Skip to content
6 reacties
1069 weergaves

Onesies dragen op de middelbare school

De laatste jaren draag ik, als het koud is eigenlijk alleen maar onesies om dat die ontzettend chill zitten lekker ruim en warm. Ik draag overigens geen dieren onesies maar gewone onesies die je normaal als huispak draagt ( onepiece jump in ) . Toen ik nog naar de basis school ging kon het allemaal , en werdt ik er niet raar op aangekeken. Maar ik ga nu voor het eerst naar de middelbare school zou ik hier ook gewoon lekker nar toe kunnen gaan in een van mijn onesies zonder gepest etc te worden?

12 jaar
5 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik heb er eerder welleens een gedragen met niks eronder. Best spannend maar ik zou voor normaal gebruik wel wat eronder doen.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ligt een beetje aan of je ook wat onder die onesie aan hebt, heb je gewoon normale kleren aan dan kan het wel, kun je m altijd uitdoen als t nodig is. Maar heb jij er alleen een onderbroek en shirt of zelfs helemaal niks onder aan dan zou ik het niet doen

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon even de kat uit de boom kijken, dragen ze bij jou op school ook wel veel jogging broeken in combinatie met een hoodie trui, dan is het bingo dat lijkt al veel op een onesie. Als dat het geval is kan jij rustig in onesie's naar school, zo heb ik het ook in het begin even aangekeken en draag zelf ook redelijk vaak onesies naar school en heb er geen problemen door gehad of pesterijen, en bij ons zijn er wel meer jongeren die af en toe een onesie dragen op school.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon dragen, toen ik nog in Nederland woonde ( woon nu al 2 jaar in Zweden ) waren er bij mij op school ( Groningen ) niet echt trends of zo te bespeuren waar jij je aan moet houden en droeg je gewoon wat je mooi vindt en lekker vindt zitten. Hier in midden zweden waar ik nu woon zijn die onesie's gemeen goed, iedereen draagt ze, ze zijn ( zoals je al zegt ) lekker ruim erg warm en het geeft je enorm veel beweegins vrijheid, en zijn ook handig wij dragen hier geen winterjassen maar dikke thermo overalls ( het kan hier gerust -35 worden ) die trekken we ook met gemak over onze onesies heen aan, heb me laten vertellen dat bij losse kleding in laagjes dit veel moeilijker en lastiger is en het meer tijd kost dan over een onesie heen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik weet niet hoe je klasgenoten daarop zouden reageren (zelf zou ik het helemaal oké vinden, maar ik ben ook niet bepaald het typ dat mensen pest :-) ). Bedenk wel dat je pesterijen altijd bij je mentor mag melden en dat die dan hoort in te grijpen. Als mensen vervelend reageren, hoef je dat dus niet zomaar toe te laten.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • ik zou het niet doen als ik jou was, tenzij je wilt dat je de rest van de tijd dat je daar op school zit gepest word.

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten