Skip to content
53 reacties
6465 weergaves

Ik mag geen leer van mijn ouders

Mijn ouders vinden dat ik (nog) geen leer mag dragen. Mijn vriendin heeft het wel en ik vind dat ook heel leuk. Ze heeft een leren broek en een rokje. Mijn ouders vinden dat ordinair. Mijn vriendin haar moeder heeft een kledingwinkel zij is ook heel anders dan mijn moeder. Wat vinden jullie, moet leer kunnen voor mijn leeftijd?

14 jaar
5 jaren geleden

53 Reacties

  • Krijg je niet ontzettend veel reacties van jongens en andere lesbische meiden dat ze het mooi vinden dan? (hetero-meiden zal het weinig doen denk ik, die zijn hooguit jalours).

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ts. Dan is niets meer veilig. Ik draag leer omdat het leuk staat. Niet om op te vallen. Waarom zou ik, heb super vaste verkering met een leuke meid.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Meisje14: houd rekening met het effect van de strakke leren broek op jongens. Het is voor je eigen veilgheid. Ik begrijp dat je lesbisch bent en verliefd bent op je vriendin. Jongens zijn voor jouw een blinde vlek. Maar jongens kijken wel naar jouw! Helaas vraagt een jongen vooraf niet of je lesbisch bent. Een jongen ziet gewoon iets "lekkers". De meeste jongens kunnen zich beheersen en kijken alleeen maar (wat al vervelend genoeg is), maar het gevaar bestaat dat een jongen toeslaat. Je zou als je de broek draag ook pepperspray mee kunnen nemen voor noodgevallen.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ts. Voor verleiding van mijn vriendin heb ik de leren broek niet nodig. De liefde tussen ons is genoeg. De broek zit wel héél gaaf!!!

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Het dragen van een strakke leren broek werkt zeer opwindend voor jongens, helemaal als het goedgevormd is. Voor jongens kan dit heel moeilijk zijn om mee om te gaan. Sommige jongens kunnen hier niet mee omgaan en zitten er dan aan. Dit is uiteraard verboden in nederland. Dus als een jongen er toch aanzit mag je dit zeggen. Uitgangspunt is kijken mag, er aankomen niet. Je beslist zelf als je toch meer wilt.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Pas wel op met het dragen van leer. Inderdaad er wordt ook naar goedgevormde meidenkontjes gekeken in een strakke jeans, maar een strakke leren broek is extra speciaal. Kon voor sommige jongens extra opwindend werken. Als het goed is moet een jongen zich dan ook nog kunnen beheersen. Maar ik hoor wel eens van meiden die zich aantrekkelijk kleden dat sommige jongens maar achter hen aan blijven lopen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Wauw gaaf ts!! Eindelijk je leren broek. Kon ik dat strakke kontje maar eens zien ;-)

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey TS ik denk dat als jij dat wilt dragen je dat moet doen. Ik begrijp natuurlijk je moeder wel. Maar een leren broek moet volgens mij wel kunnen het mag gwn niet te strak en kort zijn.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ts. Zaterdag een super leuke dag gehad, samen met mijn schatje, haar moeder en haar tante. Heb van mijn schoonmoeder een leren jasje gekregen, alvast voor mijn verjaardag volgende maand. En heb een leren broek!!!! Zit strak om mijn kontje en voelt heerlijk zonder slipje. We hebben ook ringen gekocht met onze namen en datum. Nu voelt het helemaal echt!

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen18 dat ik soms als meesteres wordt gezien, om dat leer toch een bepaalde uitstraling heeft, sexy, maar ook wel macht stoer ) soms vindt ik het best grappig, om dat het ook wel wat bij mij past, maar toch wil ik meer gezien worden als een stoere rock chick rock muziek ( snoei harde gitaren etc ) vindt ik sowieso al erg leuk, maar ook de entourage er om heen zoals snelle motoren ( heb afgelopen zomer mijn motorrijbewijs gehaald en rijd nu op een naken bike, en auto's vindt ik maar niets ) leer lang haar dat past beter bij mij en zo wil ok ook heel graag gezien worden.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • @meisje18: wat vind je er van dat ze je vanwege je kleding meesteres noemen? Of wil je een meesteres zijn omdat je zegt dat je een bazig type bent?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind leer op die leeftijd nog net iets te jong, echt leer is duur en je bent nog in de groei, je groeit er zo uit. Ik was 17 toen ik leer begon te dragen, was met mijn moeder de zolder aan het opruimen en kwam een leren catsuit tegen van mijn moeder, deze kwam uit haar wilde jaren ( ze is een echte rock chick type ) toen heb ik hem voor de grap gepast, en schrok er van dat hij zo super leuk staat bij mij, en inplaats van weg doen is hij bij mij in de kast beland en draag hem zder regelmatig, heb er van mijn moeder een paar leren lieslaarzen bij gekregen, en nu lijk ik ook net op een rock chick en op school zeggen ze wel eens ja meesteres etc om dat ik ook nog wel een vrij bazig typje ben

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • klinkt goed TS!

    hopelijk slaag je ook voor een mooie (strakke) leren broek

    hou je ons op de hoogte?

    xxx E.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ts. Het is een strak model, niet glimmend en komt tot halverwege mijn knieën. Nu nog op zoek naar een leuke leren broek. Ga zaterdag met mijn vriendin en haar moeder shoppen in Amsterdam, dus misschien dan....

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Leuk dat je nu een leren rokje hebt. Hoe ziet ie er uit?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ts. Ben gisteren met mijn vriendin en mijn moeder te shoppen geweest. Zijn ook in de winkel van mijn vriendin haar moeder geweest. Daar kon ze zien dat er heel veel mooie kleren zijn. Ze heeft wel gepast wat mijn schoonmoeder;-) voor mijn moeder pakte. Maar ze heeft niets gekocht. Mijn vriendin en ik zijn wel geslaagd. Geen leren broek, wel een rokje en een jasje. Dat rokje heb ik nu dus aan... Was super leuk en in bed nog lang liggen kletsen, tongen en meer.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Niet gek dat er veel reacties zijn bij een onderwerp dat gaat over het dragen van een strakke leren broek.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • hihi...... Ik denk dat er hier heeeeeel veel posts zijn die zijn verstuurd vanaf hetzelfde IP-adres......hihi. De moderator kan dat makkelijk nagaan.......hihi.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • naar aanleiding van dit topic ben ik afgelopen zaterdag naar de stad gegaan en ben in een kledingwinkel diverse leren broeken gaan passen want ik was toch we erg nieuwsgierig geworden.

    wat zaten die broeken lekker!!

    ik was meteen om en heb een mooie zwarte leren legging gekocht.

    gister meteen de hele dag aan gedaan en misschien dat ik em vandaag aan doe naar school, daar twijfel ik nu nog een beetje over.
    ik laat nog wel weten of ik het gedaan heb ja of nee hihi

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • meisje19 je bent wel erg negatief... ben je soms jaloers?

    jongen18 dankje voor het compliment dat je het een leuk cadeau vind (ook namens mijn vriendin)

    ze loopt gewoon erg graag in leer (net als haar moeder dus, daar komt de liefde voor de leren broeken vandaan) en ik zie haar er erg graag in.

    dit blijft zo en gaat niet veranderen, wat anderen er ook van denken en zeggen.

    19 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten