Skip to content
3 reacties
1284 weergaves

Wie heeft hiermee ervaring?

Afgelopen zondag hoorde ik in het tv-programma ‘Naked Attrackion’ een uitspraak die ik helemaal niet kende. Terwijl er een piemel van een van de kandidaten in beeld was kreeg je te horen dat een piemel die NIET is besneden beter in staat zou zijn om een vrouw te bevredigen. Iemand die dus besneden is zou dat dus minden goed kunnen. De uitleg die je daarbij kreeg luidde; de voorhuid die terugschuift bij de coitus maakt beter contact met de clitoris van de vrouw en dat stimuleert haar. Te vergelijken met een condoom met ribbeltjes. Let wel; dit was dus niet de uitleg van de kandidaat, maar kwam van de programmamakers.
Op zich klinkt het wel logisch. Maar zelf kan ik hier niets over zeggen omdat ik niet kan vergelijken en geen ervaring hiermee heb. Zijn hier meiden die wel zelf deze ervaring hebben? Ik ben benieuwd naar jullie uitleg.

19 jaar
4 jaren geleden

3 Reacties

  • Onbesneden is veel lekkerder. Ik ben het dus volkomen eens met wat ze in dat programma zeiden. Een besneden jongen kan met zijn hand je clit natuurlijk ook verwennen, maar moet dat dan wel uit zichzelf doen en niet alleen aan zichzelf denken !

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Een onbesneden jongen heeft meestal ook een blote eikel als hij een stijve pik heeft en kan daarmee prima, besneden of niet, een clitje 'bewerken'. Het enige verschil dat ik ken is, dat een besneden jongen op den duur iets minder gevoelig is in zijn eikel en verder gewoon precies hetzelfde. Het verschil tussen een heel dikke of heel dunne pik is denk ik veel beter voelbaar voor een meisje?!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Onzin, dit. Besneden of niet maakt nul verschil. En trouwens, als een jongen in me komt is dat gevulde gevoel vooral bij de opening van mijn vagina voelbaar. Maar waar ik van geniet is stimulatie van mijn clit, die heb ik ook echt nodig wil ik klaarkomen. En dat wíl ik, echt wel. Dus laat ik me liefst beffen, want een pik, of ie nou besneden is of niet, die maakt me pas geil als ie niet gelijk in me komt maar als ie m'n clitje bewerkt, zeg maar.

    20 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten