Skip to content
11 reacties
3818 weergaves

Beschamend naaktverhaal

Hai allemaal, ik had even een vraag. Ik heb laats iets meegemaakt wat is wel erg beschamend vond. Ik heb een zwembad in me tuin en ik zat erin naakt. Alleen ik zat daar naakt in mr zwembad komt me buurmeisje via de achteringang onze tuin in en ziet me naakt in het zwembad. Maar in plaats dat ze wegging pakte ze me kleren en legde ze op de weg en rende weg. Dus ik ben snel mijn kleding gaan pakken staat ze er weer te lachen. Gelukkig was get avond en zagen niet veel.mensen het. Wat is jullie beschamendste naaktmoment?

15 jaar
5 jaren geleden

11 Reacties

  • Ik liep een keer naar huis toen ik opeens heel erg nodig moest poepen, dus ik rende naar een struikje, trok mijn broek naar beneden en liet het gelijk gaan. Daarna veegde ik mijn kont af met wat blaadjes en trok ik mijn broek weer aan maar toen ik me omdraaide zag ik dat er een paar jongens naar me zaten te kijken en een zat zelfs te filmen! Ik ben toen heel snel naar huis gerend het was echt heel genant.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • @meisje 17: natuurlijk weet je heel goed wat er gebeurde. Je hebt je liggen vingeren en bent daarna in slaap gevallen, hihi. Wat leuk dat jullie er nu om kunnen lachen en zelfs allebei bloot zijn als je samen bent.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik stond een keer te douchen met de deur open toen ik alleen thuis was, maar omdat de muziek zo hard stond hoorde ik niet dat mijn zus thuis kwam met 2 vriendinnen en die hebben me toen best lang gezien via de spiegel.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • wij sporten op school en zitten dan met een 12 tal jongens samen nu we moeten ons allemaal omkleden wil zeggen broek uit en sportkleding aan nu na het sporten deed ik mijn sportbroekje uit maar trok perongeluk mijn slip mee uit stond ik daar naakt en iedereen maar lachen

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik stond in de grote kleedkamer voor mannen in het zwembad. Ik was net klaar met afdrogen. Komt er een jongentje binnen van een jaar of 4. Hij hield de deur open voor zijn vader en broertje maar dat duurde best lang. Toen liep er net een groep meiden van mijn school voorbij die bleven staan kijken en giechelen

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat is heel gemeen Je moet iets terug doen

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik was met mijn vriendin bij haar thuis. Toen haar moeder nog thuis was liepen we in bikini. Toen zij weg was gingen ze uit en vergaten de tijd. Ik ging ff naar de plee. Toen ik er uit kwam en ik door de keuken weer naar buiten liep kwam ik haar vader tegen..... Hij heeft er niets van gezegd.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • M'n zus en haar vriendinnen hebben m'n zwembroek eens uitgetrokken toen ik uit ons zwembad kwam. M'n piemel was door het koude water erg gekrompen en hij is sowieso al klein en eig ook heel dun ze moesten toen heel hard lachen omdat ie zo mini was zeiden ze. Het is nog steeds vernederend als ik ze zie

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Was je schutting dan open,mijn tuin is mijn privé en ik lig best wel eens in mijn nakie te zonnen! Eens een opmerking van mijn buurvrouw gekregen maar ja ik heb gezegd dat ze niet moest gaan gluren !

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou haar even goed aanspreken

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Die Heb ik niet maar best wel gemeen van je vriendin sat ze gwn wegrent Met je kleding

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten