Skip to content
18 reacties
4877 weergaves

Fetisj

Tijdens het gesprek met mijn vriend, ik bedoel toekomst en heden, is er ook een onderwerp naar voren gekomen, mijn vriend en ik zijn 3 jaar samen, hij , heb gemerkt dat als ik in mijn panties lopen dat hij opgewonden geraakt wordt, gisteren tijdens ons gesprek heb ik hier om gevraagd, hij verklaard dat hij zelf een pantys draagt en een verzameling van heeft, ik hou van hem en alles is zo lekker met hem maar ik denk niet dat deze in de weg niet moet gaan zitten! Wij willen samen gaan wonen en een gezinnetje gaan stichten. Ik wil gelukkig zijn onlangs zijn hobby of een fetisj! Hoe zieden jullie deze oppakken en er me omgaan? Denk niet dat ik radeloos ben maar wel geïnteresseerd naar jullie meningen?

20 jaar
5 jaren geleden

18 Reacties

  • Hoi hier t’s, middels ben ik een jaartje ouder, we wonen samen, mijn vriend en ik, we doen alles samen, en veel aan intieme spelletjes, hij draagt nu nog steeds panty’s, mijn stoort het niet, hij is erg gelukkig mee! Maar dat ben ik eveneens! We zoeken samen nieuwe panty’s uit we dragen samen en ook als we ergens naar toe gaan, hebben we een panty aan, we hebben op zijn tijd een vervelende opmerkingen gekregen hierover maar die mensen moeten zich er niet mee bemoeien!

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey meisje van 20 dit is waarschijnlijk een hele late reactie maar ik denk dat je hem sowieso moet steunen. Dit is iets heel persoonlijks en zal hij nooit naar voren brengen als hij je niet vertrouwd. Vraag daarom naar hoever zijn fetish bijvoorbeeld gaat. Wilt hij tijdens het vrijen panty's aan? Of is het zo van dat hij jou graag in panty's ziet? Ik geloof eerder het eerste. Maar ik zou zeggen ga wat experimenteren en kijk wat je wel en niet wilt, en misschien vind je het zelf ook wel heel spannend en al?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen18 opgesloten zitten in mijn furry pak voelt helemaal niet spannend voor mij. Het voelt meer alsof ik mijn mensen vel heb ingeruild voor een lekker warme dikke vacht, en als ik dan ook in de spiegel kijk heb ik echt iets van dit ben ik zo wil ik zijn, ik heb een mooie vacht gekregen dat wil ik zo houden.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoe ervaar je het opgesloten zitten in je furrypak? Mij lijkt vooral het moment dat de hangslotjes door de ritsen worden dichtgeklik bijzonder, je weet dan dat je er niet meer uit kunt en overgeleverd bent. Lijkt mij echt superspannend.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik geloof dat iedereen een fetisj heeft bewust of onbewust. Ik heb van kleins af aan altijd al iets gehad met zachte lang harige stoffen, heb altijd iets harigs bij me om te strelen of knuffelen, kleedjes pluche beesten etc op mijn kamer, droeg vaak harige jassen in de winter en bodywarmer ook al was het op dat moment niet zo in de mode. Rond mijn 14de begon ik te begrijpen dat het een naam had en dat het fetisjisme werd genoemd, om dat ik er toen veel bewuster steeds dieper op mijn voorkeur in ging. Op mijn 16de ben ik er voor uitgekomen dat ik een fetisj heb, en een furrie ben dat wil zeggen dat ik een bont fetisjiste ben. Het geeft mij gewoon een kick als ik iets aan raak wat harig en zacht is, ik heb kleding leren maken, ik draag graag fur en ferry costums, laat mij er ook in opsluiten, ( ritjes gaan bijenkaar en door de oogjes komt een hangslotje. daarnaast ben ik nu mijn eigen kledinglijn gaan ontwerpen allemaal en helemaal van bont truien broeken jassen shirts , met de kleding wissel straks van zomer naar winter kleding wil ik mij mij gaan presenteren helemaal in dikke harige bont van top tot teen gehuld

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Tot kort droeg ik mayoo sinds kort draag ik ook panty, mijn moeder heeft ze voor me gekocht ik vindt het wel leuk dragen echt van die dunne waar je benen door heen kunt zien, als ik later een vriendje heb dan mag hij ook doen ik heb daar niets er op tegen. Echt leuk in panty te lopen met korte jurkje en een rokje.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Best wel stoer dat jongens pantys dragen en nog stoerder dat meiden dat accepteren hoor! Maar ja wie ben ik om het te verbieden? Als je een echte panty wil dragen zonder dat ie on de korte tijd kapot gaat, dan moet je eentje van wolford, falke en oroblu nemen? Die zijn echt goed. Misschien vraag ik mijn vriendje of hij er ook eentje wil proberen? Maar dat wordt leuk! Ge

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 18, wat grappig dat jij die ervaring ook hebt. Welke beenmode zaken kom jij dan?

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Een fetisch voor pantys is heel normaal. Het personeel in de speciaalzaken is daar zeker van op de hoogte, en helpen je graag.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Oh dat is wel erg gaaf dat jullie je geheimpje ook nog kunnen delen met vrienden die het niet raar vinden. Draagt hij nog meer dan alleen panty's? Wist je dat je als man zijnde je gewoon kunt laten adviseren bij een beenmode speciaalzaak? Personeel kijkt niet vreemd op en helpen je graag. Er zijn heel veel mannen die graag panty's dragen en bij de speciaalzaken is dat bekend.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ts hier, dragen van pantys dat doen we wel samen tuis, buiten op straat mestaal draagt hij onder een lange broek maar in de avond uren draagt hij een dunne panty van 10 of 20 den huidskleur buiten onder een korte broek, soms als zijn beste vriend komt met zijn vriendin draagt hij ze ook in hun bijzijn, dat weten ze ook.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • @meisje 20, ik heb hetzelfde "probleem".
    Mijn vriendin accepteert het gelukkig ook.
    Bij mij is het zo dat ik af en toe gewoon een panty aan moet doen, dat vind ik gewoon heel lekker, echter doen wij het niet echt samen of zo, vaak doe ik het alleen of in bed nadat ik niet kan slapen door de gedachte aan panties…..
    Het is een fetisj, maar ik doe het niet om gezien te worden, meer op mezelf dus.
    Het windt me wel op, heeft jouw vriend dat ook??
    Succes ermee en ik ben benieuwd naar je reactie!!

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • @meisje 20, nou geniet er samen zo van zou ik zo zeggen. ;-) draagt hij ze ook in het openbaar onder een korte broek ofzo?

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Een fetisch is heel normaal, waarom schrik je daar zo van nu je vriend zijn fetisch heeft verteld. Iedereen heeft wel dingen waar hij/zij opgewonden van wordt. Waarschijnlijk jijzelf ook (hoeveel paar schoenen heb jij bijvoorbeeld?) En een andere vriend nemen heeft geen zin, want die heeft weer zijn eigen fetisch.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Hier ts, nee ik heb er geen problemen mee, hij vindt het dragen ven pantys lekker en ik wil het hem ook niet verbidden , hij is er mee gelukkig en ik vindt het ook leuk passen bij hem!

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik draag ook panty's en oorbellen. Mijn vriendin heb ik het ook een keer moeten vertellen. Eerst droegen wij samen panty's. Aangezien het voor haar geen fetisj is, is zij ermee gestopt. Maar ze zoekt zelfs panty's die zij leuk vind voor mij uit. Ze ziet mij er graag in, en is blij als ik dat ook ben. Hoop dat je het kunt accepteren dat houdt jullie relatie ook goed. Draagt hij alleen panty' s of heeft hij ook nog meer?

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Best veel mensen hebben een fetisj. De voorkeur van je vriend is dus niet raar. Maar ik begrijp uit je bericht dat je bang bent dat zijn fetisj jullie liefde in de weg zal staan. Kun je uitleggen waarom je dat denkt?

    Weet dat een fetisj ook iets toe kan voegen aan seksualiteit. Je moet je er natuurlijk niet toe laten dwingen om panty's te dragen als je dat onprettig vindt, maar als dat niet het geval is, dan zouden jullie ook in overleg met zijn fetisj kunnen experimenteren.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Accepteer zijn fetisj en betrek dit ook in jullie (sex)leven. Het zal voor hem een opluchting zijn als hij dit met jou kan delen. Ik had dit met mijn 2 fetisjes: meiden die in hun broekplassen en strakke natte broeken/kleding. Eerst hield ik dit verborgen voor mijn vriendin en op gegeven moment de stoute schoenen aangetrokken en haar er over verteld. Gelukkig vond ze get niet erg en wilde ze er zeer graag in mee gaan. Sinds die tijd plast ze regelmatig in een strakke broek voor ne en gaat ze ook zwemmen/douchen/in bad met (strakke) kleding aan. Ik hoop dat je wat aan mijn verhaal hebt. Groetjes R.

    19 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten