Skip to content
4 reacties
796 weergaves

sexen met oudere jongen die in relatie zit

ik studeer verpleegkunde en op stage ben ik straal verliefd geworden op een student die specialisatie doe om chirurg te worden. Hij doet stage in het ziekenhuis waar ik stage doe. Hij is 27j en woont al drie jaar met zijn vriendin. we hebben intussen al enkele maanden een soort van relatie maar hij wil met mij sex en laat zn vriendin niet vallen. De sex met hem is top en ik wil hem niet kwijt. zijn er nog meisjes die dit meemaken?

19 jaar
5 jaren geleden

4 Reacties

  • Ik heb ook zoiets meegemaakt en hebben na een jaartje of zo een trio gedaan. We vonden het alle drie prima en dat is zo enkele jaren doorgegaan, tot ik een vriend ontmoette waar ik nu heel gelukkig mee en bij ben. Ik praatte er wel eens over met m'n broer van 22 en die zei altijd dat zoiets geen stand houdt en vroeg zich af dat ik dat zomaar durfde, een trio. Hij droomde er weleens van zei hij eerlijk.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • In het zelfde schuitje hiero. Ik heb een collega van 9 jaar ouder die nu bijna 3 jaar samen woont met zijn vriendin. Sex met hem is goed maar blijf me schuldig voelen voor zijn vriendin en elke keer zeg ik dat we moeten stoppen en t echt laatste keer is maarja dingen lopen soms net wel impulsiever... Ik denk ook dat t niet lang duurt voordat er iemand achter komt en ik probeer ook steeds vaker nee te zeggen ookal weet ik dat t bij ons beidde alleen om de sex draait.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Volgens mij gebruikt hij je alleen voor extra sex en houd hij niet echt van je. Stop ermee en zoek beter een andere lieve jongen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Je maakt het jezelf en hem wel erg moeilijk. Door zijn leeftijd heeft hij een heerlijk overwicht op je, schat ik zo. Maar, door seks met hem te hebben gaat hij gewoon vreemd en dat komt op een gegeven moment uit. Of hij dan voor jou zal kiezen, tja, dat is niet zomaar zeker. Als je hem wilt behouden zal je mogelijk altijd met een bijrol rekening moeten houden. Bedenk je goed of je dat wilt.

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten