Skip to content
38 reacties
9531 weergaves

Plassen op het strand

Hoi meiden als ik bij mij op het strand ben is daar geen strand bent waar je naar de wc kan hoe doen jullie dat dan ik kan echt niet in het water plassen zelfs als ik heel nodig moet lukt het mij niet. Heeft iemand tips

16 jaar
5 jaren geleden

38 Reacties

  • Meisje 17 moest je vriendin toen?? of werd ze ???

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Het hangt er vanaf met wie k ben. Soms plas ik in het water, en soms ga ik in de duinen. Als ik moet poepen ga ik meestal ook in de duinen. Ik heb een keer in het water gepoept maar toen had een vriendin door wat ik deed en dat was best beschamend...

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik herken het wel. @topicstarter. Ik moet altijd tijdens het zwemmen heel nodig plassen maar het lukt me gewoon niet. Als ik heel erg druk dan komt er vaak een beetje (klein straaltje in mijn zwembroek) alleen dan durf ik niet Door te zetten dan ben ik bang dat ik in mn zwembroek poep. Ik heb er nog wel eens over nagedacht om een goedkope onderbroek bij de winkel te halen en die eronder aan te doen maar ik denk dat dat heel raar is. Zonder boxer lukt het me.helemaal nie. Iemand tips?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Komt dat misschien omdat er anderen zijn? Anders wellicht je ogen dichtdoen.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje hier boven wordt je handdoek dan niet nat

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • @topicstarter: als het niet lukt, dat komt door je remmingen. Je moet niet persen, niet de aandacht trekken, en je niet zenuwachtig maken, want dan wordt hte juist moeilijker. Bij mij werkt gewoon volledig ontspannen het beste.

    Als ik langs de waterlijn loop in het ondiepe water, dan blijf ik even staan met mijn benen toe, op een plaats waar weinig volk is. En dan doe ik alsof ik in de verte naar een schip kijk, met mijn hand boven mijn ogen tegen de zon. En dan ontspan ik mij en ik laat mijn plas lopen. Niemand merkt dat: als ze al naar mij kijken, dan gaan ze daarna mijn blik volgen in de verte.

    Als ik op mijn handdoek lig te sluimeren, dan verzin ik verhaaltjes over dat ik plas. Bijvoorbeeld, ik maak mijzelf wijs dat ik nog een klein meisje ben en dat ik thuis in mijn kinderbedje slaap met een pamper. Of ik fantaseer dat ik thuis in bad zit, of onder de douche sta. Of ik fantaseer dat ik thuis in bed ontwaak, en dat ik opsta en nog slaapdronken naar toilet ga, en dan plas ik. Zoiets. En dan ontspan ik mij helemaal en ga ik helemaal op in die dagdroom, tot het net echt is. En dan plots loopt mijn plasje bijna vanzelf.

    Je moet je ontspannen en je er volledig aan overgeven.

    Wat ook helpt is met je vingers over je buik strelen, ongeveer aan de rand van je bikini-broekje, halfweg tussen je navel en je kutje. Daaronder zit je blaas. Als je daar heel zachtjes streelt of kietelt, gaat je blaas makkelijker samentrekken.

    Plassen kan geen kwaad. Urine is steriel en dat spoelt toch direct weg.

    Maar kaka mag je niet op het strand of in zee doen, vind ik. Dat is veel te vies, en er zitten bacteriën in die jezelf of anderen ziek kunnen maken. Dat houd ik altijd in, of ik ga het hele eind naar een toilet. Maar ja, ik moet toch maar eenmaal om de 2 - 3 dagen, dus geen probleem.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Poepen op het strand is echt niet normaal! Ga je thuis ook in de tuin zitten kakken, of nog liever in de tuin van een ander net zoals er aso's hun hond laten doen?!

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik doe dat ook gewoon op het strand. En als er een naaktstrand is gaan we daar naartoe. We zijn niet echt nudist maar bloot is niet vreemd. En op het naaktstrand hoef je je broekje ook niet uit te doen als je moet....

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 19, Nee niemand kan erin trappen hoor, want zo diep is het gat wel. Best een.behoorlijke kuil hoor.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 17, ik ben nog nooit in zo'n situatie terecht gekomen, maar ik zou dan een strandpaviljoen zoeken. Die zijn overal in de buurt en zo niet, dan tenminste in of langs de rand van het duin en indien mogelijk in een vuilnisbak deponeren. Ik heb vrijwel altijd honden 'poepzakjes' bij me en die kunnen dan ook van pas komen.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 19 wat doe jij dan als je moet poepen en er is geen wc??

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Gedverdemme!!! Je laat je stront dus gewoon op het strand achter en een ander kan er zo in trappen. Lekker onhygiënisch ook. Ik wist niet dat er anno 2020 nog zulke mensen rond lopen?!!

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 17, Dan maak ik een klein kuiltje en daar poep ik in en doe er dan zand overheen. Dan doe ik mijn bikinibroekje ook even uit, niet alleen naar beneden want dan poep ik er mischien op, das heel vies dus dan zit ik wel even in mijn blote billen maar daar let niemand op eigenlijk

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 14 wat doe je als je moet poepe???

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik laat me plasje gewoon lopen. En als ik een??moet doen ga ik in de bosjes of of achter een auto ofzo.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik doe hetzelfde als de jongen van 21 hier. Als ik niet op het naaktstrand ben, m'n zwembroek opzij en m'n pik eruit hangen en gewoon in het zand plassen. Mijn vriendin doet dat ook zo, broekje wat opzij en in het zand plassen en daarna zand erover, letterlijk nu dan toch! haha

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon in het water plassen of in de bosjes dat doet iedereen. Heb zelfs een paar x in de bosjes gepoept.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben vandaag nog naar het strand geweest en ik plas altijd gewoon in het water of (bij een privéstrand) op het gras.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon als ik lig of zit mn plas laten lopen! Makkelijk en best fijn hihi

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ga even zitten, benen iets uit elkaar, zwembroek opzij, lul eruit en laat maar lopen. Daarna zand erover. Klaar

    21 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten