Skip to content
92 reacties
18289 weergaves

Wat is jullie beschamendste moment?

Hai, ik was benieuwd. Wat is jullie beschamendste moment ooit?

15 jaar
5 jaren geleden

92 Reacties

  • J15 er zijn heel wat forums die de posts van dit forum kopiëren of anders om. Alle forums die met Jongin beginnen in elk geval

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • De laatste J18 Ik vind het vreemd dat er op andere forums een soortgelijk verhaal staat, maar een klein beetje anders. Is dit een fantasie van je? Raar hè

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik was in het zwembad en had een oude zwembroek aan die was van mijn oudste broer geweest. Ik was net binnen en rende naar de rand en dook het bad in. Toen voelde ik wat scheuren maar ik dacht fuck it tis een oude zwembroek. Even later ging ik van de hoge duikplank. Toen voelde ik weer wat scheuren maar nu erger. Ik voelde waar mijn zwembroek zou moeten zitten en daar zat niks meer. Om me heen dobberde een paar stukken zwembroek. En toen moest ik het bad nog uit!! Ik zwom met de brokken zwembroek in mijn hand naar de kant daar stond een badjuf. Vanuit het water riep ik help mijn zwembroek is stuk en ik ben bloot. Ze zei kom er maar uit dan zal ik een handdoek geven. Toen ik bloot op de kant stond zei ze loop maar mee. En doordat ik die stukken zwembroek in mijn hand had kon ik mijn piemel niet goed bedekken. Liepen ze helemaal door het zwembad rond richting de uitgang. Iedereen keek naar me. Toen gingen we door een deur een gangetje in ik dacht gelukkig uit het zicht. Toen kwamen we in een kantine waar nog 3 badjuffen zaten. Oohh zeiden ze Yvonne wat heb jij voor moois meegenomen. Ja leuk he hebben we hier nog in de gevonden voorwerpen bak een zwembroek voor hem? Ze gingen zoeken en gaven me steeds een zwembroek om te passen. Ik paste de eerste veel te klein ik kreeg en niet over mijn heup en mijn piemel bleef er dus bovenuit steken. En werd nog stijf ook. Die badjuffen moesten vreselijk lachen. Pas na 6 zwembroeken had ik er een die paste. Maar zo kun jij nog niet terug het zwembad in zeiden de badjuffen staat een beetje gek met zo'n tent in je broek. Ga eerst maar ff trekken. Ik vroeg waar het toilet was? Nee joh doe het maar hier we hebben nu toch alles al gezien.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik was op vakantie met een stel vrienden in Turkije. We waren wezen zuipen dus ik was brak. Hun gingen naar het strand ik bleef in de kamer. Om een uur of 10 lag ik naakt op het bed te rukken. Toen kwamen er ineens twee schoonmaaksters binnen. Ohlala riepen ze maar bleven gewoon staan kijken. De lakens waren op de grond bij het voeteneinde gevallen dus ik kon mezelf ook niet bedekken. Eén van de schoonmaaksters maakte een beweging zo van aftrekken jij. Toen ben ik doorgegaan tot ik klaar kwam terwijl ze stonden te kijken. Ze gaven me een doekje om mijn sperma mee weg te vegen. Daarna ben ik gaan douchen en hun maakte de kamer schoon.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • @jongen 18 dus jij laat jezelf helemaal naakt zien aan een groep meiden? Ik wou dat ik zo'n vriend had.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik deed truth or dare met onze vrienden groep 8 meiden en 6jongens. De dare was naakt blijven tot het einde van de avond. Ik deed het. Toen kreeg ik al snel een stijve. Bij de volgende vraag kreeg ik truth en was de vraag van 1 van mijn vriendinnen of ik geil wordt als meiden me naakt zien. Euhm ja zei ik had ook nog steeds een stijve. Sindsdien moet ik vaak naakt als we bij elkaar zijn. Ze nodigen ook wel eens andere meiden uit die het willen zien.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb een keer een weddenschap verloren van drie vriendinnen van mij. Ik was de enige jongen. De verliezer moest een een paar naakte yoga poses doen. Dat was ik dus. Het was heel genant. Ik heb een klein piemeltje en daar hebben ze om gelachen, zo beschamend.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben een keer mijn zwembroek verloren in zee en ik kwam met mijn handen voor mijn dinges uit de zee en twee meiden wilde me wel helpen maar alleen als ik een naakt dansje voor ze deed, dat heb ik gedaan en ze hebben me een handdoek gegeven. (Ik had niks bij me). Ze hebben wel gelachen toen ze mijn kleine penis zagen...

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey @m17. Die dag dat het gebeurde had ik een string aan en die heeft weining tegengehouden. En ja het was ook nog eens waterig. Je zag overigens van de achterkant niet dat ik een ongelukje heb gehad. Aan de andere kant ik had wel een natte plek op de voorkant. Nadat dit gebeurd was ben ik gwn naar huis gegaan. Heb mijn vriendinnen gwn verteld dat ik mij niet lekker voelde en ben naar huis gefiets.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Je merkte het zeker omdat je broek wat strakker begon te zitten meisje19? Ik zou me kapot schrikken als me dat zou overkomen. Hoe heb je het opgelost? Als het stevige piep is kun je je onderbroek nog uitdoen en in de dixi gooien maar als het wat smeuïge poep is heb je een groter probleem. Ik ben benieuwd, laat het eens weten.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb ooit echt een blunder gemaakt. Ik was op een festival en moest nodig poepen. Dus ik ben naar de toiletten gegaan en ik was trouwens op dat moment best dronken. Vervolgens ga ik een beetje gehurkt zitten boven die wc want de bril was heel smerig. En terwijl ik bezig was met het poepen kreeg ik in de gaten dat ik mijn broek nog aan had. Nog maals ik was best dronken. Ik heb nog nooit zn vernederende terug weg naar huis gehad...

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb een keer een stijve gekregen in de gymles toen ik naar de lerares zat te staren en dat had toen de halve klas gezien en mijn nichtje heeft me betrapt met aftrekken.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben een keer betrapt toren ik zat te poepen bij het station in Bloemendaal. Er is daar geen wc en ik moest nodig dus ging ik in een tunneltje zitten. En toen kwam er een vrouw aan en die heeft mij dus zien poepen daar gelukkig kon ze het wel begrijpen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik was op een groot feest bij een scouting club. Ze hadden buiten een met houtvuur verwarmd bad gemaakt. Maar ik had geen zwembroek bij me. Laat in de nacht dacht ik och het is donker buiten ik ga ff zwemmen. Dus trok ik alles uit naast het bad en klom er naakt in. Ineens zag ik iemand er met mijn kleren vandoor gaan. En ff later ging er een felle spot aan boven het zwembadje. En alle feestgangers kwamen naar buiten. Ik dacht fuck it dan zien ze me maar naakt en klom uit het bad. Het heeft wel een uur geduurd voor ik mijn kleren terug kreeg al die tijd liep ik naakt op het feest tussen een 150 tot 200 mensen. En natuurlijk kon pielemans het niet laten om mooi rechtop te gaan staan. Nu nog een paar jaar later krijg ik er opmerkingen over en zijn er foto's van in omloop.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • In een volle taxi terwijl ik bij m'n vriend op schoot zat in m'n broek geplast.. beide nat dus :(

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik dacht dat ik een appje kreeg van een klasgenoot over een project die wij met de klas deden. Tot morgen, groeten J...... stond er onder. Er was dus een leuke jongen uit mijn klas die zo heet, maar ook een leraar. Die jongen maakte daar wel vaker misbruik van en het zou niet de eerste keer dat hij zich voordeed dat hij de leraar was. Dacht echt dat hij het was. Dus, ik heb hem terug gestuurd dat hij een lekker ding is, gezegd dat ik in mijn slipje in bed lag en met mijn vingers bij mijn kutje zat. Na een half uur had ie het nog niet gezien en ik ging slapen. Toen ik wakker werd had ie 3 blozende smily gestuurd. Toen ik op school kwam was die jongen er nog niet. Liep de kantine in en kwam de leraar tegen.... Dankjewel, zei hij. Ik... Dankjewel? Hij... Ja, niet iedereen noemt mij een lekker ding! Ik kon wel door de grond zakken!!!! Bij mijn diplomauitreiking refereerde hij op een subtiele manier aan dat appje. Ik werk in mijn vrije tijd bij een supermarkt. Ik zie hem iedere week en nu kunnen we er om lachen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • -Doorgelekt en de halve klas zag het. -M’n moeder betrapte me tijdens het masturberen. -Voor de deur van m’n huis in m’n broek geplast. -M’n moeder vond een briefje in m’n kamer van een jongen die vertelde dat hij me leuk vond en dat ik er lekker uit zie.. -Zelf vind ik het erg leuk om te zingen, maar ben er gewoon echt slecht in. Altijd wanneer mijn moeder weg is geef ik dus een groot concert in huis en kwam ze opeens met al haar vriendinnen binnen... -Voor mijn afscheidsmusical in groep 8 moest ik hoge hakken dragen. En natuurlijk moest ik zo nodig weer struikelen en zag iedereen het. -Toen ik nog op de basisschool zat had een jongen de hele klas (zelfs de leraar) verteld dat hij me leuk vond. Alleen ik wist dat niet. Toen hadden al die leerlingen blijkbaar iets gepland, zodat hij me verkering kon vragen. Mijn beste vriendin vertelde mij dit. Ik vond hem dus niet leuk. Ik sprak nauwelijks met hem, maar vond het zielig om hem af te wijzen, dus had ik me voor een week ziek gemeld. Vervolgens had hij me wel verkering gevraagd, maar niet in het openbaar GELUKKIG. Ik heb hem toen gezegd dat ik niet hetzelfde voor hem voelde, maar dat ik wel vrienden wilde zijn. Wat wel irritant was dat iedereen me steeds shipte met die jongen... Maar ik was toch al bijna weg van die school, dus het boeide me vrij weinig. :)

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Betraptvtijdens vingeren door mijn zus.

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Eigenlijk schaam ik me nergens voor. Maar ik heb ooit een dt fout gemaakt op dit forum en toen kon ik wel in de grond zinken.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Een keer een vette scheet gelaten in de mcDonalds.

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten