Skip to content
15 reacties
258 weergaves

Vlekjes op de schaamlippen

Hoi, hebben jullie wel eens rode vlekjes op de schaamlippen? Ik heb het al een paar weken. Het was bijna weg, nu is het er weer. Ik heb het aan de moeder van mijn vriendin laten zien (mijn moeder is overleden) maar zij wist het niet maar ze denkt niet dat het erg is. Het jeukt niet of zo.

12 jaar
5 jaren geleden

15 Reacties

  • Je taalgebruik en je manier van schrijven passen wel echt bij een meisje van 12 jaar. hihihihii.....

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik wens jou en je familie nog heel veel sterkte met het verlies van je moeder. Je mag blij zijn met zo'n vriendin die altijd voor je klaarstaat.
    Dat geldt ook voor haar moeder en zus natuurlijk.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • TS hier. Jaaa, mijn vriendin haar moeder heeft mijn vader gebeld en uitgelegd wat de huisarts zei. Dat wasmiddel gaat ie met de hulp bespreken. Gisteren super leuk aan het shoppen geweest. Samen 2 leuke broeken gescoord, een leuke bikini die we ook allebei aan kunnen en nieuwe slipjes. Maar die kan zij ook aan. Handig als je de zelfde maat hebt.. hihi. Anderhalf jaar geleden ging mijn moeder ff liggen met hoofdpijn. Toen mijn vader even later ging kijken leefde ze nog wel maar was niet aanspreekbaar. In het ziekenhuis zagen ze dat mijn moeder een bloeding bij de hersenstam had. Ze is niet meer bij kennis geweest, die nacht overleed ze. Ik ken mijn vriendin al vanaf de crèche. Na het overlijden van mijn moeder was zij met haar ouders en zus er altijd voor mijn vader, mijn broertje en mij.

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Fijn dat je het advies hebt opgvolgd en het probleem opgelost is.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Zijn uw slipjes gewassen voor je ze gebruikte? Ik had eens uitslag op mijn balzak, en denkende wat het kon zijn, dacht ik aan een tv programma dat ik gezien had. In de lageloonlanden waar onze kleren gemaakt worden, gebruikt men soms verboden produkten(om die reden werd de filmploeg niet binnengelaten in een fabriek). Daarom werd uitdrukkelijk aangeraden uw nieuwe kleren te wassen voor gebruik. Toen ik aan mijn moeder vroeg of ze mijn nieuwe onderbroeken gewassen had, zei ze van niet. De oorzaak van mijn probleem was gevonden.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn conclusie was inderdaad te voorbarig, want ik dacht meteen aan genitale wratjes, wat ook veel voorkomt. Maar je moet het inderdaad zien, dus daarom zei ik ook naar de dokter. Wat een geluk dat het geen genitale wratjes zijn, want die hadden wel verwijderd moeten worden (dat doet pijn).

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • TS hier. Ben vanmorgen 20 voor 10 bij de huisarts geweest. Mijn vriendin en haar moeder waren mee. De huisarts denkt dat het komt door het wasmiddel en de stof van de slipjes. Nu een slipje van mijn vriendin aan en dan is het gelijk beter. Op haar advies gaan we vanmiddag nieuwe slipjes kopen. Zouden toch al met z'n drieën te shoppen. En de thuishulp moet met andere zeep wassen.

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • jongen 18jr.; "Die vlekjes moeten zo snel mogelijk verwijderd worden. Dus naar de dokter ermee. Verwijderen kunnen ze gewoon met vloeibare stikstof, net zoals ze bij wratjes doen. Helaas doet zo'n behandeling ontzettend veel pijn."
    Wat een onzin schrijf jij allemaal en wat een voorbarige conclusies.
    Het enige wat nog een beetje juist is is dat als je ongerust bent, je het best met een klacht naar de huisarts kunt gaan. Die zal vaststellen wat het is en ook wat er eventueel aan gedaan moet/kan worden. Dus meisje 12 jr.; maak je niet ongerust door al deze onzin en het best ga je gewoon even langs je huisarts. Als je het liefst daar iemand meeneemt, moet je dat gewoon doen. Maar je kunt natuurlijk ook best al alleen naar je huisarts. Succes!

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Afspraak maken is verstandig, fijn dat je de moeder van je vriendin al in vertrouwen durfde te nemen. Is vast niks ernstigs, maar, dan weet je dat maar

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja ik denk dat wel mag
    Je vader hoeft dit echt niet te weten en zeker niet te zien. Maar jij moet de afspraak maken en dan kun je het ook vragen of het goed is. Je kan dan ook bijvoorbeeld zeggen dat je vader je niet kan brengen en die moeder wel.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Lijkt me geen probleem dat de moeder van je vriendin mee gaat. Als je je huisarts uitlegd dat moeder is overleden, wat hij waarschijnlijk wel weer, en je deze vrouw als vertrouwenspersoon mee hebt dan snapt hij dat wel. Gauw een afspraak maken en laat obs weten of er een serieus probleem is bij je. Heel veel sterkte meisje.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • TS hier. Mag de moeder van mijn vriendin ook mee naar de huisarts? Dat heb ik liever dan mijn vader. Nee, ik hoef nog niet te scheren, mijn vriendin wel. Ben ook nog niet ongesteld, zij wel.

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Je kan naar je huisarts gaan. Maar ik weet niet of je vader dan mee wilt. Lijkt me ongemakkelijk. Misschien in het geheim een afspraak maken.
    Een arts heeft een beroepsgeheim.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Die vlekjes moeten zo snel mogelijk verwijderd worden. Dus naar de dokter ermee. Verwijderen kunnen ze gewoon met vloeibare stikstof, net zoals ze bij wratjes doen. Helaas doet zo'n behandeling ontzettend veel pijn. Meestal doet de assistente van huisarts zulke behandelingen. Je kunt dan vooraf met haar bespreken hoeveel pijn de behandeling mag doen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Scheer je al? Kan zijn dat het geïrriteerde huid is van het scheren... Verder even onder controle houden. Maakt niet uit of je donshaartjes hebt of gewone donkere haren

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten