Skip to content
25 reacties
717 weergaves

strepen op mijn borsten

ik heb gedoucht en zie in de spiegel dat ik strepen op mijn borsten heb. waarom en gaat dat weg?

12 jaar
5 jaren geleden

25 Reacties

  • Het zit inderdaad veel strakker, dus je borsten worden iets platgedrukt. Je hebt nu nog niet zoveel, maar later komt dat wel. Ik denk dat ze nu wel stevig zijn, maar je sport bh is toch wat sterker. Vind je het erg dan dat het lijkt of je nu niks hebt? Sommige meisjes dragen van die pushups. Dan lijken ze veel te hebben, maar dat is niet zo. Het gaat erom dat je er geen laat van hebt tijdens het sporten.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Klopt en sportbh zit strak en daarom beweegt het minder.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Het maakt niet uit als het lijkt alsof er niets in zit want zolang jij het fijn vindt bij sporten, moet je het gewoon doen! xx

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • het is met sportbh veel fijner maar ik lijkt nu of er niks zit.

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is mogelijk dat je geen afscheiding krijgt, maar de meeste meisjes krijgen het wel.
    Ik ben benieuwd hoe het sporten is gegaan met je nieuwe bh.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ook ongesteld maar heb geen witte afscheiding ofzo gekregen. Ik was het gewoon opeens maar ik ben het nu wel gewoon gewend. Sportbeha's zijn wel chill, vooral voor mij want ik heb cup C ): Maar zolang je aan het sporten bent is het fijn om een sportbeha te dragen! Ik verzeker het je (;

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • ik heb er een gekregen van mama en het zit echt strak. maar heb trapgelopen en ze bewegen minder dus fijner. vanavond weer trainen.

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is ook wat vies als je het voor de eerste keer krijgt. Je kan dan een inlegkruisje in je onderbroekje doen. Die vangt het op. Je moeder weet dat vast wel. Het hoort gewoon bij een meisje net als ongesteld worden. Dan moet je maandverband of tampons gaan gebruiken. Die afscheiding is alleen een teken dat je binnenkort ongesteld gaat worden. Als je nog meer vragen hebt, stel je ze maar hier.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • ik heb daar nog niks wits. Lijkt me vies.

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja dat klopt.
    Je borsten gaan wat opzwellen als je ongesteld bent. Dan staan ze iets strakker zeg maar. Dat je al haar hebt wilt nog niet zeggen dat je binnekort ongesteld wordt. Ik scheer daar alles weg, maar dat moet iedereen zelf weten. Als je wat witte afscheiding uit je vagina hebt krijg je het wel binnen een paar maanden. Je mag blij zijn dat je het nog niet bent. Wel goed dat je mama er een gaat kopen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • mama gaat het kopen voor me. als je ongesteld bent doen ze ook soms zeer klopt dat? dat zei mijn moeder. ik ben nog nooit ongesteld geweest. ik heb wel haar daar.

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk dat ze bij de Zeeman of Wibra of Primark niet zo duur zijn.
    Je zou er 1 kunnen proberen. Je borsten groeien niet continu. Meestal hou je een lange tijd dezelfde cup. Ze zijn nu toch ook opeens wat groter geworden. Gewoon even vaak in de was gooien na elke keer sporten.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • zijn die duur want anders mag ik het niet omdat ze dan te snel te klein zijn?

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Als jij de enige bent met wat grotere borsten is het moeilijk om te vragen en vergelijken. Gelukkig kan je het hier vragen. Je moeder zal het wel begrijpen en samen met jouw naar de winkels gaan. Laat nog wat horen als het gelukt is en je ermee gesport hebt.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • ik ga het vragen aan mijn moeder. mijn teamgenoten hebben nog geen bhs alleen S. heeft een topje.

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Vraag aan je moeder of je dan een sportbeha mag. Heb je bij je teamgenoten nooit gezien of zij er een dragen. Je zou er dan een kunnen lenen en proberen. Hoe groter je borsten worden, hoe meer het zou helpen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik weet niet of ik mag antwoorden, maar eens sport bh is een hele strakje bh. Lijkt een beetje op een strak topje. Dit zorgt ervoor dat je borsten strak tegen je lichaam aanzitten, waardoor ze niet goed kunnen bewegen en minder pijn doen.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • ik heb geen sportbh hoe werkt dat? Volgens mijn moeder nog niet wel bijna een B.

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Draag je een sportbeha? Want je zal met volleybal dan ook wel last hebben met al dat springen. Als je al cup B hebt ( weet niet hoe groot ze al zijn) merk je het zeker dat het helpt.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • ja ze doen zeer en ik moet zo weg om te volleyballen.

    12 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten