Skip to content
58 reacties
16803 weergaves

Ondergoed onder rokje

Hoi, Ik zit met een vraag en hoop op serieuze tips. Zit nu op een refoschool en moet elke dag een rokje aan dat is echt rot. Nu zie je altijd je onderbroek er doorheen. Ik kan echt niets vinden dat je niet zien zelfs die Invisible hipsters zie je. Zonder kan ik toch ook niet naar school? Hoe doen jullie dit? Please help.. een verlegen meisje

13 jaar
5 jaren geleden

58 Reacties

  • ik draag geen broek als we moeten turnen doe ik vlug een aan , ik heb steeds een bij mij

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je een onderbroek in dezelfde kleur als het rokje hebt kan je dat moeilijk zien denk ik.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik sluit me graag aan bij j22. Ik draag zelf eigenlijk altijd een slipje of string onder een rokje, maar dat ondergoed moet wel in orde zijn. Een kloppende outfit zeg maar. En dat je er dan weleens spannend of sexy uitziet is niet om seks te hebben, maar om je mooi en goed te voelen. Goed voor je zelfvertrouwen. Daar mag naar gekeken worden maar het is geen uitnodiging voor oververhitte jongens. Dat is het ook niet als ik topless aan een strandje zit. Dat is gewoon je lekker vrij voelen. Niet meer dan dat.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Eigenlijk hangt dat af van de dikte en kleur van de stof van je rokje/broek. Ik test die altijd in de winkel als ik iets nieuws koop maar snap best wel dat dat bij een uniform op school niet mogelijk is.

    In dat geval zal je thuis eens moeten bekijken welk ondergoed je niet ziet door die rok. Hou je rok zeker naar het licht toe.


    Ik draag vrijwel uitsluitend hipsters en heb niet meteen de indruk dat die heel zichtbaar zijn. Vooral testen zou ik zo zeggen.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Weer zo'n seksist. Meiden kunnen blijkbaar niet meer in rokjes lopen met bv. een string er onder. Het enige waar nogal wat jongens aan denken is neuken en daar vragen ze (meestal) echt niet om!
    Hoe zou je het vinden als het andersom was, dus dat bv. een aantal meiden de broek van je kont trekken en een dildo in je reet steken omdat ze zien dat je een stijve hebt? Je zou aardig te kijk staan denk. Natuurlijk mag je het mooi en geil vinden, maar daar moet het dan ook wel bij blijven vind ik.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Hmmmm ja vind dat ook super geil als meisjes hun stijve tepels doorheen hun shirt prikken,en zeker als er sexy opwindende nylonkousen aanhebben zonder slipje onder hun rok,ik kom daar echt zot van is vragen om geneukt te worden zeker

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind het wel geil dat meisjes niks dragen onder hun rokje. Mee doorgaan vooral. Er is op onze school in Hoogeveen ook een meisje die niks onder haar shirt heeft. Tepels prikken er zo mooi doorheen. Word ik ook supergeil van. Ze vraagt er gewoon om. En ze is best knap ook.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 16, Ik wist niet dat er zoveel meisjes waren die geen slipje dragen onder een rokje. Denk wel dat het beter aanvoelt bij jullie dan die harde naden te voelen. Wel leuk te lezen dat er velen zijn als ze geen slipje dragen dat ze dan wel nylonkousen aantrekken en eronder het blote kutje,vind dat persoonlijk heel sexy en ik word er zo geil of iets van als mijn vriendin dat doet,dan weet ik dat ze heet loopt. Ze zei me eens dat ze zelf geil word van haar nylonkousen die dan over haar kutje schuren dan word ze heel nat,zijn er nog zo meisjes die daar ook zo geil van worden??

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat is een van de redenen dat meisjes een rok moeten dragen? Juist, die vuiloren van mannelijke leraren kunnen zich dan opgeilen. Let maar eens op hun pik die vaak keihard wordt en dat is iets wat bij kerkelijke instellingen vaker voorkomt zoals jullie wel zullen weten. Er zijn ook meisjes die expres zo'n leraar opgeilen en dan zeggen dat hij een geile beer is. Niet echt eerlijk vind ik dat.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @ meisje van 18: een refoschool is een gereformeerde/reformatorische school. Dat is in België niet heel gangbaar, maar in Nederland wel, zeker op de zogenaamde 'bible belt' of bijbelgordel. Het is een strengere/orthodoxere stroming binnen het protestantisme. Op de strengere reformatorische scholen moeten meisjes bijvoorbeeld verplicht een rok dragen.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat is een refoschool? Ik heb daar nog nooit van gehoord hier in Vlaanderen? Is dat iets streng religieus, of een uniformschool, of zo?

    Ik vind het bij meisjes net wel sexy als je hun onderbroek door hun kleding ziet. Dat heeft iets intiems en opwindend, net als een pyjama of nachtkleedje. Ik vind dat 100x sexier dan een string. Strings zijn niet mijn ding: een flosdraad voor je sterretje en je spleetje, ze zitten oncomfortabel, en ze kunnen niets opvangen.

    Maar ja, ieder zijn smaak natuurlijk, afwisseling is ook mooi. Dus jullie mogen het anders zien.

    Bij jongens vind ik het een beetje creepy als je hun onderbroek ziet. Maar ik val sowieso niet op jongens, alleen op meisjes.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • ik heb het zelfde maar ben nooit met onderbroek naar school gegaan wat maakt mij het uit als ze mijn zien ik heb aleen een problem dat als ik naar de wc moet dan plas ik gewoon op de plek waar ik ben

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag altijd een gewone meisjesonderbroek en een hemd. Zelf vind ik rokjes en jurken lekker zitten, bij mij zie je mijn onderbroek er niet doorheen.

    11 jaar
    4 jaren geleden
  • Echt zielig, die refo-regels. Ik gun het iedereen, maar ik snap er niets van. Een enge wereld, die zichzelf met dwangmiddelen in stand houdt. Refo's zitten vaak op de stoel van God. Dachten jullie dat alle niet-refo's in de hel zouden komen? Ja, als het aan jullie ligt wel. Geeft een gevoel van de zuiverste te zijn. Wij kunnen God niet eens snappen. Het enige wat je kunt doen is goed zijn voor je medemens. Dan ben je ongeacht jouw kleding. LEEF!

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik draag ook nooit ondergoed onder een rokje. Als de jongens op school het zien krijgen ze een stijve lul en pest ik ze er mee en dan gaan ze blozen

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon geen panty aandoen. Dan krijg je het niet zo warm, hoewel, op een bepaald plekje wel en nog nat ook denk en jongens het er ook warm van krijgen en er ook nog een stijve. Lekker hoor, ik draag trouwens ook geen ondergoed.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ben een bi meisje, ik draagt nooit een slipje met een panty aan, maar ik word hier erg warm van!

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje van 18, je zal dan veel jongenshoofden op hol brengen en niet alleen hoofden denk ik. Mijn zus zegt dat je dat bij jongens vaak heel goed kan zien en ze wordt er opgewonden van. Ik zie vaak dat ze zelf ook geen ondergoed aanheeft en soms heel nat is. Wel erg spannend en geil voor ons jongens!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Als studente op de universiteit doe ik bij lekker weer een kort rokje/jurkje aan en het slipje laat ik dan thuis.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou er een legging onder doen zonder iets eronder

    13 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten