Skip to content
13 reacties
1629 weergaves

Kleren wisselen

Samen met mijn vriendin waarmee ik al 12 jaar hartsvriendin mee ben wissel ik vaak van kleren. We hebben de zelfde maat en smaak. Dus eigenlijk zijn onze kleren van ons samen. Ook slipjes, hemdjes, sokken. Het voelt als het begin van onze relatie. We zijn super verliefd op elkaar en volledig uit de kast waar niemand vreemd van op keek. Toen we het vertelden... Ooo maar dat wisten we toch al? Zijn er meer meiden die met elkaar kleren wisselen? Ook als je geen verkering hebt?

14 jaar
5 jaren geleden

13 Reacties

  • Gaaf

    11 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoe lang doen jullie het al ik al bijna 3jaar elke dag van jurk

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn vriendin en ik wisselen ook alles. We hebben de zelfde maat. Vind het heerlijk om haar slipje aan te doen. Maar nog liever zijn we samen bloot en lekker van elkaar genieten. Uhhh ja, heb dikke verkering met haar!!!!

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ruil ook elke dag met mijn vriendinnetje van kleedjes en panty's en ondergoed en ballerina schoenen en we hebben een relatie

    10 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ruil dagelijks kleren met mijn vriendin. Als we gym hebben en na gym weer omkleden doen we elkaars kleren aan. Anders kleden er ons snel in de wc om. Het voelt heerlijk, zij is dan mij, ik ben haar. We hebben ook beide een navelpiercing en die ruilen we ook vaak. Uhhh jaa, zijn heeel erg verliefd op elkaar!!! En houden super veel van elkaar... Ja we zijn uit de kast en zijn een echt stelletje. Slapen ieder weekend, feestdagen, vakanties samen en ook steeds vaker door de week. Xx van M...

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb het hier al wel eerder gezegd, maar mijn vriendin en ik hebben onze bikini's weleens gewisseld :P. In het zwembad zelf en in de sauna.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat deden mijn vriendin en ik ook altijd. Wisselden alles. Sinds ik een groeispurt maakte passen haar kleren mij niet meer. Het wisselen was wel onze eerste stap naar seks

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Heb dat eens gedaan met een vriendin. Ze vroeg toen we aan het fietsen waren of ik van kleren wou wisselen. We zijn toen in een bos gaan omkleden. Op school had niemand iets door

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Na gym hebben we wel eens elkaars kleren aan gedaan ja :P. In het zwembad hebben mijn vriendin en ik weleens van bikini gewisseld.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja, dat doe ik ook soms. Echt leuk.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ts. Ik bedoel dat je met je vriendin je uitkleedt en elkaars kleding aan doet na gym bijvoorbeeld.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Bedoel je echt eens met elkaar afspreken om eens kleren van elkaar te passen? Dat doe ik alvast.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Een van mijn zussen doet dat ook met een goede vriendin van haar en ze zijn niet op elkaar.
    Het is wel praktisch zeggen ze om de indruk te geven dat je veel meer kledij hebt dan eigenlijk waar is.

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten