Skip to content
14 reacties
8074 weergaves

Pijpen van je vriend sperma slikken

Vinden jullie het normaal om de sperma van je vriend te slikken en smaakt het

20 jaar
4 jaren geleden

14 Reacties

  • Mijn vriendje is 16 en spuit steeds meer, sinds zijn 14de-15de. Als ik hem pijp vind ik het heel opwindend als ik zijn sperma over mijn tong voel lopen, en houd het altijd in mijn mond tot hij helemaal klaargekomen is, en eerst dan slik ik het.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Slik jij het ook door en vindt je het net als ik ook zo lekker, ander meisje van 19.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • mijn vriendje mag ook in mijn mond klaar komen , ik vind dit zo intiem om te doen en mijn vriendje vind het ook zo lekker.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat denk ik wel want ze spreekt van 'de eerste keer', dus zullen er wel meer keren gevolgd zijn. Overigens heeft mijn zus ook mijn sperma geproefd en zegt dat het lekker en een beetje zoetig is door alles wat ik niet meer eet/drink en daarnaast eet en drink zoals hiervoor al aangegeven wordt. Het scheelt echt best veel in smaak en dat is toch ook prettig voor mijn vriendin die het altijd slikt.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Is het daarna nog vaker gebeurd met slikken

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee het is niet vies en ik vind het ook niet erg om te doen. De eerste keer dat ik het deed gaf mijn vriend alleen niet aan dat hij ging komen dus ineens zat het in mijn mond en toen heb ik het maar gewoon doorgeslikt

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn zus van 19 slikt sperma want ze vindt het gewoon lekker zegt ze. Ik heb zelf ook geproefd en het viel me niet tegen en ook als ik mijn vriendin bef vind ik haar geil best lekker en wordt er zelfs opgewonden van.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 16 Je vindt het niet erg om te slikken hoe ging het eerste keer

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Het hoort er bij. En ik vind het niet vies. Hij beft mij ook na het neuken. En tijdens en na het neuken pijp ik hem tussendoor.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee het is smerig doe het niet.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is iets wat je samen afspreekt. Als je haar beft, slik jij dan al haar geil en vindt je dat lekker? Omgekeerd als jij gepijpt wordt en je spuit haar mond vol en ze slikt is ook niet altijd echt lekker. Je kan je eet- en drinkpatroon aanpassen door bv. veel zoet fruit te eten, niet roken, geen koffie en dan zal je sperma veel lekkerder zijn voor haar, maar nogmaals: probeer het samen uit en van dwang wordt niemand vrolijk.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Sperma slikken hoort er nu eenmaal bij. Als je voor de eerste keer sperma krijgt kan het wel vreemd smaken omdat het nog nieuw voor je is, maar het went snel.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Sperma kan heel verschillend smaken. Hangt mede af van wat hij vooraf heeft gegeten / gedronken. Kan best soms wel vies smaken. Bovendien moet je bij pijpen / slikken ook rekening houden met de kans op soa's als het iemand is met wisselende contacten. Anders beter een condoom gebruiken, en dan slik je niet natuurlijk....

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten