Skip to content
53 reacties
25640 weergaves

Naakt zwemmen

Hai allemaal..ik hou van naakt zwemmen maar ik durf het nog niet echt. Doet een van jullie het ook en hoe doe je het met omkleden trek je gewoon alles uit en duik je het water in of doe je je bikini in het water uit en waar doen jullie het?

17 jaar
5 jaren geleden

53 Reacties

  • Klopt dat er ook wel eens andere bedoelingen (wensen) zijn, maar dat is in de welnees ook wel eens of op alle anderde plekken. Ik heb er nooit echt last van gehad,, want als je aangeeft dat je zelf niet meer wilt haken ze gwoon zonder problemen af, dus maak me er verder niet druk om. Zelf vind ik het ook leuk om te kijken en bekeken te worden maar verder hoef ik ook niks... nooit probleem gehad.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • De wellness vind ik altijd wel een fijne plek om bloot te zijn, of bij een water in de natuur waar het niet zo druk is. Ik ben ook wel eens op naaktstranden geweest, maar dat is toch wel een beetje wisselend. Sommige zijn fijn, andere niet zo omdat er mensen komen met andere bedoelingen :(

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • ben nog nooit bij een naakt stand of sauna ofzo geweest, wil dit wel maar ben niet echt zo opgevoed dus komt verkoping nog niet denk ik.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Het is wel beetje oude topic maar omdat er pas ook reactie was ook de mijne. @ meisje 19 van 10 dagen geleden: dat gebeurt nog wel steeds hoor. OK nu met corona ff niet natuurlijk. Ik ga zomers vaak zwemmen in een buitenbad, daar zwemt op disndag en donderdagochted gekleed en naakt tegelijk door elkaar. Ik ben toe ook naakt gaan zwemmen is heel fijn en lekker en ook beetje spannend. Bij het douchen krijg je wel eens een stijve maar dat vind niemand echt vervelend, sommige doen het er zelfs om :-)

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Als ik met familie op vakantie ben gaan we naar naaktcamping en strand. Daar zwem ik altijd gewoon naakt. Op textielstrand heb ik alleen bikinibroekje aan daar mag ik niet naakt

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb het wel een paar keer gedaan. Een vriendin van mij kende een zwembad waar af en toe een avond voor naturisten werd georganiseerd (gebeurt ondertussen niet meer denk ik). Ze wilde het een beetje als grap uitproberen. Was de eerste keer wel raar. Je kleed je uit en dan is er niets om terug aan te doen. Heb toen wel wat naakte jongens gezien maar weinig van mijn leeftijd. Om eerlijk te zijn went het wel heel snel. Vanaf het moment dat je het gezien hebt en begrijpt dat iedereen even weinig kleren aanheeft als jij schaam je je niet meer.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ga eens naar de sauna en geniet van de rust en ontspanning. Loop eens naakt een rondje door de tuin en voel de bevrijding.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts je moet gewoon een keer gaan je merkt vanzelf dat niemand je aankijkt of een opmerking geeft. Als je 1 x bent geweest wil je niet anders meer

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik begin die sauna echt te missen in deze tijden!

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • J14 je zwemt ook naakt, maar je durft niet!! Wat bedoel je?

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja meisje van 21, dat is precies wat bij ons jongens ook gebeurt en dan kunnen we eigenlijk niet zo het water uit hoewel ik dat toch gewoon doe, tot grote hilariteit bij mijn zus en haar vriendinnen. Stiekem vinden ze het toch mooi en geil hoorde ik ze een keer tegen elkaar zeggen. Het is en blijft hoe dan ook heerlijk in de sauna en zeker ook het lekker naakt zwemmen, zeker "als het water langs mijn gevoelige plekjes stroomt". hahaha

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik kom al jaren in de sauna en ga dan ook altijd lekker zwemmen, heerlijk hoe dat water langs mijn gevoelige plekjes stroomt. Is dit wat jullie bedoelen?

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zwem ook naakt in de zwembad maar ik durf nog niet

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zwem in de zomer vaak naakt bij het naaktstrand van callantsoog. Daar trek ik op het strand mijn kleren uit. Maar ja daar lig ik dan ook een paar uurtjes naakt. Er zijn in sommige zwembaden ook naakt zwem uren.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben 13 en wil ook graag een x naar het naaktstrand niet omdat ik rare gedachtes heb maar gewoon omdat ik het fijn vind om naakt te zijn... Is dat raar? En ik denk dat mijn ouders het niet willen. Kunnen jullie me een tip geven??

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • @j,12; je schrijft echt als een jongen van 12..... Leuk hé, zo'n anoniem forum.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zwem altijd naakt. Mijn piemel is niet groot. In het water wordt die nog kleiner. Maar dat hebben alle jongens. Meisjes met duikbrillen begluren de jongens onder water, dat weet ik van mijn vrienden, vriendinnen en mn zus. Vinden ze schijnbaar leuk. Mijn zus doet dat niet, die heeft haar hele leven blote jongens gezien, en haar scheelt het niet. Meisjes die nog niet zo vaak, naakt gezwommen hebben, doen dat het meest. Maar als je drie keer met je ogen knippert, dan heb je het toch wel een keer gezien of niet? Meisjes proberen me ook vaak aan te raken. Ze doen maar, maar mag ik dat dan ook bij hun?

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Je vergeet wat jongen van 18. Van de kou kunnen we harde tepels krijgen en vooral als je kleine borstjes zoals ik hebt, lijkt dat dan of je opgewonden bent.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • M16: dat is ook grappig! Na het zwemmen is er soms eens kijken 'voor het kleinste'. Altijd grappig.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @meisje 16 jr: jullie hebben daar geen last van want jullie borsten blijven even groot en aan jullie kut verandert er ook niks. Onze piemel en ballen krimpen met de koude. In het zwembad krijg je ook nooit een stijve daarom.

    18 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten