Skip to content
6 reacties
969 weergaves

Always broekjes

Van Always verkopen ze van die broekjes met de naam discreet of boutique. Ik dacht dat ze bedoeld zijn voor als je nodig moet plassen. Maar zijn ze ook bruikbaar voor ongesteldheid? Lijkt me echt wel héél erg veilig! En compleet onzichtbaar ook. Maar voor ik ze koop, vraag ik het hier toch maar even...

16 jaar
5 jaren geleden

6 Reacties

  • Hoi allen, (Ik ben het meisje van 14 van hierboven.) Ik heb de huidkleurige broekjes van Tena ondretussen ook geprobeerd. De kleur is mooi perzik, maar de witte vulling schijnt er teveel doorheen. Ze kunnen evenveel opvangen als de zwarte: goed voor je periode voor een hele dag of nacht. Of voor een klein plasje, maar geen grote. Dan ben je beter met zwarte: niemand denkt aan een beschermbroekje als ze een zwarte rand boven je jeans zien uitsteken, of als het door je kleding schijnt: dan lijkt het gewoon een zwarte onderbroek.

    De witte van de Aldi ("Loft" pants of zoiets?) heb ik ook geprobeerd: die zijn goedkoper, en ze zitten stugger, maar ze kunnen wel meer opvangen. Daarom draag ik liever deze tijdens examens. Soms moet ik plassen van de stress: het zijn slechts kleine beetjes, maar het is dan wel ineens heel dringend. Met zo'n beschermbroekje ziet niemand het als ik in mijn broek gedaan heb. En je kan altijd zeggen dathet broekje voor je periode is. Zo'n beschermbroekje geeft gewoon een veel geruster gevoel.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb die zwarte Tena broekjes al geprobeerd. Ze bestaan ook in huidskleur, maar die heb ik nog niet geprobeerd. Ze hebben anti-lek randjes, en ze zijn geschikt voor je periode. Ze zijn ook goed voor examens die een hele voormiddag duren, en waar je het examen moet beëindigen en afgeven als je het lokaal wilt verlaten. Zo voel je je veel geruster en is het niet erg als je een beetje in je broek plast. Niemand merkt het. Maar ze kunnen geen grote plas ineens aan, dan lekken ze. Dus je moet met kleine scheutjes plassen. Probeer hte eerst eens thuis. Als ze boven de rand van je jeans uitsteken, valt het ook veel minder op en lijkt het meer op een gewone onderbroek. Ze schijnen ook minder door kleding heen: dan lijkt het ook op een gewone zwarte onderbroek. Maar ze zijn wel duur, vindik. Trouwens ik denk dat ze bij Tena hun range aan het vernieuwen zijn, want er zijn een hele hoop dingen bijgekomen, met nieuwe luxe verpakkingen. Hier in Vlaanderen toch.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • TS Ja, ik ga eens een pakje van die broekjes kopen. Inmiddels heb ik op de tv ook reclame gezien voor zwarte absorberende slipjes van tena, die zien er echt cool uit, weet iemand toevallig hoe goed of hoe slecht die zijn? Doordat ze zwart zijn zie je bijna geen verschil met een gewone zwarte onderbroek.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vriendin gebruikt tijdens haar periode een soort rubberen cup die ze in brengt. Elke keer goed schoonmaken en weer gebruiken. Is ook erg veilig en volgens mij ook goedkoop vanwege het hergebruiken. ook goed voor het milieu.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ze al in de winkel al zien liggen, maar ik heb er niet speciaal op gelet. Hebben ze opstaande anti-lek randjes? Zo ja, dan zullen ze wel veilig zijn, alvast beter dan inlegkruisjes. Misschien kan je gewoon een pak proberen? En laat het dan hier weten. Of je kan ook gewone Drynites broekjes gebruiken: de grootste maat gaat tot meer dan 50kg, dat zal wel passen. Ik weet niet welk van beide het goedkoopste is.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat is je vraag dan?

    19 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten