Skip to content
18 reacties
4349 weergaves

Bikini laat alles zien

Ik heb voor deze zomer een nieuwe gele bikini gekocht. Staat me heel goed vind ik zelf, alleen kun je vooral in m’n broekje alles zien zitten. Ik scheer mezelf altijd glad dus geen haar wat nog iets camoufleert. Die eerste paar keer dat ik hem aan had vond ik dat wel vervelend, maar inmiddels vind ik het wel leuk als de jongens kijken en word ik er zelfs opgewonden van. Zijn er meiden die er geen probleem mee hebben als de jongens kijken?

15 jaar
5 jaren geleden

18 Reacties

  • En toch zie ik meisjes van die leeftijd die zich wel bloot geven.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Uit ervaring weet ik dat meisjes van die leeftijd zich erg uitdagend kunnen gedragen. Ze zijn echt aan het experimenteren met sexy kleding en make-up, en kijken wat voor uitwerking dat op jongens heeft. Ik denk dat ze het zelf beschouwen als spannend spel, zich niet bewust van het gevaar van een door hun opgewonden man. Hier is een belangrijke beschermende taak voor de ouders.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • citaat: "Meisjes van 13 -15 zijn juist benieuwd wat voor lichaam ze hebben en wat de verschillen zijn met leeftijdsgenootjes. Ook (een uitzondering nagelaten) zijn ze benieuwd wat anderen van hun vinden."
    Klopt helemaal. Alleen zijn heel veel meisjes van die leeftijd nog erg beschaamd om zichzelf bloot te geven. Op een wat oudere leeftijd wordt dat vaak iets makkelijker.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • M19, waar haal jij je wijsheid vandaan? Ik val op meisjes en kijk natuurlijk graag naar wat ik zie. Meisjes van 13 -15 zijn juist benieuwd wat voor lichaam ze hebben en wat de verschillen zijn met leeftijdsgenootjes. Ook (een uitzondering nagelaten) zijn ze benieuwd wat anderen van hun vinden. Dat is doodeng natuurlijk maar ook super spannend.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Veel jongens vinden een cameltoe mooi. Dus ze kijken, wen er maar aan.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik moet zeggen dat ik als jongen toch het meeste naar de tieten kijken en niet zozeer naar de kutjes

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • @TS; als je het dan toch zo spannend vindt, adviseer ik je om eens een micro-bikini te proberen. Dan krijg je pas aandacht...
    Maar als een meisje van jouw leeftijd al begint over naakt zwemmen, etc. is de afzender meestal volledig fake. Meisjes van die leeftijd hebben meestal nog enige schaamte over hun lichaam dat nog maar kort tevoren flinke veranderingen heeft meegemaakt. Ze zitten dan voor zichzelf nog in de acceptatie-fase.... Pas bij 17 - 18 verandert dat.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Waarschijnlijk is je bikinibroekje expres zo ontworpen zodat zich een cameltoe aftekent. Het is juist de bedoeling van zo'n broekje dat het alles laat zien. Veel meiden vinden het juist leuk om zo'n bikini-broekje te dragen. Als je het nog te heftig vind dan kun je beter een andere bikini dragen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ga met een vriendin en haar moeder naar een naaktstrand van een recreatieplas hier in de buurt. Of bij hun of ons in de achtertuin.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • TS hier; @meisje 19, ik bedoel inderdaad dat het erg aftekent en je mn lippen goed kunt zien.
    Ben gelukkig niet de enige die het inmiddels wel lekker vindt dat er gekeken wordt. Vriendinnen zijn nogal preuts en kan het er niet echt met ze over hebben.
    Helemaal bloot heb ik nog niet gedaan (gedurft), misschien een idee om eens te proberen. @meisje 14, waar ga je dan naartoe als je naakt gaat?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Heb twee bikini's. De ene is gewoon normaal. De andere is sexy, beetje doorzichtig en is iets minder bedekt. Die draag ik het liefst maar ben nog liever helemaal bloot.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongens kijken altijd. Dat is niks nieuws. Mar wat bedoel je met; "alleen kun je vooral in m’n broekje alles zien zitten".
    Bedoel je dat je broekje doorschijnt (als het nat is), of bedoel je dat je broekje erg aftekent en je vulva goed is te zien (cameltoe)?

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind t juist geil om te zien als meisjes dat hebben. :P

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Zo hebben wij ook veel bekijks dus doe het maar zo

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind het juist leuk dat de jongens naar me kijken en een stijve krijgen, zelfs me broer krijgt soms wel is een stijve. Ik wordt er zelf van opgewonden als ik zie dat ze een stijve krijgen.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Niet te veel van aantrekken. Bij de jongens zie je toch ook alles meestal goed zitten. En bij ons is er eigenlijk minder te zien in ons broekje, toch?

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Is toch best geil als het doorschijnt... vind het altijd wel spannend als mensen kijken

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb er geen probleem als de jongens naar me kijken. Ik vind het zelfs leuk als ze een stijve pik van me krijgen.

    15 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten