Skip to content
21 reacties
2242 weergaves

Vriend helpen

Een gewone vriend van mij heeft een ongeluk gehad en heeft zijn rechter arm gebroken, zijn rechter knie is ook gebroken en heeft verder veel kneuzingen. Hij kan nu eigenlijk niets. Ik ben al bij hem geweest en hielp hem met drinken en eten geven. Ik weet dat hij goed geschapen is en zou m daar ook wel mee willen helpen. Een vriendin zei... Dan doe je dat toch gewoon??? Dat doe ik dus niet! Maar zou het gek zijn als ik zijn lul vast hou als hij plast? Of meer?

16 jaar
5 jaren geleden

21 Reacties

  • @m19 toch goed? hopen dat ze verkering krijgen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • nou nou, je zit er wel vol van zeg.....

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • TS hier. Woensdag ging het gips van zijn arm en been. Zijn knie zit nu in een beugel. Die moet hij dragen om niet door de knie te knikken en moet hij dragen tot de operatie. Afgelopen nacht lekker samen geslapen en net samen gedoucht. Zijn het hele weekend samen, zijn ouders zijn een weekendje weg.....

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • TS hier. We zijn hele goede vrienden. Hij zit nog steeds in het gips. Het gaat wel de goede kant op. Ja, help hem nog steeds wat we beiden heerlijk vinden. Natuurlijk hebben we gevoelens voor elkaar gekregen. Maar het is (nog) geen verkering. Woensdag moet hij voor controle naar het ziekenhuis en dan ga ik ook mee. En dan hopen we dat het gips er af mag. Maar dan moet hij nog geopereerd worden aan zijn knie, dus hij is er nog niet....

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoi TS, hoe gaat het nu met die jongen? Help je hem nog steeds, en hebben jullie nu iets (verkering ofzo)?

    Liefs, J.xx

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • hoe voelt dat als je het vast hebt?

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoe is het nog afgelopen met jullie?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Heftig ts! Mooi dat je hem helpt en er van geniet. Zijn jullie echt nog geen zetje? Laat je weten dat jullie het hebben gedaan?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Heftig, zoiets, verschrikkelijk. Ik hoop voor hem, en jou, dat hij goed mag herstellen. En natuurlijk, dat hij, nee jullie, samen van seks kunnen gaan genieten, allebei druipend nat worden.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ts. Ja, hij is zwaar gewond geraakt. Hij ging op de scooter naar school. Bij een kruising stond hij voor de stoplichten te wachten. Toen hij groen had trok hij op. Een vrouw was te laat op haar werk en dacht nog door geel te kunnen maar knalde vol door rood. Zijn scooter kwam op hem en kwam klem onder die auto.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Je vriend is er dus best ernstig aan toe als ik het zo lees. Maar dat het leiden van zijn penis voor jou opwindend is snap ik. Wat je doet is gewoon heel intiem, en daardoor nat worden gebeurt gewoon. Al helemaal omdat zijn penis 'goed geschapen' is zoals je opende. Over een tijdje ga je daar lekker samen van genieten.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ts. Hij krijgt nog wat zware pijnstillers die zijn spieren ook iets verzwakken. En met links kan hij nu ook niet veel. Zijn lul wordt wel iets stijf maar niet zoals normaal. Hij heeft al gezegd dat als hij weer meer kan we samen wel eens iets kunnen doen..... Bij hem gebeurt er door de pijnstillers niet zoveel maar in mijn broekje wel....

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Als dit bij mij zou gebeuren krijg ik wel snel een stijve denk ik.
    En dan wordt het plassen nogal moeilijk.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Als ik jouw vriend zou zijn zouik het wel heel lekker vinden als je mijn penis zou leiden. Krijgt hij niet gelijk ook een erectie als je dat doet? Want daarover lees ik niks. Ik kan me overigens wel voorstellen dat het eh, een heel gepiel is om je penis in een urinaal te krijgen, met een hand. Misschien gaat het met een erectie juist wel makkelijker....

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ts. Ben gistermiddag bij hem geweest, konden zijn ouders even weg. Zaten te praten en toen zei hij dat ie moest plassen. Ik vroeg of ik hem moest helpen. Nee, hoeft niet, probeer het zelf wel zei hij. Hij kan niet staan, dus moet het in een urinaal. Het duurde een halve minuut toen hij me om hulp vroeg. Ik heb zijn lul in de urinaal gedaan en toen hij klaar was er weer uit. Ben vandaag vrij en ook bij hem. Vanmorgen vroeg hij gelijk of ik m wilde helpen. Dus weer zijn lul vast gehouden

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • vragen kan geen kwaat

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Vraag hem in ieder geval om toestemming als je zoiets wilt doen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Maar het lijkt mij ook wel leuk om te doen eigenlijk :P

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk dat dat niet raar zou zijn maar juist aardig aangezien hij dat zelf nu niet kan.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Hmm als hij het niet erg vind dan doe je dat gewoon toch

    21 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten