Skip to content
26 reacties
2512 weergaves

Speedo

Hallo dames, ik wil graag in een speedo/zwemslip zwemmen. Wat vinden jullie hiervan?

19 jaar
4 jaren geleden

26 Reacties

  • Een Speedo of als het mag een string in het zwembad en op het strand een mini-string of bloot op het naaktstrand, maar dan valt er niets meer te raden over de inhoud van b.v. een string maar je ziet het wel goed groeien natuurlijk als ik opgewonden raak. Mij vriendin ziet het liefste alles in het echt en we gaan dus naar een naaktstrand als dat mogelijk is. Schaamhaar vinden we allebei mooi maar houden het wel goed bij en dan ziet het er ontzettend geil uit wat ons betreft.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • ik vind het erg stoer als een jongen een strakke zwem-slip aan heeft en goed kan zien wat die jongen in huis heeft , of hij groot of klein geschapen is maakt niet uit gewoon leuk om te zien,

    het is gewoon stoer als een jongen op zo'n manier laat zien wat hij in huis heeft.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • meisje 14, waarom niet? is toch sexy om wat vormen te zien?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • ik draag met de familie altijd een strakke zwemslip, met vrienden een strakke speedo, maar het liefst, als ik alleen ga, draag ik gewoon een zwemstring

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • ligt er aan een speedo vind ik prima maar een halve sting vind ik nooit zo mooi bij mannen/jongens

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • In het zwembad een slip of tanga, en op het strand een string

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • gewoon aandoen!! Ik doe dat ook altijd!! als jij dat wil, zeker doen

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • @ 17 , als ik het goed voor heb zijn je benen nog niet geschoren ? Gewoon doen als jullie naar het strand gaan ,zand kleeft anders in je been haar en is meer gedoe om je te wassen .

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn vriendin vind het ook mooier als ik mijn schaamhaar en beenhaar eraf haal. Zeker voor als we naar het zwembad of strand gaan. Ik draag zelf dan ook graag sinds kort een speedo. Schaamhaar scheer ik al kaal maar mijn benen nog niet. Ik weet niet of het raar is om dit ineens te doen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn vriend draagt altijd speedo in het zwembad als op het strand , hij doet waterpolo een daar is het verplicht een speedo zwemslip te dragen . Ik draag op het strand een bikini en in het zwembad een badpak speedo.
    Ps je moet wel je schaamhaar een beetje trimmen of scheren anders komt het langs de zijkant uit en dat is echt balen , mijn vriend zijn benen zijn ook geschoren en dat komt nog mooier uit vind ik maar ja ieder zijn mening !!

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • andere jongen 23 ben het helemaal met je eens draag je dan ook g strings/

    ik heb er 1 gekocht wil die volgende zomer op het strand gaan dragen

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Op het strand mooie zwemstrings, word je mooi bruin van.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ik een speedo aandoe zie je dat ik een hele kleine piemel heb (slap 6cm en heel dun) en ik merk dat de mensen iets langer dan normaal naar mn speedo kijken dat vind ik wel vervelend als ik een speedo aandoe.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn vriend draagt altijd speedo , hij wil niet anders shorts zijn om op straat te lopen zegt hij en hij geeft gelijk ook ! dus gewoon doen en je niet laten be invloeden door anderen .

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon doen!

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Klopt wel: de laatste jaren zie je terug meer speedo's. Gelukkig voor mij, ben ik niet meer de enige!

    Meisje 15: mooi uitgedrukt!!!

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Op onze stranden in Vlaanderen zie je ongeveer een derde speedo’s, een derde korte aansluitende zwemshorts en een derde losfladderende lange zwemshorts.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Zolang je buik maar strakker is dan je zwembroek kan het.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • @meisje 22; haha, nee zeker is dit forum niet representatief. De naam zegt het al DREAMERS-forum. Dwz. dat mensen hier hun (stoute) dromen mogen wegschrijven, en dat is vaak anders dan de realiteit. Neem het dus allemaal niet te serieus wat je hier leest.
    Maar wat het strand betreft heb je wel gelijk. Maar daar tegenover staat dan als je gaat kijken bij verenigingen (zwemmen, schoonspringen, waterpolo, etc.) dan zie je weer niets anders dan speedo's. Het is maar net wat je gewend bent. En het betreft een puur modebeeld wat aan verandering onderhevig is.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee dat vind ik idd dus niet representatief. In het echt zie ik niemand met een speedo op het strand (in NL tenminste, op vakantie in buitenland natuurlijk wel)

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten