend klaargekomen en ik vond dat wel heftig klaarkomen, maar eigenlijk meer nog een natte bende. Het vocht trok mijn matras in, en nee, dat sliep niet lekker. En een incobroekje, nee, dat is echt niet fijn, vingeren met zo'n broekje aanvoelt ook niet fijn. Sterkte in elk geval. Oh, enne, misschien een rare, maar erbestaan ook matrasbeschermers, disposable, circa 60x100, die veel vocht kunnen opnemen en een gesloten onderzijde hebben zodat je matras in elk geval droog blijft.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • weet niet of het squirten is maar bij mij komt er een hele golf vocht aan tegen dat ik klaarkom best vervelend wie kan mij uitleggen wat ik kan doen om geen vies bed ofzo te krijgen,momenteel doe ik het in met een inco broekje aan wat wel bescherming bied maar vind dat niet prettig.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind squirten echt geil bij een meisje

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • M15, Het is volgens mij (maar ik ben ook een jongen, dus kan het fout hebben), helemaal niet zo dat iedereen dit per sé "kan". Integebdeel, ik denk dat er nog best wat meiden zijn die nog noiit gesquirt hebben. Je kan de aflevering van "squirten" kijken op Emma's Peep Show (YouTube).

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • hoi Meisje 15 ja hoe doe je het .. je moet je G-spot stimuleren ...een sponsachtig plekje in je vagina een de voorkant door met een vinger de kom maar naar mijn beweging te maken gaan liggen je bekken omhoog kantelen en een beetje je buik induwen met je hand ... ik heb een speciale vibrator gekocht ( online) die op dat plekje trilt. je krijgt een gevoel dat je moet plassen maar dat is het niet . er zijn vast wel ergens instrukties te vinden ... ook de lush2 zou prima werken hoorde ik van een vriendin . groetje Ka

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoe doe je dat

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja squirten of spuitend klaarkomen . Ik heb het ook en vind het geweldig en heb er zelfs een speciale G-spot vibrator voor gekocht om het sneller op te wekken . mijn ex vriendje vond het geweldig en leuk als ik over hem heen klaar kwam . zeker in een geile bui gaat het makkelijker . 

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat je beschrijft is inderdaad squirten. Mijn vriendin heeft dit ook en was er vroeger ook best onzeker over. Net als 'Meisje 19 jaar' Hierboven schrijft is het slim om een handdoek bij je bed te houden wanneer je gaat vingeren en deze onder je te plaatsen. Maak je er niet druk om want het is niet raar. integendeel, veel jongens vinden dit heel opwindend.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi meisje van 15, Ik heb het ook wel een beetje. Ik vind het wel knap dat je er zo open over praat, ik zat ook wel een beetje met dezelfde vragen, maar durfde er eigenlijk niet zo goed over te beginnen. Misschien kunnen we wat ervaringen uitwisselen. Grtjs 

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat lukt mij niet hoe doe je dat?

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Zo nattig klaarkomen is een heftig opwindende ervaring, daarvan moet je gewoon genieten. Maar je hebt gelijk, het geeft wél een beetje een natte bende, dus ja, een handdoek is wel handig. Voor jongens is het een geile fantasie, een meisje te zien squirten.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik weet van een paar meiden die een handdoek bij hun bed houden om onder zich te leggen om het vocht op te vangen als ze squirten tijdens het klaarkomen. Voorkomt dat je in een nat bed moet slapen.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • ik heb dit ook regelmatig!!

    heerlijk vind ik het als het gebeurt.
    het is dan inderdaad net of ik in bed geplast heb, zo veel is het.
    hele stralen komen er dan uit en ik vind het niet erg als mijn bed er nat door word.

    ik squirt niet altijd maar ik kan het wel opwekken

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten