Skip to content
9 reacties
467 weergaves

Schaamhaar scheren

Hey mensen Ik heb dus een hele bos schaamhaar en ik wil de bikinirandjes scheren maar het lukt niet. Ik was vandaag bij de huisarts en toen moest ik m'n kleren uit doen (ondergoed aanhouden) maar je zag allemaal van die lelijke haren onder m'n onderbroek vandaan komen. Hoe scheer je die randjes het best??? (Oja en hoe scheer je benen het best: met haren mee of ertegen in?)

16 jaar
5 jaren geleden

9 Reacties

  • Ik scheer het vanaf dat ik het heb.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoi TS ik ben het meisje van 16 die alles glad heeft. Heb je je geschoren? Lukte het en hoeveel heb je er af geschoren? Ik heb zonet ook alles weer heerlijk glad geschoren. Ben benieuwd. Groetjes

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • J 15 van de eerste reactie Oke veel succes!!?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Hee TS hierr tnx voor jullie reacties. Ik ga straks douchen dus dan ga ik ff jullie tips uitproberen!

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Meisje 16: Ik heb het ook lekker glad alleen als ik tegen de haren in ga krijg ik heel veel irritaties maar een goede schuim en scherp mesje krijg ik zelfs me ballen lekker glad

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Het makkelijkste is als je eerst alles wat korter knipt, totdat het ongeveer dezelfde lengte heeft. Kan gerust een centimeter lang zijn. Maar dat maakt het scheren wat makkelijker. Scheer vervolgens vanaf de zijkanten met een nieuw scheermesje en scheerschuim of scheergel, en haal aan beide kanten telkens een beetje haar weg, net zo lang tot het goed in je ondergoed past. Het is misschien makkelijker om je schaamlippen helemaal te scheren. Uiteindelijk hou je dan een kleine driehoek of een brede streep over, zonder dat je gelijk helemaal kaal hoeft te gaan.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik had dat ook TS. Nu heb ik alles afgeschoren: eerst voorzichtig korter geknipt en toen met schuim en scheermesje in bad alles zo glad als een biljartbal geschoren hihi Ik doe dit nu om de 3 dagen zidat ik lekker glad blijf. De meeste stukken gaat het best tegen de haren in scheren. Succes en laat eens horen of her gelukt is (of dat je.ook een glad kutje hebt hihi)

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat moet helaas geharst worden. Bij je schoonheidssalon vragen om een brazilian wax. Dan weten ze voldoende.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou voor het scheren even dichtbij de huid de haren afknippen wel voorzichtig en dan mee scheren met de haren dat deed ik teminste de eerste keer ik scheer ze nu om de week en beter om met de haren mee te scheren

    15 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten