Skip to content
12 reacties
1715 weergaves

Sexy voelen

Hey, Ik ga binnenkort naar een paar feestjes en dus vraag ik me af waar jullie je sexy in voelen en moves hebben. Zodat je een beetje jongens aantrekt. Tips?

16 jaar
5 jaren geleden

12 Reacties

  • Een strakke leren rok die omhoog waait?? Ik draag zowiezo geen rokjes maar alleen strakke (leren) broeken

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik draag meestal een leren korten strakke rok net onder mijn bil met een sexy rode string er onder ook laatst in een club en toen was er best veel wind en me rok vloog elke keer omhoog alle jongens in de buurt kregen stijve pik

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Tja meisje #15, als je dat doet weet je zeker dat een knul een keiharde stijve pik krijgt die hij graag tegen je buikje duwt en dat is helemaal goed te voelen als hij ook geen onderbroekje draagt! Wel geil trouwens, ik wordt er nu al nat van!

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Bij het dansen voel je meestal wel of een jongen je sexy vindt. haha!! Mijn broer van 22 zegt dat zoiets vaak spontaan gebeurt en hij schaamt er zich helemaal niet voor, integendeel!

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik voel me sexy in mijn minirokje wat net over mijn kontje valt. En dan een kanten slipje of zonder...

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat goed TS! Ik heb me de laatste tijd ook sexy gekleed en voelde regelmatig een hand op mijn kont toen ik mijn leren legging droeg. Werd daar best wel nat van hihi

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Bij mij is het zoals in het liedje , IK VOEL ME SEXY ALS IK DANS ! hahaha

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoihoii, ik ben het meisje die de vraag heeft gesteld. Om even antwoord te geven op meisje 16. Ik ben afgelopen zaterdag naar een feestje geweest. Het was met vrienden en er waren super leuke jongens bij dit keer. Gelukkig had ik nog gezien wat jullie hadden gereageerd. Ik heb laarsjes, een panty, skinny jeans en een strak shirtje aan gedaan. Het was een succes want ik voelde me echt sexy en een jongen vond dat ook. Haha we hebben aan het eind van de avond gezoend. Het volgende feestje is in een club. Dan zal ik zeker op mn drinken gaan letten want ik had gehoord dat er 4 meiden waren gedrogeerd daar in de omgeving. Super bedankt voor jullie tips. x

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Hele hoge naaldhakken horen er echt bij als je je sexy wilt kleden. En je gaat er ook nog eens een mooi elegant en sierlijk door lopen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • hey meiden!!

    willen jullie jezelf niet sexy voelen???

    reageer eens

    (ik ben het meisje van 16 van de leren legging)

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik voel me sexy in mijn leren legging of een skinny jeans en een strak shirtje. Daar daag ik graag jongens mee uit. Ook ik pas erg op mijn drinken; moet er niet aan denken dat iemand er iets in gooit en dat ze me wat aandoen. Zoals meisje19 zegt: altijd condooms mee (ik ben ook aan de pil), veigheid voor alles. Ik ben na een feestje in een geile bui wel eens onder de douche beland met mijn leren legging aan samen met een jongen hihi was best wel fijn die natte kleding. Waar denk jezelf aan om aan te trekken om er sexy uit te zien TS? Ben benieuwd.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Hi ik trek vaak wel een jurkje met een panty aan en of holdups, korte naaldhakken 3-4 centimeter, een mantel , licht make-up niet te veel, en in mijn tas heb ik altijd condooms bij! Niet vergeten. Verder laat je ouders weten waar je naar toe gaat en laat je door je vader ophalen!!! Anders neem extra geld voor een taxi. Kijk uit waar jij je drinken laat, ik heb het altijd in mijn hand en als ik met iemand praat dan hou ik mijn glas op mijn borst hoogte, dat voorkomt dat er iemand iets in je drankje gaat gooien. Ik ben voorzichtig met al die jongens met feesten die ik nooit eerder gezien heb. Gr S.

    19 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten