Skip to content
3 reacties
727 weergaves

Slaapfeestie

Ey hallo allemaal, Binnenkort ga ik met 2 vrienden( jongen en een meisje) slapen in een locatie in de tuin. We gaan in de kas slapen maar ik vroeg me af of jullie nog iets leuks weten om te doen we gaan in ieder geval midden in de nacht in de jacuzzi en een film kijken alleen voor de rest heb ik vrij weinig ideeen. En ze willen drank erbij hebben maar zij drinken al en ik niet maar wat is handig Gr H

15 jaar
5 jaren geleden

3 Reacties

  • Als het bij jouw thuis is en je drinkt niet, zou ik zeggen dat ze drank zelf moeten meenemen als zij wel willen drinken. Verder over dat filmpje, beetje apart. Misschien even achterkomen wie dat filmpje heeft.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey ik weer, maar wat moet ik doen met de drank. Ze willen dat er drank is maar ik drink niet en het is bij mij en mij.... En er is nogal iets appart gebeurd vorige keer want ze ging iets voordoen en toen deed te dat bij mij en ging ze dus om mijn schoot zitten met benen wijd tegen me aan en dat soort bewegingen en geluiden maken.... Het is gefilmd en iemand heeft blijkbaar dat filmpje. Ik heb geen idee wat ik er mee moet

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • laat op de avond personelijke vragen stellen let op je moet je vrienden wel goed kunnen vertrouwen

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten