Skip to content
20 reacties
5505 weergaves

Iemand heeft me naakt gezien

Ik vraag me af wie er allemaal naakt is geweest terwijl dat niet de bedoeling was en er anderen bij waren? vb. je bh dat loskomt tijdens het zwemmen...

14 jaar
5 jaren geleden

20 Reacties

  • Gewoon zolang als je aan iets leuks denk (porno ect)
    dan blijft die stijf

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ging van de zomer in de tuin naakt zonnen. Ik lag lekker en dacht dat er verder bij de buren niemand thuis was. Toen ik naar de boven verdieping keek zag ik dat mijn buurmeisje met 4 vriendinnen naar me zat te gluren. Ze hadden door dat ik ze gezien had en deden het raam open. Ik vroeg of ze het erg vonden dat ze me naakt konden zien? Nee joh riepen ze in koor, blijf lekker liggen. Als je het tenminste niet erg vind dat wij kijken ?? Dat vond ik niet erg dus bleef ik liggen. De rest van de zomer heb ik dat meerdere keren gedaan. Blijkbaar vonden die meiden dat leuk want ze bleven veel kijken

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ga altijd naar een 'echte' sauna, dus volledig naakt en kreeg een stijve toen er 2 meiden steeds maar naar mijn pik keken en dan samen giechelden. Uiteindelijk kwam er voorvocht uit, maar ik zag ook dat hun kutjes glinsterden van het nat dus ze waren ook behoorlijk geil geworden. Gelukkig ik dus niet alleen.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Vorig jaar was ik op kamp met de jeugdbeweging. Ik zat op het WC toen er 4 meisjes de deur opendeden. Ze hadden hem opengeprutst. Als ik naar het WC ga doe ik mijn broek en onderbroek altijd volledig af en ze hadden die ook nog eens opgeraapt.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • een jaar geleden in een badkledingsauna. aan het einde vd avond ging ik douchen om naar huis te gaan. Er was verder niemand in de douche dus deed ik alles uit. was ik net lekker aan het inzepen lopen er een paar meisjes van ook 15/16jaar ofzo langs. Die kwamen meteen terug lopen en bleven kijken natuurlijk, misschien wel extra omdat ik besneden ben. Ik had geen stijve, dat ging eerst ook nog wel goed maar toen kreeg ik toch heel langzaam een stijve. Ze bleven maar kijken en lachen om mij en zagen 'm van helamaal slap helemaal stijf worden. Maar ik kon niet weg ik moest langs hun heen voor me handdoek maar moest me eerst nog afspoelen. Daar stond ik dan voor hun, zij allemaal in hun bikini en ik in me blootje met een stijve.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zie me broer ook weleens naakt in de badkamer

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Idd minderjarig en meerder-jarig is volgens mij niet de bedoeling

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisjes van 14 en 15 worden vaak niet op ontwikkeling geschat. Seksueel en in gedachten zijn we al veel rijper dan menig jongetje van 20. Maar de wetgeving past zich niet aan en denkt dat we op alle gebieden nog kinderen zijn. Vanaf 12 mag je bij een scheiding zelf weten waar je gaat wonen en wie je wilt zien, maar vanaf 20 mag je geen verkering met een, zeg maar, volwassene. Als ik als 15-jarige een jongeman van 22 leuk vindt, staat de politie bij hem op de stoep. Belachelijke regels. Regels zouden toegepast moeten worden op vrijwillig en onvrijwillig. Een Turkse die met 15 moet trouwen met een neef......daar doen we dan lekker niets mee. En regering: ik volg toch mijn eigen plan.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • @j18.. 20 en 26 is wat anders dan 14 en 20.. Dat zit meer in het pedo gebied. Dat meisje is nog een kind en een die kerel een volwassene.. Die zou beter moeten weten ;).

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • J18, hoe zo te oud? Ze schelen maar 6 jaar en meisjes zijn vaak vroeg lichamelijk volgroeid.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben thuis vaak bloot dus daar hebben best wat mensen me bloot gezien, mijn broertje, mijn ouders, een vriendinnetje en wat kennissen.

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Eens met 17 na LO (gymles). Mijn moeder kocht me altijd deze ouderwetse witte onderbroeken, en ik had er eentje met een tamelijk losse gulp. Toen ik in de kleedkamer mijn gymbroekje uittrok, had ik niet gemerkt dat mijn pik eruit hing. Het duurde beslist een paar seconden tot ik het merkte, en dan deed ik hem er vlug weer erin. De jongens naast me hebben hem beslist gezien.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • M14 Je ex van 20? Was hij niet te oud voor je?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Tijdje geleden ging ik omkleden in mijn kamer. Het was ‘s nachts, dus ik dacht, fuck it ik laat de raam open staan. Toen ik halfnaakt was, zag ik wat bewegen in het steegje achter mijn huis. Ik ging goed kijke, en ja hoor, mijn ex van 20 en al zijn vrienden stonden in het paadje naar mij te gluren. Ze renden meteen weg toen ik keek en ik deed meteen de gordijnen dicht. Nu doe ik altijd de gordijnen dicht als ik omkleed.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Uhhh

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Afgelopen zomer ben ik bij m’n beste vriend blijven slapen in hun tuin in een tent. S nachts werd ik ineens wakker omdat ik heeeeel nodig moest pissen. Zijn ouders hadden in huis wat lampen aan laten staan voor het geval. Maar zn vader was nog beneden en ik slaap altijd naakt. Hij heeft me dus helemaal naakt gezien

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Op de lagere school was het in de pauze soms n spelletje om elkaars broek af te trekken om te lachen was dat, maar op de middelbare school
    vonden een paar klasgenoten dat het n leuke sport was om bij mij en nog 1 andere jongen in de klas onze gymbroek omlaag te trekken, maar ze hadden ook ontdekt om meteen je onderbroek mee te nemen. Dus toen heb ik wel een paar keer in mn blote kont gestaan.

    Maar een jaar geleden was wel de genantste.
    Ik dacht dat ik, zoals altijd op vrijdag, alleen thuis was en ging daarom, net als altijd, lekker uitgebreid in bad.
    Als het bad vol loopt zet ik fijne muziek aan en kleed ik me uit en ga tegen de verwarming aanzitten en lekker masturberen tot het bad vol is.
    Hoe lang ze er al stond weet ik niet, maar ineens zag ik in mn ooghoek mn buurmeisje in de deuropening staan. We hebben het er nog nooit over gehad maar ik laat de deur gewoon open

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Mag het ook halfnaakt? Ik was (paar jaar terug) op school en had een grote vlek in mijn shirt gemaakt. Ik ging toen naar de WC's op de bovenste verdieping zodat niet zo snel iemand mij zou storen. Ik had mijn shirt uitgetrokken en hield de vlek onder de kraan en ging het eruit wassen want ik moest nog wel een tijdje op school zijn.

    Ik stond dus in mijn BH in de meiden toiletten en na een paar minuten kwam er iemand binnen. Ik weet nog dat ze erg verbaasd keek en ik hield snel mijn armen voor mij en zij dat er een vlek in mijn shirt zat etc. etc. Ze vond het wat vreemd. Maar ja, dat snap ik wel om dat zo te zien als je het toilet binnenloopt maar aan de andere kant ga ik ook niet zo rondlopen op school. Dus ze zag me in BH staan toen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou ze lekker hebben laten trekken. zaten ze zelf in dat plakkerige water daarna

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Jaren geleden 2 meisjes die m'n zwembroek naar beneden trokken tijdens het zwemmen en toen ook nog aan m'n pik trokken. Ik kon toen het zwembad niet uit en hun maar lachen.

    22 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten