Skip to content
7 reacties
4900 weergaves

Hoe voelt het om naturist te zijn

op welke leeftijd ben je voor het eerste naakt gegaan met andere mensen ? -hoe voelde dat en hoe voelt dat nu ? -waar gaan jullie naakt? -en als jullie niet kunnen naakt zijn hebben jullie dan ondergoed aan -hebben naturisten vaker seks ? -bij seks durven jullie makkelijker uit te kleden ?

16 jaar
5 jaren geleden

7 Reacties

  • - ts sinds m’n geboorte gingen we al naar naturistencampings en stranden. - het voelt lekker vrij toen en nu nog steeds ik zou niet meer naar een andere soort camping willen. - overal waar het kan en mag ben ik naakt. - ikheb dan een t-shirt aan die net onder m’n piemel komt of net boven m’n knieën en altijd zonder onderbroek. - naturisme heeft helemaal maar ook helemaal niks met sex te maken. Ik kan me daar altijd zo boos over maken. Voor de NIET naturisten als jullie dat niet geloven ga dan eens zelf naar zo’n camping. Daar lopen alle leeftijden rond, denken jullie nu echt dat er op de camping aan sex gedaan wordt als er ook kinderen rond rennen. Die mensen zullen net zoals op elke camping eraf gegooid worden, denk eens na mensen bah,bah,

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • heel leuk voor je zelf zijn en je vrij voelen echt top

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben het al mijn hele leven. In en bij mooi weer om het huis bloot, gaan naar een nudistenclub en op vakantie naar nudistencampings. Het voelt vrij, het is lekker makkelijk. En iedereen is gelijk. Heb een paar vriendinnen die het ook zijn, wat super leuk is.

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is lekker en vrij. Als ik aan het leren ben lukt het beter als ik bloot ben. En je bent closer met elkaar. Vind jongens en meisjes leuk, maar heb alleen dingen met meisjes gedaan.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is heel fijn om naturist te zijn De eerste keer dat ik volledig naakt was op een naaktstrand Ik was toen 12 jaar Het geeft mij een vrij en goed gevoel om in mijn blote kont te ontspannen. Op een naaktstrand is iedereen rustig en heeft niets met deze te maken.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben zolang ik mij kan herinneren nudist. We gaan altijd naar een nudisten camping op vakantie waar veel gezinnen zijn. Val op jongens en meisjes, dus genoeg keus. Maar mijn eerste keer was met een meisje. Zij 15, ik 13.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben op mijn 14 voorgetrokken eerst samen met een vriend die naturist was naakt naar een naaktstrand gegaan.-Het voelde erg vrij. Geen plakkende kleren etc. Op zo'n momenten merk je pas wat voor last die kleren zijn. Nu voelt dat iets gewoner.-Thuis ben ik heel vaak naakt maar ik ga ook soms naar een naaktstrand of camping voor naturisten.-Als ik niet naakt ben heb ik wel ondergoed aan omdat me dat hygiënischer lijkt maar dan wel zo'n losse boxer.- Je twee laatste vragen hebben helemaal niets met naturisme te maken. Seks en naturisme horen niet bij elkaar. Het naakt zijn als naturist is niet om geil te doen.

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten